| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Rychnov n/K

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 1443  [Dalších 1183 >>]
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
21.8.2009 11:48:38
Ahojky, my byly dnes procházkově v RK. Dopoledne nebylo takové vedro a já potřebovala tablety do myčky a ubrousky na zadeček.

Dásínka máme stejně fialová jako včera, tak zkoušíme masírovat, snad se nám ty potvůrky brzo vyklubají. Roni i my jsme měly bolesti bříška, jak říkají, že většinou kluci, tak my si v tom taky pěkně pochodily. Trvalo to do 4 měsíců. Michalka pořád plakala ~n~, ale pak jako když utne a dobrý.

Dnes nám tatínek přijede domů už ve tři, tak bychom mohli zajít chvilku na koupálko, jestli ho přemluvíme ~d~. Co vy Jani byli jste včera?

Užíjte si krásný den, na zítřek už nám hlásí ochlazení. Mějte se moc hezky ~z~
roNika♀9/06+♀10/09 46888
21.8.2009 9:52:15
Ahoj,
chudák Michalka.U NIkolky jsem ani nevěděla,že jí rostou zoubky.Místo toho si užila bolení bříška. Jsem zvědavá jak to bude u druhé slečny:-)
Jak nemusím sedět u počítače tak jsou nožky v pohodě~R^,spíš mi vadí,že mě začínaj bolet záda~n~
Včera tatínek vymyslel výlet na Pastviny na šlapadla~R^ a Nikolka byla nadšená~:-D Dnes máme v plánu divadlo.
Teď je Nikolka u babičky a já letím něcodělat
Jančava 42825
20.8.2009 11:46:51
Ahoj holky,Syssi to je fajn,že to u zubařky dopadlo dobře~R^než zoubky vylezou,dá to zabrat,pak bolí,kdyby to šlo v životě bez nich,hodně lidem by se ulevilo~t~Hezky se vycachtejte v bazénku~R^Romčo,snad už máš nožky lepší,hod je nahoru a bude líp~R^~;)Dnes je manžel doma,tak možná půjde s holkama na koupálko,ale nevím nevím,jak se mu bude chtít~d~Tak hezký den všem přeju,pá Jana.~s~
20.8.2009 10:33:03
Ahojky, my dnes byly u zubařky. Ráno měla Michalka polovinu horniho dásinka úplně černou, docela jsem se lekla, ale zubařka říkala, že je to jen sraženina, jak se ji derou ven zoubečky, nic ji s tim nedělala a tak se mi dost ulevilo.

Dnes to vypadá na krásny den, už máme připravený bazének na zahradě ~:-D

Mějte se pohodově a užíjte si letní sluníčkový den ~z~
roNika♀9/06+♀10/09 46888
19.8.2009 12:32:09
To je pravda,že v zimě bude více času:-)ale já už to musela udělat~;(( měla jsem málo volného místa. Podařilo se mi udělat přes 7GB volného místa a to ještě nekončím~g~
Já mám zas dnes oteklé nožky tak tu pořád sedím~;((Nikolka je s tatínkem za barákem na písku a já tu válčím sobědem.Vůbec se jimnechtělo na nákup tak budoumít pozdní oběd:-)
19.8.2009 11:40:56
Ahojky, my jsme dnes byly v Jáje. Bylo to tam moc fajn spusta dětí, hezky si hrály ~:-D, domů jsme přijely až po jedenácté a Michalka teď chrupká, byla hodně unavená.

Jinak včerejšek byl taky super, byli jsme i ve městě na procházce, daly jsme si kafčo, děti si vyhrály.

Já potřebuju taky vypálit nějaké fotky, ale pořád říkám, že v zimě bude více času.

Mějte pohodový sluníčkový den ~z~
Jančava 42825
19.8.2009 7:13:25
Ahoj holky,Romčo snad si to všechno zvládla ve zdraví~R^~t~Jinak se mě včera ohlásila tchýnka,že se staví v pátek,tak do divadla nemůžeme,což mě mrzí,ale nedá se nic dělat.Dnes má být bez mráčků,tak si hezky užijte pěkný den,Jdu udělat snídani,už se mi to tu postupně budí~t~tak pá všem Jana.~s~
roNika♀9/06+♀10/09 46888
18.8.2009 23:56:22
Ahoj,já se dnes pustila do vypalování CD. M8m toho už plný zuby,ale chci to udělat dokud si pamatuju co jsem kam vypálila. Měla jsem tu složku videa která už měla přes 2GB a to jsem nekoukala kolik maj fotky.KDybych se podívala tak bych se na to ...
Jančava 42825
18.8.2009 11:27:29
Syssi,užij si hezky návštěvu,u mě dnes bude spát mamka a možná že zítra už přijede manžel~z~záleží jak to stihnou,tak pá.~s~~s~
18.8.2009 9:21:47
Ahojky Jani, v noci bylo šílené vedro. My máme navíc ložnici jako podkrovní místnost, tak tam máme hic tuplovaný. Michalka byla dnes vzhůru už v pět. Teď naštěstí usnula. Dnes čekáme návštěvu. Tatínka zase nebudeme mít doma, tak nám ten den alespoň hezky uteče.
Mějte se pohodově, příjemný den ~z~
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 1443  [Dalších 1183 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.