| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Rychnov n/K

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1443  [Dalších 1233 >>]
roNika♀9/06+♀10/09 46888
8.9.2009 8:42:34
Ahoj, já si myslím, že v déčku.
bartomiska + Jituška 01/10 96866
8.9.2009 6:54:20
Jančavo a Syssi, včera jsem p. Tiché psala a ona odpověděla, že můžu přijít cvičit. Kde se cvičí? Díky ~c~
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
7.9.2009 10:02:53
Ahojky,
Jani: to byli manželovi kamarádi, oba už mají děti, které chodí do školky a teď se asi najednou s přítelkyněma dohodli ~:-D jinak u nás to vypadá, že už taky žádná svatba nehrozí, ale jestli se něco objeví dám vědět ~t~

Prý nás čeká opravdové babí léto ~:-D

Krásný den všem ~z~
Jančava 42825
6.9.2009 9:35:48
Syssi,u vás je to samá svatba~t~mám dojem,že nedávno jste také byli,že?Až příště zase půjdete na nějakou,brnkni,taky bych šla~t~~t~u nás v příbuzenstvu to zatím nikde nehrozí~n~všichni spolu jen žijou bez svatby~d~Jinak je venku docela pěkně,jen na mě trochu zimička~;)Tak pěknou neděli všem.~s~
5.9.2009 20:57:30
Ahojky, my byli dnes na svatbě. Michalka tam vydržela až do půl osmé to byl úspěch. Tatínka jsme tam musely nechat, no tak ať si to užije ~:-D Mě tyhle akce od té doby co mám Michalku nějak zmáhají, mám toho dost přes den a večer chci mít svůj klid.

Mějte se moc hezky doufám, že neděle nám přinese lepší počasí.

Tak tedy pohodovou neděli ~z~
Jančava 42825
5.9.2009 11:19:18
Ahoj,tak snad jste všechny v pohodě,jen jdu pozdravit a popřát dobrou chut k obědu a pěkný den všem.Je zima a nepříjemně fouká,takže dnešek jsme doma,ven mě nikdo nedostane~a~pá všem~s~
4.9.2009 13:08:15
Nikolka dostane teda spoustu dárečků ~:-D

Obklady jsme zkoušely, ale Michalce se to vůbec nelíbí, nějak už to moc nehycuje tak to necháme a budeme sledovat ~:-D

My jsme dnes ještě venku nebyly, vždy když se chystáme tak začne pršet, snad vyrazíme navečer taťkovi naproti do práce.
Jančava 42825
4.9.2009 12:43:26
Ahoj všem,Bartomisko,nemáš zač~s~Romčo,to jste pořídili pěkné dárečky,to bude mít Niky radost~R^Syssi,na nožičku jsem dávala chladné obkládky,ale to jistě děláš,tak at je už lépe a bez teplot~R^My ve školce dobrý,jen dnes přišla s takovou velikou boulí,že se prý praštila o strom,tak ji ted hlídám,protože ta boule je fakt veliká a ošklivá~a~Tak všem přeju hezký víkend,mějte se fajn.~x~
roNika♀9/06+♀10/09 46888
4.9.2009 11:23:20
Ahoj,taky jsem v prvním těhu chtěla chodit na cvičení,ale než jsem se k tomu dostala tak jsem musela do nemocnice a ležet a ležet:-( pohyb mi byl povolen až po 36.tt a teď v druhém těhu není čas~f~
Včera nám hlídala babička tak se nám dobře nakupovalo,ale i tak se nám podařilo přijet domů až po osmé hodině~a~ já měla tak bolavé nohy,že se mi chtělo chvílema ~n~ už jsou ty kila navíc znát~q~
Podařilo se nám sehnat pár dárečků,ale ještě budeme muset něco dokoupit.Máme super pračku Miele,pokladnu,deštníček(ale asi ještě dokoupím pláštěnku),kalkulačku od FP, zubaře Playdoh a ještě jí chci koupit poníka na skůtru na dálové ovládání,barvy na obličej a nějaké drobnůstky jako omalovánka,razítka...a pak nějaké vybavení do kuchyně(talířky,příbory...a nějaké těstoviny,fazole..):-)ať nám může vařit a servírovat.
Dnes musím skočit do Pompa jestli jim přišla knížka,ael vůbec se mi nechce.Byla jsem s Nikčou chvilku venku a za hodinku začalo pršet tak jsem se vracela domů~:(
Beruška si tu hezky hraje tak jdu něco dělat.Večer jsem padla do peřin a vůbec mi nevadilo,že tu je bordel~f~
4.9.2009 10:48:16
Ahojky,
Bartomisko: já tam taky chodila, je to od 20 tt, musíš mít souhlas od lékaře, určitě se tam něco platí, ale už si nepamatuju kolik, já jsem si to pak nechala proplatit pojišťovnou, tenkrát to šlo udělat nyní nevím. Pro mě bylo daleko lepší plavání, jezdila jsem sem i do UO.

Roni: vyberte nějaké krásné dárky

Jinak my jsme měly včera teplotu po očkování, nožičku máme trochu nateklou, tak to snad bude brzo dobré.

Mějte se všichni moc hezky, pohodový den ~z~
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1443  [Dalších 1233 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.