| Justi a Zuzi 1.9.2005 | 37827 |
|
|
2.10.2006 16:03:42
Ahojík Eset a Moni,
tak už mám konečně ty fotky z nemocnice, jak byly miminka v tom velkým kočárku. Tak ti je někam můžu poslat. Jsou dvě. |
|
|
22.9.2006 15:17:51
Eset, takhle opatrná byla Zuzi taky strašně dlouho. Na to, že se prvně postavila 7.dubna jí to trvalo hodně dlouho, než se pustila a udělala samostatné krůčky. Pak jsem jí dala do prostřed obýváku taburetku, u které stála a furt sem jí otravovala ať jde ke mně a byla jsem tak na dva krůčky od ní. No, a tak se pustila a pak znovu a znovu. A vzdálenost jsem prodlužovala. Vždycky jsem jí chytila.
Tak si tu pouť krásně užijte, už se tam taky těším. Jedni známí teď koupili ve Světlý barák, tak jsme tam pozvaný. |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
21.9.2006 20:36:57
ahoj Justi :o))
tak jsem Zuzi odhadla dobře :o) je to velká šikulka ... Moni se taky snaží, ale jak říkám, je hodně opatrná a radši místo jednoho malinkého krůčku dřepne a popoleze :o))) ale snad se taky jednou přestane bát :o) jinak nemůžeme jít ven, aniž by aspoň chvíli tlačila kočárek nebo šla za ruku :o))) dneska jsme byly bez kočáru v HB a přešla celou Horní ulici až dolů na Smetaňák a při tom celou dobu nezavřela pusu ... byla z toho tak vyřízená, že mi pak usnula na lavičce v náručí, zatímco jsme čekaly na tchýni :o))) na pouť určitě půjdeme v sobotu i v neděli ... budeme tu mít celý víkend manžovu ségru a bráchu s rodinama ... třeba se někde potkáme (kdyžtak se budu hlásit :o))) zatím pa :o) |
|
|
20.9.2006 22:47:47
Ahojík Eset!!!
Zuzka začla chodit 15.8. a od té doby to dost vypilovala. Zatím jí doženu, tak si nestěžuju. Narozky jsme taky nepřeháněli. Dortik jsem koupila (krtek na krtině), nafoukli jsme balonky a chvíli jsme poseděli. Dárečky byly asi tři a jen blbosti. Co potřebuje, pro to se hned běží, tak už není co kupovat. Jinak jsem potkala takovou jednu mladou dětskou sestřičku z porodnice, určitě si jí pamatuješ, taková drobná blondýnka nakrátko ostříhaná (možná jí říkali Míša) a vezla kočárek. Tak jsem se ptala známý, která tam taky dělá. Prý má mimčo. A do Světlý se určitě chystáme, tak bychom se mohli potkat. Určitě tam pojedeme v sobotu odpoledne a možná i v neděli, ještě nevím. Mám ti písnout do maila č. telefonu? |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
19.9.2006 16:10:54
... kde všechny jste ... tady ticho po pěšině, nikdo se neozývá
Žeri .. už chodíš do práce?? jaké bylo zařazení zpět do procesu?? já si zatím vůbec neumím představit, že jde zvládnou najednou starat se o rodinu a pracovat .... a to chci děti min. 2 :o)))) snad to budu vidět jinak až bude Móňa větší :o)) Justi ... jak jste oslavili 1. narozky?? :o)) u nás byl dortík (málem rozpatlaný po celém obýváku) a nějaký hračky od příbuzných ... my rodiče jsme suše nadělili jen novou autosedačku ... Zuzanka už určitě běhá sama, viď :o) Moni teprve začíná zjišťovat, že když se soustředí a dělá malinké krůčky, tak to jde i bez držení, ale hlídá si zadek, aby si náhodou nenatloukla :o))) ... a zkoušíte už nočník? u nás z něj zatím úspěšně zdrháme :o))) nechystáte se sem někdo na pouť? náměstí už máme zarovnaný, takže to zas bude asi pěkný blázinec ... no jako každý rok tak zatím :o)) |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
5.9.2006 11:39:38
Ahoj holky,
nevite kam se tady v Brode da chodit cvicit s mrnatama, te moji je 1,5 roku. Nemyslim tim cviceni ve Zvonecku, ale takovy to klasicky v telocvicne. Jo a jeste se chci zeptat ktery den by byl na nas vek nejlepsi ve Zvonecku. Je to tam nejak rozdeleny dle programu tak jestli nekdo mate zkusenosti tak prosim poradte. Mockrat dekuju, Ivca. |
| Martina+dva miláčkové | 10779 |
|
|
27.8.2006 23:10:39
Nemáte, prosím, někdo doma tuto hračku? Můj syn ztratil svého "Kámoše" a moc mu chybí. Jsem ochotná nabídnout 500,- Kč. PROSÍM, koukněte, jestli ho doma nemáte - třeba si s ním vaše děti ani nehrají. Za nabídky na e-mail, nebo na diskusi prosinec 2003, děkuji.
Podobné nechci, jen stejné i barvou a samozřejmě ve výborném stavu. ![]() |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
6.8.2006 9:19:10
Justi :o)))
klidně o sestřičce ... už jsme na ní začali nenápadně pracovat :o))) ... ale radši se na to nechci upínat jako s Moni ... prostě když se povede budem rádi :o))) |
|
|
5.8.2006 15:46:24
Jo, Kamčo, vypadá to fakt pěkně. Ale jak teď stavíme barák, tak na tom vidím jen nekonečně mnoho práce a vynaložených peněz.
|
|
|
5.8.2006 15:44:38
Eset, uteklo to úplně příšerně rychle. Ještě teď mám v živé paměti, jak jsem byla v té porodnici ze všeho úplně mimo a teď se mi tu batolí skoro roční holčička a říká mi máma. Je to neuvěřitelné. Bezvládné, nicneumící a stoprocentně závislé miminko je pryč.
Přemýšlíte o bráškovi? My jo. Teď se mi do toho vůbec nechce, ale do práce se mi za dva roky taky vůbec nechce, chichi... |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.