| roNika♀9/06+♀10/09 | 46888 |
|
|
14.8.2009 13:22:22
dlouho tu nebyla Bartomiska a nebo mi to uteklo.Jestli si dobře pamatuju tak měla jít pátýho do poradny.
|
| roNika♀9/06+♀10/09 | 46888 |
|
|
14.8.2009 10:06:54
ještě že jsem nakoukla.Určitě bych zapomněla na divadlo. Tatínka máme zase ne několik dnů pryč tak tu válčíme.Máme tady hrozný nepořádek,ale uklid odložím až na večer.Nikolka tahá další a další věci tak by to ani nebylo vidět,že jsem něco udělala:-( Teď si natáhla chrániče a válčí s navlékánímbruslí tak asi vyrazíme chvilku na brusle ať se trošku utaháme
![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
14.8.2009 8:08:28
Ahoj Syssi,je moc dobře,že je vám lépe
jj,ten pán je moc hodný,známe se,teda lépe se zná s mým manželem-Luboš se jmenuje,ale zmrzka mi více chutná na náměstí v cukrárně ale taky patřím k těm,co zmrzlinu nemusí,jen někdy citrónovou nebo limetkovou si dám,ale fakt tak jednou dvakrát za léto. Jinak přeju k dnešnímu obědu dobrou chut,at si pochutnáte na houbičkách![]() Dnes nikam nejedeme a ani nikam nejdeme-odpočíváme,poklízíme a budu dělat dárkový koš pro tchýni,zítra jdeme na oběd má v úterý svátek.Pokud to manžel stihne,tak by vzal malou na divadlo,ale říkal,že to dnes asi nestihne a mě se tam nechce,tak radši nebudu nic malé slibovat. JInak přeju moc hezký den,pohodu a klídek,pá všem Jana.![]() ![]() |
| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
13.8.2009 21:37:37
Ahojky Jani, nám už bylo dnes lépe, odpolko jsme vyrazily do města, nakoupily jsme co jsme potřebovaly. Ten milý pán v pizzerii Taverna nám zase dal kornoutek. Já zmrzlinu nemusím a Michalka miluje kornoutky a on nám je tam vždy dá za darmo, je mi už trapně tam chodit, už jsem mu chtěla dát i peníze, ale on se jen usmál a řekl "hlavně že chutná"
![]() No a navečer jsme si zajeli ke známému pro houby, teď vařím na smaženici a mám připraveno na řízky. Zítra budeme mít mňamku ![]() Jani: já jsem ráda za každý výlet ej to asi tím, že jsem na mateřské ![]() Mějte se všichni pohodově ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
13.8.2009 15:59:52
Ahoj všem Syssi,tak se to na vás nějak navalilo,že?
Snad už bude dobře a nemoc odkráčí do pryč Dnes dopoledne u nás nešel net,tak jsem se sem ani nedostala,venku to vypadalo nějak divně,že snad nepřestane pršet,ale přestalo a tak jsme vyrazili do Polska na tržnici i do města.Nebyla jsem tam snad 2roky,ale nic moc se tam nezměnilo,jen ty ceny šly nějak nepříjemně nahoru,tak jsme koupili holkám jen nějaké bonbóny,aby měly radost,podívali jsme se a šupajdili domů,u nás se sežene mnohem levnější oblečení Ale jinak výlet to byl celkem hezký,jen Náchod byl nějak ucpaný No tak to je asi vše,přeju hezký den a Syssi,at už jste zdraví![]() Pá všem Jana.![]() |
|
|
12.8.2009 20:22:46
Tak to vypadá, že si vybíráme nějakou chřipku. V sobotu Michalka, dnes mi volala mamka, že bylo taťkovi včera špatně, že musel jít domů z práce, protože zvracel a já se dnes nemohla hnout moc daleko od WC, protože jsem měla průjem
![]() Doufám, že už máme vybráno ![]() |
|
|
12.8.2009 13:14:17
Ahojky, my jsme si včerejšek krásně užily, domů jsme přijely až okolo půl sedmé, taťku jsme stejně včera neměly doma tak se nic nedělo
![]() Teď jsme měly jet do práce taťkovi zavést věci na kole, ale pěkně se rozpršelo tak uvidíme snad to brzo přejde abychom mohly vyrazit. Jani: užíjte si návštěvu Všem pohodový den ![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
12.8.2009 8:20:16
Ahoj všem,počasí je příjemné,tak nám snad nebude pršet,to nééé
Jinak mě za chvíli dorazí návštěva,tak jsem už poklidila,roládu mám v lednici,takže celkem vše připravené. Tak všem přeju moc hezký den,mějte se fajn a brzy napište,co je s vámi?Pá Jana![]() ![]() |
|
|
10.8.2009 20:53:39
Ahojky Jani, děkujeme. Ať vám řízečky chutnají. Mějte se pohodově
![]() |
| Jančava | 42825 |
|
|
10.8.2009 16:44:45
Ahoj,tak Syssi,at se vám zítřejší výlet vydaří a nic špatného se nestane
My ted dorazili z lesa,něco málo jsme nasbírali,je v lese sucho se mi zdá,ale na řízečky to bude,odvezli jsme Anetku k babičce,tak je tu klid,malá se nemá s kým prát![]() Tak hezký zbytek dne,pá J.![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.