| roNika♀9/06+♀10/09 | 46888 |
|
|
21.9.2009 8:22:07
Tedˇuž se taky snažím k zubaři chodit včas
,ale když jsem byla těhu s Nikolkou tak jsem nikam nemohla a jako na potvoru jsem měla zubaře až v Lanškrouně a bohužel jsem nebyla shcopná zařídit si zubaře tady v RK.Teď mám zubaře tady v RK,ale nejsem spokojená.Takže si nechám opravit jen tu vypadlou výplň a pak budu hledat někoho jiného. My se dnes s Nikolkou vrhnem na uklid pokojíčku.Potřebuju vytřít skříně,poličky a vydrbat okna(rámy) a hlavně porovnat hračky.Skříň s oblečením mám už pro obě holčičky přerovnané Snad se nám to podaří během dopoledne. Odpoledne bych jí asi odvezla k babičce ať si užije zahradničení:-D |
| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
19.9.2009 12:28:14
Ahojky hlásí hezky celý víkend, my přemýšlíme, že bychom jeli zítra do ZOO, tak uvidíme.
Všem krásný sluníčkový den ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
19.9.2009 8:16:21
Ahoj holky,o zubaři mi ani memluvte
v pondělí jdu na trhání moudráku,je už chudák úplně zkažený no a pak se bude vrtat jak o závod,mám tam asi dva maličký kazíky Jinak taky chodím pravidelně po půl roce,bych si to neriskla nechodit Dnes to vypadá na hezký den,tak přemýšlíme co podnikneme.Tak hezký víkend všem![]() |
|
|
18.9.2009 20:14:51
No tak tomu věřím. Já se snažím zuby moc nešidit, chodit k zubaři každý 1/2 rok, ale je fakt, že někdy se k rannímu čištění zubů dostanu třeba až v 10 hod a to si nadávám. Na zuby jsem citlivá, u zubařky pokaždé kňourám hlavně ať mi žádné netrhají, chtěla bych mít co nejdéle všechny svoje
![]() |
|
|
18.9.2009 18:29:49
U Nikolky jsem k zubařce nešla a pak když už jsem se tam dohrabala tak jsem tam chodila každý týden celý měsíc
![]() |
|
|
18.9.2009 13:47:25
Ahojky,
Roni, pak už nic stíhat nebudeš, mě zubařka taky řekla, že by mi ráda spravila jeden zub než se mi narodí mimčo, že pak už na ty zuby budu kašlat a nebudu mít čas. Na vrtání nám vždy dává injekce, tentokrát jsem to měla bez umrtvení a spučela jsem. Tím jsem tě nechtěla strašit ![]() My jsme dnes měly návštěvu, přijela švagrová s Péťou, vezli pradědu do nemocnice na nějaká vyšetření a bylo to na celé dopoledne tak na něho počkali u nás. Odpolko se asi vyrazíme podívat do města snad vydrží sluníčkově. Mějte se moc hezky ![]() |
|
|
18.9.2009 8:09:05
ahoj, jj vezla jsem babičku k dr.
s těma místama je to tam hrozný.Ale na začátku těhu mně to vadilo víc ,ale jak tam každý měsíc teď už týden musím jezdit tak jsem si zvykla.Ve středu tam dokonce pojedu 2x ráno poradna a odpoledne zubař no myslela jsem si,že zubaře odložím a půjdu až po porodu bohužel mi vypadla výplň tak to nemůžu odkládat. |
|
|
17.9.2009 20:01:50
Ahojky,
tak my byly dnes u Dr. pořád jsem váhala zda zajít nebo ne a nakonec jsem se rozhodla, že tam pro jistotu zaskočíme. Naštěstí to Michalka na průduškách nemá, tak se mi ulevilo, musíme být trpělívý a dál léčit tu rýmičku a kašel. Doktorka nám poradila jitrocelový sirup, Mucosolvan nám vůbec nezabíral. Jinak jsme dnes byly celý den v Sopotnici. Michalka si hrála s Péťou pak přišla z práce babička tak se pomazlila s babičkou a frčely jsme domů, musely jsme si vyzvednout tatínka z práce. Roni: koukala jsem, že i vy jste navštívili polikliniku na tom parkovišti je to docela mazec co![]() Jani: tyhle zvláštní výdaje já nemám ráda ![]() Všem pohodovový večer, já jdu koukat na Ordinaci a dnes už nebudu nic dělat ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
17.9.2009 8:37:44
Ahoj všem,tak jak jste na tom marůdci?U nás už dobrý,Vendy ve školce,Anet měla jít taky,ale mají sportovní den,tak až zítra.Janko,at si to Stáńa hezky užije na dovolený
v září je taky krásná Romčo,tak už bude brzy miminko Tak si to pěkně zabal,at to máš už připravené,pak je fofr Syssi,snad už i u vás jste zdraví.Jinak nám dofungoval mrazák,tak musím najít nějaký na netu,tak jsem zvědavá kolik nás to bude stát Tak hezký den všem,i když to dnes nevypadá![]() |
|
|
16.9.2009 17:47:34
Ahojky,
Roni: máš pravdu opravdu to uteklo hrozně rychle, ono se říká, že nejvíc je vidět jak čas letí na dětech, u vás bříšku ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.