| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
1.9.2009 14:38:54
Ahojky no já doufám, že nám ji Michalka moc rychle nezniči je dost barevná a mohlo by se na ní ledacos schovat
já ji taky moc nezakazuju, to bych celý den nic jiného nedělala, na to je u nás tatínek, když se jednou za čas objeví doma. Já myslela, že je to jen u nás, že tátínek nechápe, že máme nějaký režim. Narážíme na to skoro každý víkend, něco nám naplánuje a my se podle toho máme řídit.My jsme dnes v Sopotnici a tak si užíváme pohodičku ![]() Mějte se hezky, pohodový den ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
1.9.2009 8:53:58
Ahoj všem,Janko tebe jsem potkávala na diskuzích všude možně,ale k nám si cestičku zapomněla
,takže jsem ráda,že jsi ji zase našla![]() Jinak je fajn,že jste si vybrali sedačku,Syssi,dole mám objednané poličky pro holky,ale jsem už naštvaná,protože už je to přes měsíc a pořád nic![]() ,tak snad už tento týden budou.Jinak jsem to ráno taky všechno rozvozila a je tu klid,tak odpočívám,budu si za chvíli číst,jsem se na to těšila celé prázdniny,až si zase něco v klidu přečtu Tak přeju hezký den všem a mějte se fajn,zatím pá Jana.![]() |
| roNika♀9/06+♀10/09 | 46888 |
|
|
1.9.2009 8:40:43
Ahoj,už nám to taky začalo:-D Tatínek šel zas do práce a my s Nikolkou začneme zase najíždět trochu na nějaký "režim".Ale musím se přiznat,že jsem ráda,že už škola začala.Byla už tu hrozná ponorka a ty dva pohromadě to bylohorší než dva sourozenci:-( Malá furt brečela,že jí táta trápí (přitom jí nic nedělal) a pořád ho posílala do práce
![]() Teď tu je klídeček začala uklízet věci ze stolu a až to udělá tak se pujdem podívat ven .Syssi tak to je super,že sis vybrala Já bych si s Nikolkou tak drahou sedačku vybrat nemohla.Ona furt někde něco tvoří Ale je to moje chyba nechávám jí asi moooc volnosti,ale nemám ráda když se celý den říká nedělej tohle a tamto tak jí nechávám a máme to bez hádek.My máme teď asi týden taky novou sedačku a jsem moc ráda,že jsem se pro ní rozhodla. Ušetřilo nám to spoustu místa ![]() |
| Kalamity YANKA | 95278 |
|
|
31.8.2009 18:51:56
Ahoj!
Tak zase jednou zdravím z Kostelce Rychnov a okolí. ![]() ![]() Zítra nám začíná školka, tak už se těším.... ![]() ![]() |
|
|
31.8.2009 18:50:10
Vypadá to, že jsme fakt nadšená, když jsem to poslala 2x
Mějte se všichni pohodově ![]() |
|
|
31.8.2009 18:49:20
Ahojky tak to vypadá, že jsme konečně vybrali sedačku. Ne u Macháně, ale tam dole u vody, vedle je nějaký pneuservis. Splňuje přesně naše požadavky je za 20 000.- (už v akci) chtěla jsem teda trochu za méně. Barva taky super, museli jsme teda objedna a měsíc si počkáme, ale jsem ráda, že jsme konečně něco sehnali. Mají tam i pěkný kuchyňský nábytek stůl a 6 židlí za necelých 8 000.-
|
|
|
31.8.2009 18:49:20
Ahojky tak to vypadá, že jsme konečně vybrali sedačku. Ne u Macháně, ale tam dole u vody, vedle je nějaký pneuservis. Splňuje přesně naše požadavky je za 20 000.- (už v akci) chtěla jsem teda trochu za méně. Barva taky super, museli jsme teda objedna a měsíc si počkáme, ale jsem ráda, že jsme konečně něco sehnali. Mají tam i pěkný kuchyňský nábytek stůl a 6 židlí za necelých 8 000.-
|
| Jančava | 42825 |
|
|
31.8.2009 8:58:52
Ahoj všem,U Mácháně mají krásné sedačky a myslím,že i za rozumnou cenu,tak at dobře vyberete
Dnes jdu jen pozdravit,mám hodně práce,škola a školka je za dveřmi a tak to všechno připravuju Dnes ještě dělám plněné papriky s rýží,tak už musím klusat,mějte se všichni hezky a užijte si pěkně dnešní den,pá Jana.![]() |
|
|
30.8.2009 19:01:19
Ahojky my byli dnes u tchýně na obědě. b Lipovce je pouť, tak jsme byli pozvaní. Je u nás takový klid před bouří
doufám, že už ne, už mi to stačilo. Odpoledne jsme jeli do HK, stále ještě nemáme tu sedačku asi rezignuji na své požadavky a vezmu u Macháně. Stejně jsou více méně všude stejné a tady to bude alespoň nejblíže.Mějte se krásně užijte si zbytek neděle ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
30.8.2009 17:23:52
Ahoj všem,tak jak se daří?Venku je příjemně,ted jsme dorazili z parku,bylo tam dost dětí.Jinak,vše nejlepší, Syssi,k narozkám
Já je měla před týdnem,tak to máme skoro zároven Je fajn,že se to u vás nějak uklidnilo,hlavně kvůli malé,tak to snad už bude dobré Jinak,u nás se zase malovalo,ještě nám zbýval obývák a je to hotový Manžel ani nenadělal,takže úklid nebyl skoro žádný No tak přeju hezký zbytek neděle a brzy napište,pá všem Jana. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.