| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
25.8.2009 10:37:34
Jo holky ještě jsem se chtěla zeptat, nevíte jestli je tady v RK nějaká rodinná poradna?
|
|
|
25.8.2009 10:37:02
Ahoj holky,
my dnes byly na procházce a odpoledne pojedeme k babičce do Sopotnice. Tatínka máme v práci, dnes nám nepřijede, tak nám ten den alespoň hezky uteče. A zítra jedeme zase do Žamberka za holkama. Udělali tam prý u koupaliště krásný koutek pro děti, tak se jedeme podívat. Roni: tak to fakt nezávidím. Já měla průjem nedávno a nemohla jsem se hnout z baráku ![]() Jani: houby nerostou a když rostou tak jsou hodně červavé. Zvládni tetanovku, doufám že se injekcí mocnebojíš? Mějte se moc hezky, pohodový den ![]() |
| roNika♀9/06+♀10/09 | 46888 |
|
|
25.8.2009 8:39:18
AHoj,já na nákup nejedu Petr mě nechal doma.Trochu mě to mrzí,ale od večera mám průjem tak bych možná měla krušnou cestu
![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
25.8.2009 7:56:58
Ahoj všem
dnes nám zase od rána svítí sluníčko,což je fajn K obědu bude zapečená ryba s bramborem a vaří Anetka![]() Jinak žádné velké plány na dnešek nemám,jen mě čeká očkování proti tetanu nechce se mi,ale už musím dnes tam jsou až do 18h,tak někdy před 18h tam vlítnu a bude Holky,jak se blíží škola a školka,jsem nějak nervózní za děti![]() zase to začne,bude trochu jiný režim,ale to vy ještě neznáte,tak si užívejte bez těchto pikantností a mějte pěkný den,šla bych na houby,ale prý nerostou tak pá všem Jana.![]() |
|
|
24.8.2009 11:27:33
Ahojky holky, my byli dnes dopoledne ve městě, sháním Michalce kalhotky, doma už docela pěkně chodíme bez plínky a stíháme na nočníček, jenže musí mít chudinka holý zadeček a tepláčky. Nidke jsem tak malé kalhotky nesehnala. V dětském světě na náměstí je mají dostat tento týden.
Jani: tak to je fajn, že jste si víkend tak hezky užili. To jo taťku máme šikovného jen musí mít trochu času a toho je pořád něja málo nevím jak to děláme ![]() Roni: já nakupování moc nemusím, ale když už něco pořídíme a fakt se nám to sem hodí a líbí se mi to, tak jsem ráda. Tak ať se vám nákupi v Ikee vydaří. Krásný letní den plný sluvíčka všem ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
24.8.2009 8:15:51
Ahoj holky,dnes to vypadá zase na krásný den
ráno bylo ale dosti chladno,ale co bych chtěla,vždyt je konec srpna Jinak,víkend jsme měli hezký,byli jsme na návštěvě u známých,tak jsme zase vše pěkně probrali Jinak už taky připravujeme do školy a školky,kupovali jsme bačkůrky a Vendulce ještě takové dírované polobotky,nebo nevím jak to napsat,prostě vhodné na toto počasí,něco mezi letníma a podzimníma botkama i za rozumnou cenu,tak jsem byla ráda Romčo,já hrozně ráda nakupuju,cokoliv,když mám na to náladu,tak přeju at v Ikei vše seženete a pěkně si to nakupování užijete![]() Syssi,tak houpajdu už máte na světě?Jakou barvičku jste vybrali?Tatka je šikulka,že vyrábí sám,to je spousta penízků v kapse Tak at se vám povede Za chvíli razíme k zubaři s Anetkou,ještě ale spí,tak ji musím vyhnat z postele Tak hezký den,pěkně si ho užijte.![]() ![]() |
|
|
23.8.2009 9:49:56
Ahoj,já zas nějak nestíhám. nebo když si sem sednu tak Nikolka něco hrozně potřebuje a já to co mám rozepsané zavřu a už se nedokopu to napsat znova:-(
Už mám vyprané plenky a oblečky pro mimíska.Teď už mě čeká jen povlečení,zabalovačky a kočárek.Ještě ušít zavinovačku do sedačky a zabalovačku do kočárku ať to máme k barvám kočárku.No a hlavně musíme koupit postýlku.Máme v plánu velký nákup v ikee tak jí asi koupíme tam.Pro ušetření prostoru jsem se rozhodla koupit novou sedačku,ještě bych chtěla Nikolce do pokojíčku koupit skříňku a další kupu potřebných věcí:-D |
|
|
22.8.2009 21:28:57
Ahojky holky, tak jsem rychle sedla k PC abych alespoň něco napsala, nějak nestíhám, Michalce se nechce přes den moc spinkat, asi pořád ty zoubky
. Včera nám přijel tatínek brzo domů z práce a tak jsme vyrazili na koupálko. Michalka je malý vodník na mě ta voda byla teda studená, ale ona se tam vycákala až až. Čím hlubší voda, tím lepší. Dnes jsme byli dopoledne ve městě na nákupech, moc jsme toho nepořídili, potkali jsme nějak moc známých a kažkou chvíli jsem někde s někým uvázli za jazyk ![]() . No ale to hlavní máme, barvu na houpajdu, tatínek nám ji vyrábí na zahradu, už ji má skoro hotovou a potom se pustí do pískoviště Navečer jsme jeli do Sopotnice k babičce a dědovi, teď už to tady všechno chrupe a já narychlo uklízím, už se taky těším do hajan.Mějte se moc krásně pohodovou neděli ![]() |
|
|
22.8.2009 9:49:42
Ahoj,divadlo se nám opět líbilo
A za razítka byla i zmrzlinka. dopíšu později.Nikolka si chce zahrát hru![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
21.8.2009 21:04:06
Ahoj holky,je fajn,že jste v pohodě,já dnes měla na pilno,měli jsme malou oslavu,byli u nás tchánovci,pak jsme ještě pokračovali za barákem se sousedkama,ale jen chvilečku,tak jsem dnes společensky zmožená,jdu brzy do hajan.Divadýlko jsme dnes neměli šanci stihnout,což mě trochu mrzí,hlavně protože bylo poslední
Koupálko včera dopadlo,ale jel jen manžel na chviličku po obědě s holkama.No na noc májí přijít nějaké bouřky,tak jsem zvědavá,jak to dopadne,moc velké bouřky nemám ráda,bojím,bojím![]() Syssi,přeju aby zoubky už vylezly a bylo to už dobré Ročo,opatruj se a odpočívej Dobrou noc přeju.![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.