| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Havlíčkův Brod

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 541  [Dalších 301 >>]
Žerezmijka 3634
26.10.2005 21:34:43
Zkouším vkládat fotku. Mimochodem, je to Šimon, když mu byl měsíc a pěkně řval...

Žerezmijka 3634
26.10.2005 20:31:51
Vidím, že sem nikdo moc nepřispívá, tak to trochu zlepším. Teda, Eset, Monča je krásná. Hlavně jsem se,promiň, pobavila při čtení popisu tvého porodu. Obzvlášť když jsem si představila, jak vstupuje lékař, a ty jdeš "radši" zvracet. Ten tvůj porod, to byl teda fofr. My jsme taky pořád venku, dokud to jde a jinak připravujem lyže na sezónu... :-)))
Eset+2M 11735
25.10.2005 13:48:07
AHOJKY

tak vás zase po dlouhé době zdravím :o) ... moc ten internet nezvládám ... snažíme se využít posledního sluníčka, tak toho času fakt moc není :o) Monča roste jako z vody a je to až na některé chvilky fakt zlatíčko :o) ... už se na nás culí a začíná si broukat ... máme asi něco málo přes 5 kg (odhadem - před 14 dny měla u dr. 4.830g a 57cm) :o)

konečně jsem taky vyplodila popis porodu ... že mi to ale trvalo :o))) mám spoustu fotek, tak jakmile bude chvilka, musím je přidat k sobě do alba ... jen pro ukázku jak rosteme :o))

Kači ... je to přesně jak píšeš ... za kurz 200,- ... otec u porodu s kurzem 500,- ... otec u porodu bez kurzu 1000,-

co je nového u vás??? ... doufám, že se máte všechny fajn :o))

zatím pa pa
Cahlíci 24066
27.9.2005 8:37:57
Ahoj mamči a těhulky, omlouvám se, že Vám sem lezu, ale chci se zeptat, jestli náhodou nepotřebujete nějaké oblečení na své ratolesti. Už delší dobu žijeme ve Švýcarsku a holky tu mají spoustu oblečení po svých dětech a nechtějí to dávat úplně zdarma do sbírek. Já svého prcka oblékám prakticky jen do věcí od kamarádek. Člověk tím ušetří spoustu peněz. Všechno (ještě budu příští týden přidávat)je v perfektním stavu (žádné fleky či díry) a vyfocené na http://rodina.cz/cahlici
Kdyby se něco líbilo, tak mi nechte vzkaz nebo pište na e-mail: Lucie.ceganova@seznam.cz
Do Čech jedeme 1.10. a zůstáváme 14 dní, tak není problém věci dovézt a poslat. Pár mamin si už ode mne věci kupovalo a řekla bych, že jsou spokojený. Zatím ahoj ze Švýcarska Lucka

Katarina1 29846
22.9.2005 8:21:43
Holky, díky za odpovědi. Ještě jsem se chtěla zeptat,jestli jste byli s manželem na takovém tom mini předporodním kurzu? Někde jsem četla, že ten kurz stojí 200,- Kč a přítomnost otce u porodu potom 500,- a bez toho kurzu že by platil 1000,-.

Díky předem za postřehy a mějte se fajn!
Katka
Žerezmijka 3634
21.9.2005 21:03:21
Ahoj Katarino,
já jsem se byla podívat v porodnici taky někdy po 30. týdnu společně se všemi, které jsme chodili na těhotenské cvičení k Přibylovi. Tedy taková hromadná akce, ale aspoň nás všude provedli.....
Bellana 21608
21.9.2005 8:58:34
Ahoj,
jen bych vám ráda napsala, že jsem před třemi měsíci rodila v porodnici v HB a bylo to naprosto super. Personál byl úplně úžasný. Neměla jsem zrovna lehký porod, ale díky lidem, kteří se o mně starali, na něj vzpomínám fakt ráda.
Porodník MUDr.Hynek H... (nepamatuju si příjmení) byl strašně hodný, lidský a přitom profesionální. Nebýt vdaná, tak se do něj zamiluju :-))))
Taky má porodnice v HB skvělou podporu kojení, paní doktorka Weberová je zároveň laktační poradkyně, díky ní a sestřičkám z novorozeneckého kojím, i když to šlo ztuha.
Takže Brod jednoznačně doporučuju!!!

PS: Na prohlídce porodnice jsem byla cca v 32.týdnu. Stačí si tak hodinku dopředu zavolat na sál, jestli nemají frmol a můžete se stavit.
Katarina1 29846
20.9.2005 9:52:45
Ahoj, ráda bych se ještě zeptala, kdy je dobré jít si prohlédnout porodnici. Jsem teď ve 30tt.

Díky Katka
Žerezmijka 3634
18.9.2005 20:09:06
Po prázdninách jsme opět připojeni. Huraaa. Eset, Monička je krásná přeju hodně sil, ale třeba bude hodné miminko :-)))
Ohledně té brodské nemocniční prádelny. Ta asi nenguje hodně dlouho. Já rodila v lednu 2003 a taky neprali :-))) Tak nevím.
Besmi 15580
16.9.2005 15:21:19
Eset veeeeeeeeeeeliká gratulace. Včera jsem jela kolem vašeho domu, tak jsem koukala jestli náhodou neuvidím tvůj pupík :o) a ono už neuvidím. Tak doufám, že vás tam někdy potkáme. Pravidelně se teď totiž musíme chodit koukat na pracující nakladač a na přejezd, jestli náhodou nepojede nějaká mašinka. Jak to doma zvládáte? A co novopečený otec?
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 541  [Dalších 301 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.