| Jančava | 42825 |
|
|
30.9.2009 10:58:47
Ahoj holky,kdepak jste?Romčo jsi ještě celá?Syssi a jak se daří u vás?Dnes je takové smutné počasí,snad se nám trochu zlepší ještě.
No tak pěkný den a brzy se ozvěte![]() ![]() |
| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
22.9.2009 20:00:44
Ahojky, my jsme si dnes užily super den, byly jsme v Sopotnici a společně s Péťou jsme si byli hrát v tamní školce. Bylo to moc fajn, nové děti, nové hračky, Michalce se tam moc líbilo. Navíc dnes bylo zase úplně ukázkové počasí.
Všem příjemné babí léto ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
22.9.2009 8:01:19
Ahoj holky,Romčo to se přehlédnout nedá,neboj
Poznáš to jistě,já měla taky první vyvolávaný a druhý byl o týden dříve a začal tím,že mi praskla plodová voda,bolesti jsem neměla ještě dlouho potom,ale do porodnice jsme odjeli stejně,protože může hrozit infekce apod.,když praskne plodová voda,ale já jsem normálně plašan,takže jsem se cítila lépe,když jsem měla okolo sebe doktory,kdyby něco,ale každý není takový,určitě by ještě vyčkával doma,a taky by se nic nestalo. Ani nevím,zda jsi nám prozradila jméno holčičky?Syssi,to je fajn,že v Zoo bylo hezky ono toto počasí je prima na takovéto výlety Ani nevím,že byl bazárek v Jáje,ale oni tam mají stejně věcičky jen pro menší dětičky,že?Já tam byla jen jednou,když byla Vendy maličká,taky jsem tam něco koupila,ale s malou to byl zážitek málo místa,plno maminek s dětma,děti lítaly byla jsem ráda,že jsem vypadla,tam to chce jít opravdu bez dětí a pěkně v klidu si vybrat. No tak se mějte dnes fajn,jdu už něco dělat,mám toho dnes na práci dost.![]() |
|
|
21.9.2009 19:27:23
Roni, já chodím k té druhé Kašparové a ta se mi zdá super. Když jsem přešla od Handla, tak mi předělávala asi tři zuby a to mi Handl ještě dělal korunku, která se mi nelíbí, ale je to zadní zub tak to trpím.
Neboj porod poznáš, já jsem si taky myslela, že ho nepoznám, pořád jsme vyčkávala aby tam byl manžel se mnou a neposlali ho ještě domů, ale ta bolest a zkracující intervaly mě donutily odjet. A když ti vyteče plodovka tak to taky poznáš neboj ![]() |
| roNika♀9/06+♀10/09 | 46888 |
|
|
21.9.2009 15:10:33
Jani do zoo je to kousíček a tak rychlý porod bych snad neměla
![]() Já nad tím poslední dobou přemýšlím.Jestli vlastně poznám,že už je čas vyrazit do porodnice abych tam taky nejela desetkrát zbytečně U Nikolky jsem byla o ten domácí "stres" ochuzená protože jsem musela na vyvolání tak teď vůbec nevím co mě čeká![]() |
|
|
21.9.2009 14:57:22
K Handlovi chodí přítel a je spokojenej,ale jsou to kamarádi takže tam může být třeba jiný přístup a péče
Ve Vamberku jsou dvě zubařky se stejným příjmením takže jsem kdysi chodila taky ke Kašparové (ale křestní nevím) měla ordinaci v Esabu a když jsem po ní chtěla bílou výplň tak mi jí nedala protože na to nemá čas já na ní koukala jak tele.Pak už mě tak nikdo nedostal a raději jsem si našla jinou zubařku v Lanškrouně.Ta byla super Ale v těhu a teď s Nikolkou už by to dojíždění nešlo:-( nakonec jsem v akutním stavu šla k první zubařce která byla ochotná mě vzít (Malátková),ale spravený zub mě bolí snad víc než předtím už podruhé mi vypadla stejná výplň.Takže z malé dirky budu mít už mega díru![]() |
|
|
21.9.2009 13:46:22
Roni a kam chodíš k zubařce? Já jsem chodila sem k Handlovi a taky jsem byla nespokojená. Teď chodím do Vamberka ke Kašparové, nevím jak se jmenuje křestním, ale říkají ji Dája. Tam je to fajn, přesvědčila jsem i manžela a tak tam chodíme všichni společně na preventivní prohlídky. A když se děje něco, jako třeba ty Michalčiny zoubečky, tak nás vždy ochotně příjme.
|
|
|
21.9.2009 13:44:00
Ahojky, my jsme si Zoo krásně užili. Michalce se tam moc líbilo, byla hodná, zůstali jsme tam docela dlouho domů jsme jeli až někdy po půl sedmé, než jsme dojeli tak už byla tma. Včera se počasí opravdu vydařilo. ZOO byla plná dětí a kočárků
![]() Dnes jsem se byla mrknout v bazárku v Jáje, fronta šílená, ale tatínek byl se mnou hlídal Michalku a přitom jsme tam povídali s ostatníma maminama, které tam čekaly a tak to nějak uteklo. Nakonec jsem teda Michalce koupila jen svetřík s roláčkem a teplejší bundičku a jsem za to ráda. Mějte se moc hezky a užívejte si úžasné BABÍ LÉTO ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
21.9.2009 12:25:31
Ahoj všem,Romčo díky,nebolelo to vůbec a navíc byl venku snad během pár sekund
Ted mě ta dírka trochu bolí,ale zatím se to vydržet bez prášků Romčo to je malá šikulka,když zná tolik zvířátek Já už bych to v tvém stavu neriskovala,aby se mimi nenarodilo někde jinde,než by sis přála Syssi a jak vy v Zoo?Bylo krásné počasí,tak jste si to určitě užili Dnes přijde manžel docela brzy z práce,tak půjdeme asi na chvíli ven,i když malá dnes nebyla ve školce,protože se mi nelíbil její krčík,má nějak červený mandle,ale jinak nic jiného ji není,tak čekám co se z toho vyklube,bud se to zlepší nebo to propukne v angínu,samozřejmě bych brala tu první variantu No jinak nic nového u mě není,přeju vám moc hezký slunečný den,mějte se fajn.![]() ![]() |
|
|
21.9.2009 8:55:02
Jani ať trhání nebolí
![]() Syssi, tak co dopadla Zoo? Nám se letos podařilo zoo navštívit jen jednou,ale říkala jsem si že kdyby bylo ještě hezky a já se na to cítila tak bych se tam jela ještě jednou podívat.Nebo aspoň Nikolka s tatínkem. Nikolka je milovnice zvířátek a nejvíc se mi líbí když hlásí co je tam za zvířátko.Já občas potřebuju nápovědu z cedulky,ale ona to zná i bez cedulek ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.