| roNika♀9/06+♀10/09 | 46888 |
|
|
16.9.2009 14:51:38
Dovču bych si taky nechala líbit
Letos to nedopadlo,ale další léto už bych ráda s holkama jela.Dnes jsem byla v poradně a na křivce,malá si v bříšku chrupala sestřička se jí pokusila probudit,ale vůbec mi to nebylo příjemný.Tak doufám,že příště už nebude spinkat nález se za ten týden změnil tak jsem zvědavá jestli do další středy vydržím 2v1.Ale už přestanu odkládat balení tašky do porodnice a dodělání skříně pro holky. Nějak to moc rychle uteklo |
| Kalamity YANKA | 95278 |
|
|
16.9.2009 13:05:57
Tak u nás mladší taky rýmu
![]() Starší Stáňa jeden v pondělí s babi a dědou k moři na pozdní dovču do Řecka na Zakynthos, tak aspoň si trošku užije. Jo a žehličku já mám hooooodně vysoko (abych na ní nedosáhla) ![]() ![]() ![]() |
| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
16.9.2009 12:12:48
Ahojky,
my jsme byly dnes od 10 do 11.30 hod venku, Michalka se hezky unavila, teď zbaštila polívčičku a spinká. Já jdu udělat květák k pozdnímu obědu ![]() Já mám teď také vyžehleno poslední zbytky jsem stihla dnes přes den, Michalka si hezky sama hrála a tak jsem toho využila.Říkala jsem, že počkám do pátka a když ta rýma a kašel budou stejné, tak byrazíme k doktorce ať ji alespoň poslechne. Mějte se všichni moc hezky ![]() |
| Kalamity YANKA | 95278 |
|
|
16.9.2009 11:17:15
Tak zase po čase zdravím Rychnovsko.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
15.9.2009 20:15:48
první várka prádla vyžehlená během ulice a teď se jdu vrhnout na další várku.Nikolka byla dnes tak utahaná,že usnula u večeře.Jsem ráda,že tunestraší až do deseti.Aspoˇm stihnu všechno udělat a zítra po poradně budeme mít svůj klídeček.
|
|
|
15.9.2009 20:12:53
Je pravda,že jsem ho Nikče začala dávat až kolem dvoulet,(sice píšou od 3let,ale prý jen kvůli tomu,že jsou to pastilky)ale prodává se i sirup.Já jsem je začala užívat kvůli tomu,že jsem v těhotenství a pak v době kojení nic jinýho nemohla.nebo jen v omezeném množství.
|
|
|
15.9.2009 19:57:58
Ahojky,
RoNi: my se léčíme Neoanginem, taky nám krásně zabírá, Michlakce nic takového dát nemůžu, ta by se tím ještě udusila, Michalce jsem naordinovala Mucosolvan pro děti a přemýšlím jestli pro jistotu nemám zajít k dokrotce aby si ji poslechla, zdá se i sice, že je na tom líp, ale opčas tak zachrčí, že se leknu. To mámte veselé, ve škole je těch bacilů pořád spousta. |
|
|
15.9.2009 16:47:02
Syssi, nám hodně pomáhaj Müllerovy pastilky. A Nikolka je má moc ráda.Petr nám tahá ze školy pořád nějakýho bacila a když mě začne trošku bolet v krku tak nasadím léčbu pastilkama a nejdýl za tři dny je po bolení.
|
|
|
15.9.2009 15:29:30
Ahojky,
Jani: u nás už to skolilo všechny, začala Michalka, pak manžel a včera už i já. Já na tom nejsem tak hrozně, škrábe mě v krku a trochu rýma, ale tatínka máme nachřapaného pěkně. Všem hezký den ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
15.9.2009 8:12:31
Ahoj holky,Romčo,dortík je moc hezký
Já teda dort zkoušela několikrát a musím se přiznat,že se mi nezdařil,nemám na to vůbec vlohy,vařit jsem se naučila docela slušně,ale péct dorty už jsem to vzdala Buchty peču jen občas,to celkem jde,ale taky žádná sláva,jako složitější néé Jinak,Romčo,opravdu jsem si všimla,jak ti to utíká,vždyt nedávno jsi oznamovala,že čekáte mimi a ted už jsi téměř před porodem. Jinak,my od soboty trochu marodíme,kromě manžela máme rýmu a teplota taky byla,ještě okolo nás řádí nějaká žaludeční viróza,ale ta se nám snad vyhne V sobotu jsme domalovávali a doklízeli chodbu,ještěže ji máme tak maličkou,bylo to celkem hned hotové Holky mám doma,tak ted koukají na Tv,s malou už dnes půjdu na koupi,je už celkem v pohodě.Tak se holky mějte moc hezky,zatím všem ahoj Jana.![]() ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.