| Jančava | 42825 |
|
|
13.9.2009 7:57:52
Ahoj všem,Romčo,tak at se oslava povede a malá má radost
Syssi,tak snad už jste v pořádku Asi to ted nějak řádí,protože Vendul a já jsme taky dostali rýmu,ale zatím bez teplot,mě ještě trochu pobolívá v krku,není to tak hrozné,ale pravděpodobně nepůjde do školky,ještě se rozhodnu. Ve školce už taky dětičky kýchají a kašlají,no už to zase začne Jinak jsme od pátku malovali chodbu,už je to poslední a je to hotovo,dnes ještě pověsíme obrázky a závěs a je to Tak všem přeju hezkou neděli![]() ![]() |
| roNika♀9/06+♀10/09 | 46888 |
|
|
12.9.2009 17:03:37
Syssi, chudák Michalka.Přejeme jí ať je co nejdřív fit. Nikolka prokašlala půlku prázdnin, hlavně v noci:-(,ale naštětstí bez teplot.
Já toho mám dnes nějak moc:-(dopoledne jsem lítala po krámech a dokupovala poslední dárečky a další potřebné věci na mini oslavu.Před hodinkou jsem odvezla Nikolku k babičce abych měla klídeček na uklízení,přípravu dortu a balení dárečků.Zítra ráno pošlu Nikču s tatínkem pro babičku a udělám výzdobu a dodělám dortík tak snad to dobře dopadne:) a bude se to Nikolce líbit |
| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
11.9.2009 10:00:54
Ahojky Jani, moc děkujeme, je to škoda, že jsme nemocný, přidala se nám ještě teplota a kašel. Venku je tak krásně a my musíme být doma, ty dny jsou pak tak šíleně dlouhý, Michalka je zvyklá chodit ven a doma jí to nebaví. Naštěstí je s náma dnes doma tatínek, vzal si dovolenou, tak bude mít nějaké zpestření.
Všem krásné babí léto ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
10.9.2009 17:31:41
Ahoj všem,Syssi,posíláme malý pusinku, a at je jí už lépe
Rýma je nepříjemná,zvlášt,když ještě prcek neumí smrkat Jinak přeju všem příjemný večer.![]() |
|
|
10.9.2009 16:44:20
Ahojky, my si sluníčka moc neužíváme Michalka má teplotu a příšernou rýmu, celou noc jsme nespaly a tak už se těším na večer snad dnešní noc bude lepší
Všem pohodový den ![]() |
|
|
10.9.2009 16:29:09
Ahojky knedlíky já miluju a nejvíc, když mi je někdo udělá
![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
9.9.2009 8:41:54
Ahoj všem,to je bartomisko faj,že se ti líbilo
Jdu jen všechny pozdravit,dnes budu dělat švestkové knedlíky,dostali jsme hodně švestek,tak je musím zpracovat Užijte si hezkýho dne.![]() |
| bartomiska + Jituška 01/10 | 96866 |
|
|
9.9.2009 7:32:49
Ahoj, vážně to bylo v Déčku a moc se mi to líbilo. Byly jsme tam jen 4 maminy, ale krásně jsme si zacvičily
![]() |
|
|
8.9.2009 21:49:22
Ahojky,
Bartomisko je to určitě v Déčku. Ať se ti tam líbí ![]() My zase dnes enmáme tatínka doma a tak jsme výletovaly, byly jsme v Žamberku za holkama a pak u babišky v Sopotnici, užily jsme si super den ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
8.9.2009 8:50:09
Ahoj všem.No bud v déčku nebo v tělocvičně na nějaké ZŠ,ale to by ti měla říct,napiš jí a zeptej se a budeš hned vědět
Protože všechny nebo skoro všechny sportovní kroužky se směrují do ZŠ do tělocvičny,ale jak je to s těhu,to nevím První schůzka je vždycky v déčku a pak se chodí do té tělocvičny,nebo se pokaždé scházejí v déčku a odcházejí společně,myslím hlavně ty kroužky,těhulky už dojdou samy,že?![]() Jinak u nás nic nového,školka,škola se zabíhá,jen opět Anetku honím do učení,ale už jsem si zvykla. Tak hezký den všem.![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.