| Jančava | 42825 |
|
|
14.10.2009 9:15:55
Ahoj Syssi.Počasí přímo děsivé,vítr,sníh,zima-to je kombinace za všechny peníze.
![]() Mě už je dobře,přešlo to už večer,tak jsem si už snědla dietní večeři a bylo to fajn Zřejmě nějaká jednodenní viróza.Snad jste všechny v pořádku,myslíme na Romču Pá všem a hezký den.![]() |
| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
13.10.2009 21:49:27
Ahojky,
o Romče nic nevíme, ale hodně moc držíme pěstičky Jani, už jsem to slyšela od více lidí, že jim není dobře asi řádí nějaká viróza, tak ať se z toho brzo dostaneš a je ti hase OK. Krásné i když na můj vkus tochu moc chladné dny ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
12.10.2009 20:20:49
Ahoj holky,Romčo,myslím na tebe,jestli jsi se nepřestěhovala do porodnice
Držím palečky,aby vše bylo v pohodě,až to přijde Syssi,taky tě zdravím,jak se vede?Já dnes měla hrozný den,od 5h ráno jsem neustále ,ted je to už daleko lepší,zřejmě nějaká střevní viróza snad už to bude jen lepší,já neumím totiž tak o to je to se mnou horší Přeju vám pěkný večer,zítra nás čeká další studený den a má pěkně foukat,tak budeme zase zalezlý doma,tak pá Jana.![]() |
|
|
9.10.2009 12:56:19
Chapu ten konec je nepříjemný. Mysli na to, že budeš mít krásnou zdravou holčičku a nelam si hlavu nějakýma katastrofickýma scénářema. Já jsem taky děsnej stresátor, vždy to vidím všechno horší než to ve skutečnosti je. Budu držet pěstičky ať to všechno dobře dopadne. Už se všichno moc těšíte viď?
|
| roNika♀9/06+♀10/09 | 46888 |
|
|
9.10.2009 9:40:04
Nikolka měla taky problémy,ale tam se vyvolával porod hned druhý den. Tak snad se nic nešustne.Termín mám až v pondělí a pokud neporodím tak jdu do poradny až ve středu
doufám,že porodím dřív už mě to věčné bolení bříška a spodku s...![]() Mám pořád rýmu a večer mě začalo bolet i ucho to by se mi u porodu moc nelíbilo,ale radši nudle u nosu a mít zdravé miminko v náručí. |
|
|
9.10.2009 8:52:37
Ahojky Roni, trochu vás ti doktoři v závěru straší, ale neboj určitě bude všecho v pořádku jinak by vás domů nepustili a pokud se nepletu termín máš až zítra tak má slečna ještě jeden den čas a může v klidu odpočívat v bříšku
![]() |
| roNika♀9/06+♀10/09 | 46888 |
|
|
8.10.2009 11:50:41
Ahoj, stále 2v1
včera jsem byla na kontrole a musela jsem nastoupit na pozorování.Ale dnes už jsme doma a mělo by být vše v pořádku.doufám.tak hrozně jsem se lekla,že se teď pořád pozoruju.Během středy mi byl proveden 2x Hamiltonův hmat a pokaždé se to trochu podráždilo,ale pak se nic nedělo. Ráno to bylo nadějné,ale jak jsem se začala těšit,že už to bude ta to přešlo:-(Teď se jdu natáhnout protože jsem hrozně utahaná nechápu to,ale hrozně mě bolí ruce.Tak nám držte palce ať se mimísek drží a už nemá žádné problémy. |
|
|
8.10.2009 11:22:50
Ahojky, u nás to zatím vypadá dobře. Neproběhla žádná teplota, ale u tohoto očkování by měla být reakce za 10-12 dní. Dnes se chystáme k babičce do Sopotnice. Tátu máme dlouho v práci, tak nám ten den alespoň hezky uteče
![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
8.10.2009 8:28:07
Ahoj,Syssi,očkování jsem taky neměla moc ráda a to z důvodu toho,aby děti nebyly nemocné,aby se stihlo přesně,jak má být,no taky to byly nervy,děti jsem nedávala očkovat,pokud byly nějak oslabený,no jsem ráda,že to máme za sebou,ted už dávám očkovat nepovinně a to je výhoda,že si člověk může vybrat období,kdy,většinou to vychází na letní měsíce.letos to byla žloutenka A,příští rok možná Meningokok,ale jen u Vendul,protože Anet už je očkovaná.Tak at Michalka je v pohodě po očkování
Romčo,informuj,stále 2v1?Jsme nedočkavé?Jinak všem přeju hezký den.![]() ![]() |
|
|
7.10.2009 11:29:48
Ahojky holky,
tak mi byly dnes na tom ockovani. Roni: videla jsem vase auto na poliklinice, ještě stále chodíš na kontroly ![]() Dneska je takové příjemné teplíčko doufám, že do odpoledne nezačne pršet. Všem pohodový den ![]() |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.