| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Rychnov n/K

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 1443  [Dalších 1303 >>]
Jančava 42825
6.10.2009 20:30:17
Ahoj holky,koukám,že Romča stále 2v1~;)Michalka je už šikulka,když je bez plenky~R^U nás to v pondělí na kroužku probíhalo dobře,malá nadšená,že je zase nějaké vzrůšo~t~Dětiček tam bylo asi kolem 10,což jde~R^Jinak v Tescu jsme byli dnes a taky se mi ceny moc nelíbí~a~kupuju tam většinou jen ve slevě~d~Sháním pro Anetku dlouhá trika pod svetr na lyžák,takže nemusí být nějak zvlášt nová či perfektní,tak jsem zabrousila do bazárku na autobusáku,v tom baráčku,nebyla jsem tam snad dva roky a koukala jsem,že jsem o nic nepřišla,paní je tam příjemná,ale ty hadry jsou bud ošklivý nebo předražený,např.obyč triko-170Kč a¨pod.~a~~a~má být snad příští týden v centru nějaký sekáč,tak se tam asi podívám a něco snad seženu,protože na lyžák nechci nic moc nového,znám naší Anet,polovinu tam je schopná nechat~;((~:-DHolky,tak vám přeju klidný večer a dobrou noc,Romčo,tobě ,kdyby něco,tak at to vše máš rychle za sebou a jste v pořádku~s~pá Jana.~x~~x~
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
6.10.2009 17:36:35
Taky si myslím, že cena až zase tak úplně neodpovídá kvalitě a že ta cena ve slevě je přijatelná.
My budeme muset koupit také botky na zimu, ale tady v RK se mi to moc kupivat nechce, zdá se mi to tady také dost předražené. Pře týdnem jsme byli v Náchodě a tam bych sehnala botičky tak o 200.- levněji
roNika♀9/06+♀10/09 46888
6.10.2009 12:49:12
Nevím jak tady v RK,ale v Hradci jsem koupila jedny kalhoty za 120kč (včera v ústí jsem je viděla stále za 240) bohužel jsem jim musela rozpárat pas a stáhnout gumu~;((, bavlněný svetr za 87kč a 3pack triček asi za 170kč na lítačku to stačí. Koukala jsem,že maj v nové kolekci pár hezkých kousků,ale já jsem stále přesvědčená,že ty věci nemaj tak kvalitní takže si počkám až budou slevy a to už ta cena bude odpovídat.
6.10.2009 11:01:59
Tak je jí v bříšku dobře nic ji nechybí a nechce se jí ven ~:-D
Já jsem teď v Tescu dlouho nebyla, ale potřebovala bych nějaká trika s dlouhým rukávem tak se tam budu muset zajet mrknout.
Dneska je teda pěkkně divné počasí ~a~ vypadá to že podzim je tady
roNika♀9/06+♀10/09 46888
6.10.2009 8:43:45
jsem to včera nestihla dopsat.Nějaká trička s dl.rukávem teď dostala od kamarádky protože holčičce byla moc úzká a něco málo jsem koupila v tescu ve slevách. Mám sehnanou i kombinézu,ale musím sehnat pořádný zimní botky které jí nepromoknou.Loni měla "nepromokavé" ale když se bylo dýl na sněhu tak měla mokré nožky:-( ne moc,ale měla.
TAk jsem tajně doufala,že výlet a celodenní chození tu naší mimi slečnu vyžene ven,ale ona se asi rozhodla,že budu až po termínu~q~
roNika♀9/06+♀10/09 46888
5.10.2009 13:31:50
To je super,že jste bez plínek.Hlavně ať to Michalce vydrží.Nikolce se líbilo,že může nosit kalhotky jako já~t~
Já jsem teď objednávala oblečení z nextu tak jsem zvědavá co všechno přijde,ale převážně jsem objednávala mikiny,roláky, kalhoty a jedno tričko
5.10.2009 12:03:35
Ahojky,
Roni: no na bolesti už máš nárok termín se kvapem blíží ~:-D
Já jsem dnes Michalce uvařile polévku a už chrupká nic jiného vařit nemusím, jdeme dojídat zbytky ke tchýní ~:-D
Odpoledne bych ráda do města. My už jsme přes den bez plínek a stále pociťuju nedostatek triček s dlouhým rukávem
roNika♀9/06+♀10/09 46888
5.10.2009 8:59:21
Ahoj, tak já jsem dnes napadnutí.Bolímě hlava,záda a hlavně v krku~;((
Já jsem Nikolku zapsala na dva kroužky~f~ doufám,že to zvládne. Je to úterý odpoledne a středa dopoledne.Jen tu středu bude muset chodit s babičkou protože já mám ještě tu poradnu a po porodu tam ještě chvilku nebudu chodit.Jen mi je líto babičky,že to bude mít složité v práci:-(
Přes den jsem měla často bolesti~;)večer přišla jedna u který jsem ani nevěděla jak si ulevit...pak jsem měla pocit každých deset minutek ,že to přijde znova,ale bolest se nerozjela~q~ v 1,30hod jsem zas začala mít bolesti,ale podařilo se mi to zaspat a probudila jsem se až v 6,30 zklamaná,že jsem stále 2v1.
Dnes jedu do Ústí tak doufám,že to na mě nepřijde cestou~t~ chci se tam podívat do dm drogerie a pak asi nakouknu do tesca jestli tam nemaj pidi obleček na miminko na cestu z porodnice
5.10.2009 8:30:23
Ahojky holky,

my byli včera celé odpolko u tchánovců, přijeli i naši, byli pozvaní, v Lipovce bylo totiž posvícení ~t~ Ale jo bylo to fajn.

Roni: chápu, že chceš rodit, ten konec už je celkem nepříjemnej. To je krásný, že se Nikolka tak těší, budeš mít doma malou pomocnici ~:-D

Jani: tak to už máte doma velké slečny ~:-D

My máme jít na očkování a pořád uvažuju jestli dr. neříct o odklad. Michalka v noci párktát zakašle dnes se mi zdálo, že má plný nos a Jarda teď přišel s tím, že ho bolí v krku. Já nesnáším tahle očkování ~:(

Mějte se moc krásně a užijte si podzimní, trochu chaldný den ~z~
Jančava 42825
4.10.2009 17:00:51
Ahoj,Romčo,jj dala jsem ji na kroužek do Déčka,přemýšlela jsem o dvou kroužkách,ale bylo by toho na ní moc,tak jsem nakonec vybrala malování v pondělí,to je celkem odpočatá po víkendu.Normálně jdi na první schůzku,vezmi sebou korunky na zaplacení a bude,pokud by byl nějak zvlášt velký zájem,tak oni si poradí,neboj,ale podle mě,vás vzít musí,i když si vzpomínám,že Anetku taky nevzali,ale to jí řekli hned,když donesla přihlášku,že je kroužek plný.Ted chodí na tanečák a je jich tam jen 10 holek,tak ono to nebude tak hrozné s tím přeplněním~;)Tak se drž,odpočívej,at máš sílu na rození~R^Hezký večer všem,pá Jana.~s~
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 1443  [Dalších 1303 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.