| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Rychnov n/K

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 1443  [Dalších 1263 >>]
roNika♀9/06+♀10/09 46888
16.9.2009 14:51:38
Dovču bych si taky nechala líbit:-)Letos to nedopadlo,ale další léto už bych ráda s holkama jela.
Dnes jsem byla v poradně a na křivce,malá si v bříšku chrupala:-) sestřička se jí pokusila probudit,ale vůbec mi to nebylo příjemný.Tak doufám,že příště už nebude spinkat :-) nález se za ten týden změnil tak jsem zvědavá jestli do další středy vydržím 2v1.Ale už přestanu odkládat balení tašky do porodnice a dodělání skříně pro holky. Nějak to moc rychle uteklo~n~
Kalamity YANKA 95278
16.9.2009 13:05:57
Tak u nás mladší taky rýmu~n~

Starší Stáňa jeden v pondělí s babi a dědou k moři na pozdní dovču do Řecka na Zakynthos, tak aspoň si trošku užije.

Jo a žehličku já mám hooooodně vysoko (abych na ní nedosáhla)~t~~t~~t~
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
16.9.2009 12:12:48
Ahojky,
my jsme byly dnes od 10 do 11.30 hod venku, Michalka se hezky unavila, teď zbaštila polívčičku a spinká. Já jdu udělat květák k pozdnímu obědu ~:-D

Já mám teď také vyžehleno ~:-D poslední zbytky jsem stihla dnes přes den, Michalka si hezky sama hrála a tak jsem toho využila.

Říkala jsem, že počkám do pátka a když ta rýma a kašel budou stejné, tak byrazíme k doktorce ať ji alespoň poslechne.

Mějte se všichni moc hezky ~z~
Kalamity YANKA 95278
16.9.2009 11:17:15
Tak zase po čase zdravím Rychnovsko.

~x~~x~~x~~;)
roNika♀9/06+♀10/09 46888
15.9.2009 20:15:48
první várka prádla vyžehlená během ulice a teď se jdu vrhnout na další várku.Nikolka byla dnes tak utahaná,že usnula u večeře.Jsem ráda,že tunestraší až do deseti.Aspoˇm stihnu všechno udělat a zítra po poradně budeme mít svůj klídeček.
roNika♀9/06+♀10/09 46888
15.9.2009 20:12:53
Je pravda,že jsem ho Nikče začala dávat až kolem dvoulet,(sice píšou od 3let,ale prý jen kvůli tomu,že jsou to pastilky)ale prodává se i sirup.Já jsem je začala užívat kvůli tomu,že jsem v těhotenství a pak v době kojení nic jinýho nemohla.nebo jen v omezeném množství.
15.9.2009 19:57:58
Ahojky,
RoNi: my se léčíme Neoanginem, taky nám krásně zabírá, Michlakce nic takového dát nemůžu, ta by se tím ještě udusila, Michalce jsem naordinovala Mucosolvan pro děti a přemýšlím jestli pro jistotu nemám zajít k dokrotce aby si ji poslechla, zdá se i sice, že je na tom líp, ale opčas tak zachrčí, že se leknu. To mámte veselé, ve škole je těch bacilů pořád spousta.
roNika♀9/06+♀10/09 46888
15.9.2009 16:47:02
Syssi, nám hodně pomáhaj Müllerovy pastilky. A Nikolka je má moc ráda.Petr nám tahá ze školy pořád nějakýho bacila a když mě začne trošku bolet v krku tak nasadím léčbu pastilkama a nejdýl za tři dny je po bolení.
15.9.2009 15:29:30
Ahojky,
Jani: u nás už to skolilo všechny, začala Michalka, pak manžel a včera už i já. Já na tom nejsem tak hrozně, škrábe mě v krku a trochu rýma, ale tatínka máme nachřapaného pěkně.

Všem hezký den~z~
Jančava 42825
15.9.2009 8:12:31
Ahoj holky,Romčo,dortík je moc hezký~R^Já teda dort zkoušela několikrát a musím se přiznat,že se mi nezdařil,nemám na to vůbec vlohy,vařit jsem se naučila docela slušně,ale péct dorty už jsem to vzdala~f~Buchty peču jen občas,to celkem jde,ale taky žádná sláva,jako složitější néé~t~Jinak,Romčo,opravdu jsem si všimla,jak ti to utíká,vždyt nedávno jsi oznamovala,že čekáte mimi a ted už jsi téměř před porodem.~l~Jinak,my od soboty trochu marodíme,kromě manžela máme rýmu a teplota taky byla,ještě okolo nás řádí nějaká žaludeční viróza,ale ta se nám snad vyhne~a~V sobotu jsme domalovávali a doklízeli chodbu,ještěže ji máme tak maličkou,bylo to celkem hned hotové~R^Holky mám doma,tak ted koukají na Tv,s malou už dnes půjdu na koupi,je už celkem v pohodě.Tak se holky mějte moc hezky,zatím všem ahoj Jana.~s~~s~
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 1443  [Dalších 1263 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.