| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
21.8.2009 11:48:38
Ahojky, my byly dnes procházkově v RK. Dopoledne nebylo takové vedro a já potřebovala tablety do myčky a ubrousky na zadeček.
Dásínka máme stejně fialová jako včera, tak zkoušíme masírovat, snad se nám ty potvůrky brzo vyklubají. Roni i my jsme měly bolesti bříška, jak říkají, že většinou kluci, tak my si v tom taky pěkně pochodily. Trvalo to do 4 měsíců. Michalka pořád plakala , ale pak jako když utne a dobrý.Dnes nám tatínek přijede domů už ve tři, tak bychom mohli zajít chvilku na koupálko, jestli ho přemluvíme . Co vy Jani byli jste včera?Užíjte si krásný den, na zítřek už nám hlásí ochlazení. Mějte se moc hezky ![]() |
| roNika♀9/06+♀10/09 | 46888 |
|
|
21.8.2009 9:52:15
Ahoj,
chudák Michalka.U NIkolky jsem ani nevěděla,že jí rostou zoubky.Místo toho si užila bolení bříška. Jsem zvědavá jak to bude u druhé slečny Jak nemusím sedět u počítače tak jsou nožky v pohodě ,spíš mi vadí,že mě začínaj bolet záda Včera tatínek vymyslel výlet na Pastviny na šlapadla a Nikolka byla nadšená Dnes máme v plánu divadlo.Teď je Nikolka u babičky a já letím něcodělat |
| Jančava | 42825 |
|
|
20.8.2009 11:46:51
Ahoj holky,Syssi to je fajn,že to u zubařky dopadlo dobře
než zoubky vylezou,dá to zabrat,pak bolí,kdyby to šlo v životě bez nich,hodně lidem by se ulevilo Hezky se vycachtejte v bazénku Romčo,snad už máš nožky lepší,hod je nahoru a bude líp![]() Dnes je manžel doma,tak možná půjde s holkama na koupálko,ale nevím nevím,jak se mu bude chtít Tak hezký den všem přeju,pá Jana.![]() |
|
|
20.8.2009 10:33:03
Ahojky, my dnes byly u zubařky. Ráno měla Michalka polovinu horniho dásinka úplně černou, docela jsem se lekla, ale zubařka říkala, že je to jen sraženina, jak se ji derou ven zoubečky, nic ji s tim nedělala a tak se mi dost ulevilo.
Dnes to vypadá na krásny den, už máme připravený bazének na zahradě ![]() Mějte se pohodově a užíjte si letní sluníčkový den ![]() |
|
|
19.8.2009 12:32:09
To je pravda,že v zimě bude více času
ale já už to musela udělat měla jsem málo volného místa. Podařilo se mi udělat přes 7GB volného místa a to ještě nekončím![]() Já mám zas dnes oteklé nožky tak tu pořád sedím Nikolka je s tatínkem za barákem na písku a já tu válčím sobědem.Vůbec se jimnechtělo na nákup tak budoumít pozdní oběd![]() |
|
|
19.8.2009 11:40:56
Ahojky, my jsme dnes byly v Jáje. Bylo to tam moc fajn spusta dětí, hezky si hrály
, domů jsme přijely až po jedenácté a Michalka teď chrupká, byla hodně unavená.Jinak včerejšek byl taky super, byli jsme i ve městě na procházce, daly jsme si kafčo, děti si vyhrály. Já potřebuju taky vypálit nějaké fotky, ale pořád říkám, že v zimě bude více času. Mějte pohodový sluníčkový den ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
19.8.2009 7:13:25
Ahoj holky,Romčo snad si to všechno zvládla ve zdraví
![]() Jinak se mě včera ohlásila tchýnka,že se staví v pátek,tak do divadla nemůžeme,což mě mrzí,ale nedá se nic dělat.Dnes má být bez mráčků,tak si hezky užijte pěkný den,Jdu udělat snídani,už se mi to tu postupně budí tak pá všem Jana.![]() |
|
|
18.8.2009 23:56:22
Ahoj,já se dnes pustila do vypalování CD. M8m toho už plný zuby,ale chci to udělat dokud si pamatuju co jsem kam vypálila. Měla jsem tu složku videa která už měla přes 2GB a to jsem nekoukala kolik maj fotky.KDybych se podívala tak bych se na to ...
|
| Jančava | 42825 |
|
|
18.8.2009 11:27:29
Syssi,užij si hezky návštěvu,u mě dnes bude spát mamka a možná že zítra už přijede manžel
záleží jak to stihnou,tak pá.![]() ![]() |
|
|
18.8.2009 9:21:47
Ahojky Jani, v noci bylo šílené vedro. My máme navíc ložnici jako podkrovní místnost, tak tam máme hic tuplovaný. Michalka byla dnes vzhůru už v pět. Teď naštěstí usnula. Dnes čekáme návštěvu. Tatínka zase nebudeme mít doma, tak nám ten den alespoň hezky uteče.
Mějte se pohodově, příjemný den ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.