| bartomiska + Jituška 01/10 | 96866 |
|
|
4.9.2009 6:49:58
Díky moc
![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
3.9.2009 17:27:57
Bartomisko,kontakt mám,je to v déčku,poplatek tam žádný není napsaný,tak asi zdarma a vede ho p.Tichá,je to v uterý od 16h-18h,skoč si do déčka a přihlaš se,pokud chceš,o ničem jiném nevím.
![]() |
| bartomiska + Jituška 01/10 | 96866 |
|
|
3.9.2009 13:11:44
Ahoj, dlouho jsem tu nebyla. Zítra jdu na velký UTZ, tak jsem zvědavá. Prosím, nemáte někdo kontakt na nějaké cvičení pro těhotné? Děkuju
![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
3.9.2009 10:08:30
Ahoj všem,taky dnes přeju hezký den,nic nového u mě není,tak jen zdravím
![]() |
| roNika♀9/06+♀10/09 | 46888 |
|
|
3.9.2009 8:20:48
Ahoj, dnes se asi pojedeme podívat na dárečky do HK.Zjistím kolik budou babičky přidávat na dárečky a nakoupím to tam.
Mně se dnes podařilo stáhnout písničky a ovečku Shaun do telefonu tak mám obrovskou radost.Doufám,že se to bude líbit i Nikolce.Zatím tam mám jen jeden díl,ale když se to bude líbit tak jich stáhnu víc. |
|
|
2.9.2009 18:31:11
Nás příští týden čeká tříletá prohlídka:-D Už delší dobu přemýšlím co koupit k narozkám,ale vůbec nic mě nenapadá:-(
|
| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
2.9.2009 15:07:01
Ahojky mi jsme se měly včera skvěle, v Sopotnici je to vždycky pohoda. Dnes jsme byly na 4 dávce hexavakciny. Michalka byla sice statečná, ale bez slziček jsme to nezvládly
teď chrupká, já jsem si v knihovně půjčila Bílou Masajku a tak každou volnou chvilku čtu.Mějte se moc krásně, pohodový zbytek dne ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
1.9.2009 18:54:38
Ahoj,Jani na Mírovku né,my chodíme na Lán,máme to nejblíže a chodila tam i starší dcera,tak už je tam dokonale znám
V každé školce něco je dobrého a něco ne,ale jsem ráda,že jsme se tam minulý rok vůbec dostali ,když jsou ty školky tak přeplněné.Syssi,tak si to v Sopotnici pěkně užívej Romčo,v každé rodině je něco,taky máme po nějaké době společné-ponorku,ale vždycky to nějak zvládneme a je to,ona taková mírná bouřka taky neškodí,pročistí se vzdoušek a je lépe Jdu uložit malou a pak ordinace,manžel vždycky kroutí hlavou,jak na to můžu čumět,ale na co jiného,že?Tak pěkný večer,pá všem Jana.![]() |
|
|
1.9.2009 17:47:47
Není to úplně režim,ale určité věci se nám po dobu co byl tatínek doma nedařilo dodržovat:-( Třeba dopoledne trávíme venku pak si uvaříme a odpočineme třeba u pohádky.Tatínek sliboval dopolední výlet nebo aspoň procházku a nic nebylo tak jsem se musela rychle ustrojit a vzít malou aspoň na chvliku ven aby se trochu provětrala:( a pak ještě rychle uvařit.Odpoledne než se jim podařilovyrazit ven takuž musel na nějaký sport.Jsem ráda,že užje konec prázdnin.Kdyby byldomaještě další měsííc doma tak už je to na"rozvod".
|
| Kalamity YANKA | 95278 |
|
|
1.9.2009 16:15:10
Ahojky, no nezapoměla, jen se času nedostávalo, no.
Kolikrát já vás přečetla a než se dostala k napsání, tak jsem zase musela letět. Fakt je, že "domovskou" diskuzi mám teda jinde, ale jsem zas ráda, když se potkám s někým "od nás" ![]() Tak my dneska nastoupily třetí (!) rok školky. Předškoláci. Už jsme z Myšiček v Kytičkách. Učí nás p. uč. Jana, tak jsme ráda. Stáňa milovala Boženku Podhájeckou (jestli teda někdo znáte) a tak jsem ráda, že je aspoň odpoledne bude mít ona. Nechodíte někdo na Mírov? ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.