| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
10.8.2009 9:34:43
Ahojky Jani, mě to tam připadalo docela pohodové a opravdu se mi tam líbilo, myslím, že kdyby měla Michalka svůj den tak by se tam líbilo i jí, má ráda děti a vyhrála by si s nima.
Dnes jsme opět vstávali v pět hodin, tak jsem jak po ráně palicí musím tady ještě něco dodělat a když to stihnu tak hupsnu do postele abych si trochu odpočinula.Zítra jedeme ke kamarádce do Lukavice u Žamberka, tak doufám, že tenhle výlet bude pohodovější. Krásný den ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
10.8.2009 7:08:38
Ahoj Syssi,nic si z toho nedělej,děti blinděj dost často,bylo teplo,třeba ji nesedla jen jízda autem,je dobře,že už to nepokračovalo,to by ta pohotovost byla na místě.Nebo na ni spousta lidí sahalo a mačkalo jí,no je dobře,že to dopadlo dobře.
Takové velké oslavy pro malé dětičky moc nejsou,nabourá se jim režim apod.Aspon já jsem z takových oslav neměla nikdy radost,užívají si je,až tak kolem 3-4roku a výš tot můj názor,nemusíte se mnou souhlasit Tak přeju dnešek klidný a pohodový,snad jsem se nikoho nedotkla,to bych nerada Pá všem Jana.![]() ![]() |
|
|
9.8.2009 20:14:00
Ahojky holky, no svatbu jsem si moc neužila. Obřad jsme zvládli celkem v pohodě. Pak se jelo na chalupu do Hnátnice. Michalka nám dopoledne vůbec nespinkala, schrupla si jen cestou v autě a jak jsme tam dojeli tak byla hned vzhůru. Bylo tam spousta malých dětí a tak by to bylo i fajn. Michalka to vydržela asi hodinku a pak začala hrozně plakat, tak jsem ji dala svačinku a šla jsem ji uvozit. Asi hodinu jsem jezdila s prečícím nebo bobrekávajícím kočárkem po Hnátnici, pak konečně usnula, ale spinkala asi 3/4 hodiny a probudila se zase s brekem. Tak jsme tam manžela nechala a jely jsme do Sopotnice, měli jsme tam domluvený nocleh
Cestou se mi v autě tak strašně poblinkala a brečela musela jsem zastavit a chvili jsme tam staly než se uklidnila, pak jsem ji musela posadit do toho poblinkaného a dojet do Sopotnice, naštěstí to byl už kousek. V Sopotnici blinkala ještě asi 3x bila jsem už odhodlaná jet na pohotovost, ještě že jsem tam měla mamku a pomáhala mi. Asi ve 22 hod. jsem se otočila pro manžela ten věděl o co jde, tak už moc nepil a bez řečí se mnou odjel domů. Michalka už pak naštěstí spinkala až do rána. Dnes jsme celý den strávili v Sopotnici. Skoro celý jsme ho tam prospali všichni jsme byli unavený, Michalka už naštěstí neblinkala, tak to snad bude dobrý.Jani: tak to je fajn, že jste si to v Zoo pěkně užili i my se tam chystáme, snad to letos dopadne ![]() Roni: snad i vy jste si užili pohodovou neděli Krásný nědělní věčer a dobrou noc ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
9.8.2009 17:05:59
Ahoj všem,my dnes vyrazili do Zoo do Dvora,měli jsme celkem i pěkné počasí,bylo polojasno a docela občas profukovalo,takže bylo celkem příjemně.Před chvílí jsme dorazili a jsem docela utahaná,neustále hlídat našeho šplhala,jen jsem si rovnala chvilečku brýle a už byla na té zítce,jak je za ní hned ta prohluben
hrůza,ale jinak se holkám líbilo a to je hlavní Tak doufám,že i vám se den podařil,Romčo snad jste si to na Vochtánce užili Syssi je nejspíš v Sopotnici Jdu,jdeme si ugrilovat masíčko,sice v troubě ale je to mnamka i tak,mějte se moc hezky.![]() |
| roNika♀9/06+♀10/09 | 46888 |
|
|
9.8.2009 10:51:30
Ahoj, to divadlo je pokaždý jinak dlouhý. Nejdelší byla asi ta první pohádka.Nikolku to naštěstí hrozně baví a myslím si,že by jí vůbec nevadilo kdyby to trvalo třeba tu hodiinku.
Dnes prokašlala celou noc ,ale ráno to dospala a vstávala až v 10hodin tak jsem ráda.Dnes máme v plánu zase tu vochtánku.A babička nám slíbila,že Nikolce obrousí stoleček a židličky Nebyl lakovaný tak je počmáraný a nejdeto vůbec dolů. |
| Jančava | 42825 |
|
|
8.8.2009 7:41:57
Ahoj holky,Romčo,Vendulce se divadlo moc líbilo,ale taky se mi zdálo krátké,šel s nima manžel,já jsem si doma v klidu poklidila,ale nestačila jsem si ani odpočinout,protože už byli hnedle doma,no ono je to asi určené pro nejmenší dětičky a ty by dlouhé divadlo asi nezvládaly,tak proto to bylo tak krátké.
Vstupné prý bylo dobrovolné a představte si,že manžel říkal,že tam byla jedna maminka a ta dala dobrovolné vstupné za dvě děti 4Kč![]() to se mi zdá přehnané,taky nejsme nějak bohatí,ale tohle se mi zdá trapné Jo a ta maminka prý rozhodně nevypadala,že by k obědu měli brambory na loupačku No nic,je to každého věc,já vím.A korela se mi taky líbí taky jí v obchodě měli,ale prý je velmi hlučná Jinak Syssi,díky za info,zrcátko už tam má,my už jednoho ptáčky měli,když byla malá Anetka,tak už něco málo vím,tenkrát jsme ho dali pryč,už nevím proč,ale dodnes toho moc lituju ale má se stále dobře u jiných lidí,tak je to fajn. Syssi,at se vám na svatbě líbí,jinak tobě i Romče,pěknou sobotu,pá Jana. |
|
|
7.8.2009 20:59:09
Ahojky holky,
Jani: tak to je moc fajn, že máte z andulky všichni takovou radost. Ještě ji vlastně mu tam dejte zrcátko. Andulky mají rády společnost. My jsme navečer byli ná výletě na kole. Dneska už na trochu delším a Michalce se to líbilo tak jsem ráda. Zítra nás čeká ta svatba a nejspíš přespíme u našich v Sopotnici. Mějte se moc hezky pohodový víkend, slibují nám ještě krásné počasí ![]() |
| roNika♀9/06+♀10/09 | 46888 |
|
|
7.8.2009 19:20:20
Nikolka byla dnes taky s tatínkem v divadle.Prý to bylo krátké,ale víc jsem se nedozvěděla.Nikolka spala jak špalek a přítel jak lehnul do postele tak taky vytuhnul.
Já jsem měla korelu.neuletěla když zůstalo otevřené okno byla i naučená sednout si na povel na ruku bohužel můj "skvělý" bratr jednou zkoušel jestli ho takto bude poslouchat i venku já myslela,že ho zabiju.Teď nám děla radost králíček,ale občas by mi nevadilo kdyby se tu ukázal bratr a vymyslel nějakou podobnou kravinu jako s tou korelou jsem hrozná,ale občas hrozně rachtá,že se nedá ani spát.Dnes ho přítel pustil,ale nějak ho neuhlídal a králík si smlsnul na kabelu![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
7.8.2009 11:27:28
Tak máme doma modrýho anduláka,mě se více líbí zelený andulky,ale je to holek,tak at si vyberou samy,že?Klec je moc hezká,ale mají tam umělá bidýlka,která ani nedrží,tak čekáme na manžela,aby nám udělal z větviček ty správná
Je to kluk a je to slyšet,pořád se rozčiluje,že tam nemá na čem sedět![]() manžel dnes přijde velmi brzy,tak se dočká,holky jsou nadšené,jako vždy z něčeho nového,tak jsem zvědavá,jak dodrží slovo,že se budou starat,krmení není naštěstí tak drahé,tak to bude celkem nenáročné.Tak jsem se vám pochlubila,jsem taky trochu nadšená,to se musí přiznat Tak hezký den,užijte si ho,ted jsem četla,že ten příští týden bude ošklivě tak pá všem.![]() |
|
|
7.8.2009 10:28:19
Ahojky Jani, roštěná se povedla, uvařila jsem i Michalce a je ještě na dnešek. Jsem ráda, že nemusím vařit.
Já jsem taky měla andulku, je fakt, že docela nadělá, ale jinak to byl náš miláček. Já bych doma taky nesnesla hady nebo myši, nesáhnu ani na křečka a to jsem z vesnice . Naštěstí máme s manželem stejné smýšlení, když pes tak před bárák ![]() My jsme byly s Michalkou ráno ve městě a Michalka teď spinká a já si jdu zakrátit šaty. Měla jsem je střižené do oblouku a už se mi to nelíbí tak je jdu zarovnat ![]() Hezký sluníčkový den všem ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.