| Eset+2M | 11735 |
|
|
20.2.2006 21:38:35
tak už máme naušničky ... co vy Justi??? nebyla u vás taky dneska paní?
vybrali jsme tyhle :o) ![]() a takhle nám sluší :o) ![]() |
| lenkalienka | 22043 |
|
|
20.2.2006 19:32:30
Ahoj Magdi, to je náhodička.My jsme se vlastně domlouvali a jaro se blíží... V Ledči bydlím na starém sídlišti,můžete k nám taky přijet,kdybys chtěla. Jméno našeho zlobítka sis zapamatovala přesně, to tě obdivuji.
Zase napiš a domluvíme se přesněji. Lenka |
| Magda+Adam 6/05+Magda 3/08 | 23202 |
|
|
16.2.2006 19:32:06
Tak my se vám taky pochlubíme...máme 9,6 kg a 74 cm, zub jsem objevila minulý týden v úterý a za tu chvilku pěkně povyrostl a vedle se začíná klubat další.
My máme Hexu, takže na lžičku nejdeme (už jsem se na to ptala MUDr.). Jinak se máme celkem fajn, jen kdyby bylo lepší počasí. Nebudete pořádat nějaký srazík Broďaček a broďáčátek? Kdyby jste něco organizovaly, ráda se přidám...nikoho tu neznám. Zatím.... |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
16.2.2006 17:26:07
všechny zdravíme :o)
chvíli mě trápil PC a pak jsem zase neměla čas u něj sedět ... ale teď to snad zase bude lepší očkování jsme přežily v nejlepším pořádku :o) ... vážíme 7,19 kg (teda to bylo toho 7.2.) a měříme cca 68 cm ... dostaly jsme zrovna pozvánku na obrnu na lžičku ... někdy v půlce března první dávku a v půlce května druhou naušničky taky ještě nemáme a paní mi min. pátek posílala SMSku, že kvůli počasí teď neobjíždí a že se ozve, až bude moct jinak pořád číhám, jestli už nám náhodou nepoleze nějaký zoubek ... zdá se mi, že Monča nějak víc slintá a je taková trošku protivka ... když já to na tý dásničce ale vůbec nemůžu poznat :o)) a jak se máte vy všichni ostatní??? :o))) |
| Justi a Zuzi 1.9.2005 | 37827 |
|
|
14.2.2006 19:51:11
Eset, dlouho jste tu nebyby. Jak Moni přežila očkování? A už máte ty náušničky? Mě se ta pani vůbec neozvala a teď na víkend jedeme do Ostravy, tak jí příští týden musím zavolat, jestli na mě nezapomněla.
Jinak tu fotku furt nemám, Marketa se k tomu asi nějak nemůže dokopat. Tak zatím zdravím všechny broďačky a broďáčátka. :)))) |
|
|
7.2.2006 10:17:07
Doprčic!!!
Taková nadílka a my jsme zapomněli pláštěnku na kočárek u babičky v Ostravě. Ale snad jí dneska pošle, zítra tady třeba bude. Ta baba se mi furt neozývá. Příští týden to zas bude pasé, protože na víkend jedeme do té Ostravy a nerada bych, aby mi tam Zuzi kvikala kvůli naušničkám. |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
6.2.2006 21:17:50
ahojky ... tak jsme očkování odložily až na zítra ... dr. tam dnes byla jen do 11 a dopoledne byla hrozná zima, tak se mi nikam nechtělo, ale vyrazily jsme odpoledne chvilku na nákup ... ani se mi nechtělo domů když bylo tak krásně :o) ... zítra má být snad lepší teplota, ale zase sněžit, tak snad někde cestou nezapadneme do závěje :o)
|
|
|
6.2.2006 15:22:20
Ahoj holky!
Eset, doufám, že Monča je po očkování v pohodě. Dneska je venku úplně nádherně. Chvilku jsem se byla projet s kočárkem. Zuzi teď chrní na dvoře. Taky čekám, až se mi ozve ta pani, co nastřeluje náušničky. Může nás vzít jedním vrzem, jsem z Lučice, tak by to měla při cestě, chichi. Tak, dneska mi přišlo lednový číslo Maminky a složenka na zvýhodněné předplatné. Asi si to zaplatím, docela se mi ten časopis líbí. Lepší, než ten pořadač, co se do něj měsíčně kupuje 10 karet za 150,--. Tři čísla jsem jim zaplatila, než mi v tý vykojený hlavě došlo, jakej to je pro ně byznys. Ale už jsem to odhlásila. |
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
5.2.2006 22:20:55
Ahoj, teda koukám,že se to tu rozjelo.
Vidím shledání z porodnice :-) S bazénem je to u nás také špatné, začali jsme chodit s Šimonkem pravidelně a najednou...tohle. Ještě že je stále sníh a jezdíme lyžovat. Šimík už jezdí sám na vleku, to jsem ale pyšná matka. :-) Eset, mateřskou bych si ráda prodloužila, ale zatím se nedaří. I když už se docela těším do práce, ale mám hrůzu, že nebudu stíhat. Školka-práce-domu.... |
|
|
5.2.2006 16:47:59
Tak, Zuzance vlásky vypadaly a to co má na hlávce, to už jsou nové, jen na vrcholku je pár starých a ty jsou už pořádně dlouhé. A moje vlasy kadeřnice smetla a to nevím, kde teď jsou. :))))
Jinak jsem včera rozepsala zprávu a nepodařilo se mi jí dopsat. Tu fotku sem dneska dával můj chlap a měl z ¨toho docela nervy, chichi... Zuza v tý porodnici pěkně vyváděla a celkově byla plačtivé miminko, dala mi docela zabrat. Dobře tři měsíce to byla časovaná bomba. Nikdy nikde nebyla jistota, že nespustí a přestane až doma. Ale teď už je zlatá. No, aby ne, v pěti měsících. Trochu se to taky zlepšilo, když jsem asi ve dvou měsících rezignovala na dudlík, to se taky trochu zlepšila. Sestřičky nás rozkojily. I ta Markéta měla problém s kojením, takže jsme obě sly domů až ve středu. Docela jsem si tam pobyla, byla jsem tam od pondělka (přenášela jsem, termín 20.8.), Zuza se narodila ve čtvrtek a teprve další středu jsem šla domů. Kojíme obě doteď, já ještě ani vůbec nic nepřidávám. Ale ani doma to nebylo ještě bez problémů. Měla jsem popraskaný, rozžužlaný bradavky, pak zánět s horečkou 39, no prostě na co lze pomyslet, to mě potkalo. A ještě jeden zážitek, pak končím. Máme v rodině celý týden nějakou virozu, leze to z jednoho na druhýho, trvá to tak dva dny. Já to měla ve čtvrtek a z pátka na sobotu v noci to dostala Zuza. Hrůza!!! Chuďátko moje ve tři začla zvracet, cokoli vypila, pak už zvracela jen žluté šťávy a to zvracení bylo jakoby s dávením. Měla jsem hrozný strach. Hned ráno jsme mastili na pohotovost. Byl tam ten mladej doktor z nemocnice z dětskýcho - Sýkora. Navíc si s ním tykám, je ze sousední vesnice. A ten mi řekl, že kojenci se s tímhle nijak neléčí, že se snad vypořádá sama a že mám kojit malinko, jen předním mlékem, aby se nedehydrovala (jak to má člověk poznat?). A když se to do pěti večer nezlepší, tak kvůli tekutinám hospitalizace. No, tak jsme dávali co hodinu po půl minutce a do večera jsme přidali až na dvě minuty a opravdu se z toho dostala. A dneska je O.K. Asi jsem ani nenapsala, že Monča je úžasná. Máme z nich radost, viď? Omluva za román, měla jsem toho nějak víc. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.