| Besmi | 15580 |
|
|
26.4.2005 21:08:06
Téda říct o mém chlapečkovi, že smrděl :o( No ale fakt to teda byla síla :o)
Judit to mě moc a moc mrzí. Doufám, že to brzy přebolí a pořádně se nám zakulatíš. Na břišní tance jsem chodila v Praze takže asi neporadím. V HB jsem byla párkrát ve fanatiku, nebylo to špatný, ale znám i lepší. |
| Kopo | 4173 |
|
|
26.4.2005 10:23:16
Všechny vás zdravím. Momentálně se nemůžeme vyhrabat z nachlazení. Malé neustále teče rýma a včera jí začala trápit nějaká viróza. Snad jí bude brzy líp.
Judit, vím pouze tolik, že probíhají i Ledči nad Sázavou a pořádá je Centrum dětí a mládeže. |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
26.4.2005 7:08:19
ježiš Juditko co to píšeš??? strašně mě to mrzí ... vždyť už bys byla skoro na konci ... můžu se zeptat co se stalo??? ... jestli o tom nechceš mluvit tak promiň a nic nepiš, trochu vím jak ti asi musí být :o(
já sice na břišní tance nikdy nechodila, ale každý, kdo mi říkal, že na ně chodil, se "rozplýval blahem" ... vím, že jsou v HB ve Fanaticu |
| Judita@ | 24558 |
|
|
25.4.2005 15:59:37
Ahojte všechny,
tak nějak se nám to naše těhotenství nevyvedlo :( Mám dotaz na některou z vás, mluvilo se tady kdysi dávno o břišním tanci. Která z vás jste na něj a kam chodila ? A jak se to líbilo? Já jsem kdysi dávno chodila, ještě než jsem se sem přistěhovala tak, že bych zas začla. Judita |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
25.4.2005 7:49:16
Besmi ... žádný supervztahy nemáme ... já je vlastně vůbec neznám ... jenom mladýho Libora a to ještě nijak zvlášť, takže si nadávej jak chceš :o)) klidně sprostě :o)) ... ke mně na stránky T U D Y
Žeri ... jehňátka jsou roztomilý :o) kolega si teď pořídil kůzlátko, protože synek se s ním pořád chodil k sousedům mazlit ... tak teď se prý od něj celý den nechce hnout a pořád mu nosí nějakou trávu a tak :o)) ... snažení je príma věc :o)) tak ať se vám brzo zadaří ... ať můžou blešky štípat víc dětiček :o))) |
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
22.4.2005 21:13:26
Ahoj,
blecha to tedy opravdu byla. Byli jsme dokonce u pediatričky, která se smála a říkala, že její dcera se loni nemohla blechy zbavit dobrej měsíc. Fakt super. Už jsme chytli další dvě. Šimon říká večer, když jde spát:"Dobrou noc, ať tě blešky štípou celou noc." A nějak se mu to vyplnilo. Jinak kuchyň je úžasná. Eset, samozřejmě, že pořád vařím... :-))) Taky jsme na zahradu pořídili dvě jehňátka, tak je Šimon neustále honí a jak u nás byla Besmi, Ondra šlápl do hovna a smrděl...chudinka. Začínáme se snažením, doufám, že se brzy přidám do řad těhotných. přeju krásné jaro a čarodějnice ... žeri |
| Besmi | 15580 |
|
|
19.4.2005 21:30:14
Ahoj Eset. No jasně, že je to "ON". Doufám, že spolu nemáte nějaký velmi velmi dobrý vstahy a nebudeš se ho tu moc zastávat :oD Můj drahý nejdražší mi ho už naštěstí přimontoval. No po týdnu. Při té příležitosti mi tam rovnou přišrouboval i značku, kterou mi urazil už před měsícem. No rychlík to teda fakt není, ale snaha se cení :o)
Nějak m+ všechno svědí, Ondra se po půl hodinách budí. Asi jsme chytli od Žeri tu blechu :oDDD Eset prosím tě jaká že byla adresa na tvoje stránky? Taky bych se ráda podívala na tvůj rostoucí břich a já hlupka jsem jí někde potratila :o( Děkujiiiiiiiii. |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
19.4.2005 8:33:55
jéé ahoooj ... to je dost, že se taky ozvete vy dvě :o))) ... ale chápu, že jaro láká dětičky ven a maminky se musí podřídit :o))
Žeri ... gratuluju k nové kuchyni :o) ... to se to teď bude vařit, co? Besmi ... myslíš "blbečka" z toho žlutýho baráku? nějak jsem se nemohla rychle zorientovat, kdože nám kouká do oken a je s vámi soused :o) ... naštěstí to byl jen nárazník, ne? ještě visí na drátě nebo už je přidělaný? :o)) |
| Besmi | 15580 |
|
|
18.4.2005 19:04:33
Blechu jo? a to mi říkáš až teď, když už jsme si domluvily rande jo? Tak to si to teda ještě pořádně rozmyslím :oDDD
|
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
16.4.2005 12:26:22
Ahoj holky, máme tu kuchyň, huraaa, tak jsme se s Šimůnkem nastěhovali opět domů. Akorát furt uklízím, to co jsem zanedbala po dobu pobytu u mamky. Jinak jsme taky pořád venku, dovnitř jdu s Šimonem v náručí. Ten řve, že chce být venku a že nechce domů. Pokaždý stejný výstup, hrůůůza.
Jinak břicho Eset roste, jak vidím, což je v pořádku. U nás jinak nic novýho, krom toho že jsme zřejmě zcela definitivně bez plín, což vás těhotné, teda vlastě Eset a spol, zatím nezajímá. Taky má Šimon zřejmě blechu, čímž bych se asi chlubit neměla, abyste na nás neposlali sociálku. Nebo je alergickej a z toho mám větší hrůzu. zatím ahoj žeri |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.