| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Rychnov n/K

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 1443  [Dalších 1273 >>]
roNika♀9/06+♀10/09 46888
21.9.2009 8:22:07
Tedˇuž se taky snažím k zubaři chodit včas~;),ale když jsem byla těhu s Nikolkou tak jsem nikam nemohla a jako na potvoru jsem měla zubaře až v Lanškrouně~;(( a bohužel jsem nebyla shcopná zařídit si zubaře tady v RK.
Teď mám zubaře tady v RK,ale nejsem spokojená.Takže si nechám opravit jen tu vypadlou výplň a pak budu hledat někoho jiného.
My se dnes s Nikolkou vrhnem na uklid pokojíčku.Potřebuju vytřít skříně,poličky a vydrbat okna(rámy) a hlavně porovnat hračky.Skříň s oblečením mám už pro obě holčičky přerovnané:-)Snad se nám to podaří během dopoledne. Odpoledne bych jí asi odvezla k babičce ať si užije zahradničení:-D
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
19.9.2009 12:28:14
Ahojky hlásí hezky celý víkend, my přemýšlíme, že bychom jeli zítra do ZOO, tak uvidíme.

Všem krásný sluníčkový den ~z~
Jančava 42825
19.9.2009 8:16:21
Ahoj holky,o zubaři mi ani memluvte~a~v pondělí jdu na trhání moudráku,je už chudák úplně zkažený~Rvno a pak se bude vrtat jak o závod,mám tam asi dva maličký kazíky~d~Jinak taky chodím pravidelně po půl roce,bych si to neriskla nechodit~a~Dnes to vypadá na hezký den,tak přemýšlíme co podnikneme.Tak hezký víkend všem~s~
18.9.2009 20:14:51
No tak tomu věřím. Já se snažím zuby moc nešidit, chodit k zubaři každý 1/2 rok, ale je fakt, že někdy se k rannímu čištění zubů dostanu třeba až v 10 hod a to si nadávám. Na zuby jsem citlivá, u zubařky pokaždé kňourám hlavně ať mi žádné netrhají, chtěla bych mít co nejdéle všechny svoje ~;)
roNika♀9/06+♀10/09 46888
18.9.2009 18:29:49
U Nikolky jsem k zubařce nešla a pak když už jsem se tam dohrabala tak jsem tam chodila každý týden celý měsíc~;((
18.9.2009 13:47:25
Ahojky,
Roni, pak už nic stíhat nebudeš, mě zubařka taky řekla, že by mi ráda spravila jeden zub než se mi narodí mimčo, že pak už na ty zuby budu kašlat a nebudu mít čas. Na vrtání nám vždy dává injekce, tentokrát jsem to měla bez umrtvení a spučela jsem. Tím jsem tě nechtěla strašit~f~
My jsme dnes měly návštěvu, přijela švagrová s Péťou, vezli pradědu do nemocnice na nějaká vyšetření a bylo to na celé dopoledne tak na něho počkali u nás. Odpolko se asi vyrazíme podívat do města snad vydrží sluníčkově.

Mějte se moc hezky ~z~
roNika♀9/06+♀10/09 46888
18.9.2009 8:09:05
ahoj, jj vezla jsem babičku k dr.:-) s těma místama je to tam hrozný.Ale na začátku těhu mně to vadilo víc~;((,ale jak tam každý měsíc teď už týden musím jezdit tak jsem si zvykla.Ve středu tam dokonce pojedu 2x~:(ráno poradna a odpoledne zubař~n~ no myslela jsem si,že zubaře odložím a půjdu až po porodu~f~bohužel mi vypadla výplň tak to nemůžu odkládat.
17.9.2009 20:01:50
Ahojky,
tak my byly dnes u Dr. pořád jsem váhala zda zajít nebo ne a nakonec jsem se rozhodla, že tam pro jistotu zaskočíme. Naštěstí to Michalka na průduškách nemá, tak se mi ulevilo, musíme být trpělívý a dál léčit tu rýmičku a kašel. Doktorka nám poradila jitrocelový sirup, Mucosolvan nám vůbec nezabíral.
Jinak jsme dnes byly celý den v Sopotnici. Michalka si hrála s Péťou pak přišla z práce babička tak se pomazlila s babičkou a frčely jsme domů, musely jsme si vyzvednout tatínka z práce.

Roni: koukala jsem, že i vy jste navštívili polikliniku ~:-D na tom parkovišti je to docela mazec co~q~
Jani: tyhle zvláštní výdaje já nemám ráda ~n~
Všem pohodovový večer, já jdu koukat na Ordinaci a dnes už nebudu nic dělat ~z~
Jančava 42825
17.9.2009 8:37:44
Ahoj všem,tak jak jste na tom marůdci?U nás už dobrý,Vendy ve školce,Anet měla jít taky,ale mají sportovní den,tak až zítra.Janko,at si to Stáńa hezky užije na dovolený~R^v září je taky krásná ~R^Romčo,tak už bude brzy miminko ~z~Tak si to pěkně zabal,at to máš už připravené,pak je fofr~b~Syssi,snad už i u vás jste zdraví.Jinak nám dofungoval mrazák,tak musím najít nějaký na netu,tak jsem zvědavá kolik nás to bude stát~a~Tak hezký den všem,i když to dnes nevypadá~:(
16.9.2009 17:47:34
Ahojky,

Roni: máš pravdu opravdu to uteklo hrozně rychle, ono se říká, že nejvíc je vidět jak čas letí na dětech, u vás bříšku ~:-D
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 1443  [Dalších 1273 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.