| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Rychnov n/K

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1443  [Dalších 1243 >>]
Jančava 42825
13.9.2009 7:57:52
Ahoj všem,Romčo,tak at se oslava povede a malá má radost~x~Syssi,tak snad už jste v pořádku~x~Asi to ted nějak řádí,protože Vendul a já jsme taky dostali rýmu,ale zatím bez teplot,mě ještě trochu pobolívá v krku,není to tak hrozné,ale pravděpodobně nepůjde do školky,ještě se rozhodnu.~d~Ve školce už taky dětičky kýchají a kašlají,no už to zase začne~RvJinak jsme od pátku malovali chodbu,už je to poslední a je to hotovo,dnes ještě pověsíme obrázky a závěs a je to~z~Tak všem přeju hezkou neděli~s~~s~
roNika♀9/06+♀10/09 46888
12.9.2009 17:03:37
Syssi, chudák Michalka.Přejeme jí ať je co nejdřív fit. Nikolka prokašlala půlku prázdnin, hlavně v noci:-(,ale naštětstí bez teplot.
Já toho mám dnes nějak moc:-(dopoledne jsem lítala po krámech a dokupovala poslední dárečky a další potřebné věci na mini oslavu.Před hodinkou jsem odvezla Nikolku k babičce abych měla klídeček na uklízení,přípravu dortu a balení dárečků.Zítra ráno pošlu Nikču s tatínkem pro babičku a udělám výzdobu a dodělám dortík:-) tak snad to dobře dopadne:) a bude se to Nikolce líbit
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
11.9.2009 10:00:54
Ahojky Jani, moc děkujeme, je to škoda, že jsme nemocný, přidala se nám ještě teplota a kašel. Venku je tak krásně a my musíme být doma, ty dny jsou pak tak šíleně dlouhý, Michalka je zvyklá chodit ven a doma jí to nebaví. Naštěstí je s náma dnes doma tatínek, vzal si dovolenou, tak bude mít nějaké zpestření.

Všem krásné babí léto ~z~
Jančava 42825
10.9.2009 17:31:41
Ahoj všem,Syssi,posíláme malý pusinku, a at je jí už lépe~s~Rýma je nepříjemná,zvlášt,když ještě prcek neumí smrkat~RvJinak přeju všem příjemný večer.~x~
10.9.2009 16:44:20
Ahojky, my si sluníčka moc neužíváme Michalka má teplotu a příšernou rýmu, celou noc jsme nespaly a tak už se těším na večer snad dnešní noc bude lepší

Všem pohodový den~z~
10.9.2009 16:29:09
Ahojky knedlíky já miluju a nejvíc, když mi je někdo udělá ~:-D
Jančava 42825
9.9.2009 8:41:54
Ahoj všem,to je bartomisko faj,že se ti líbilo~R^Jdu jen všechny pozdravit,dnes budu dělat švestkové knedlíky,dostali jsme hodně švestek,tak je musím zpracovat~d~Užijte si hezkýho dne.~R^
bartomiska + Jituška 01/10 96866
9.9.2009 7:32:49
Ahoj, vážně to bylo v Déčku a moc se mi to líbilo. Byly jsme tam jen 4 maminy, ale krásně jsme si zacvičily ~b~
8.9.2009 21:49:22
Ahojky,
Bartomisko je to určitě v Déčku. Ať se ti tam líbí ~:-D

My zase dnes enmáme tatínka doma a tak jsme výletovaly, byly jsme v Žamberku za holkama a pak u babišky v Sopotnici, užily jsme si super den
~:-D
Jančava 42825
8.9.2009 8:50:09
Ahoj všem.No bud v déčku nebo v tělocvičně na nějaké ZŠ,ale to by ti měla říct,napiš jí a zeptej se a budeš hned vědět~t~Protože všechny nebo skoro všechny sportovní kroužky se směrují do ZŠ do tělocvičny,ale jak je to s těhu,to nevím~d~První schůzka je vždycky v déčku a pak se chodí do té tělocvičny,nebo se pokaždé scházejí v déčku a odcházejí společně,myslím hlavně ty kroužky,těhulky už dojdou samy,že?~t~~t~Jinak u nás nic nového,školka,škola se zabíhá,jen opět Anetku honím do učení,ale už jsem si zvykla.~k~Tak hezký den všem.~x~
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1443  [Dalších 1243 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.