| P+H+M+V | 7103 |
|
|
15.6.2009 19:57:53
Mončo, ani se ti nedivím, že tě to zahradničení baví. Já jsem si toho kdysi moc nevážila, ale dneska bych se v té hlíně taky kolikrát ráda pohrabala
![]() |
| P+H+M+V | 7103 |
|
|
15.6.2009 19:56:47
Jani, škola naštěstí bude v sobotu a v neděli, ale i tak to bude mazec, zvlášť jestli se na VŠ dostane i Z. (ten bude teprve přijímačky dělat). Přišli jsme o hlídání, takže někdy to bude asi hodně těžké...
|
| Janik, Tomča 01/01, Luky 01/05 | 28532 |
|
|
15.6.2009 19:51:33
Teda já jsem blbá, chtěla jsem napsat, že jsme byli v sobotu na Slovensku, Pavel tam jel služebně, tak jsem se svezla s ním, bylo tam super.
No, a opět se mi nějak hřeje PC.. chudáček už má asi odslouženo , takže ho můžu zapínat jen na chviličku, jinak se mrcha kouše |
| Janik, Tomča 01/01, Luky 01/05 | 28532 |
|
|
15.6.2009 19:48:58
Ahojky.
Peti, obrovská gratulka. Taky mi pořád vrtá hlavou nějaký to studium, ale právě psaní seminárek mě od něj těžce odrazuje. Navíc si fakt nedovedu představit, jak bych to skloubila s klukama. Jinak u nás nic novýho. Jen mám pocit, že poslední dobou těžce nestíhám :( |
| Moňa+kluk+holka | 33644 |
|
|
15.6.2009 19:39:31
Ahojky
Peti ať je Matýskovi brzo líp. u nás nic novýho není. teda krom nezbavitelný rýmy u Zdenečka a mě bolí osmý zub a od toho v krku a nosohltan ale už se to pomalu zlepšuje. V práci furt stejný ale pomalu si zvykám na ten stereotyp. JInak momentálně furt lezu na žebřík pro třešně nebo jsem ohnutá v záhoně a okopávám napršelo a teď je hezky to se to tomu plevelu daří. Jo a ještě lítáme s našima s hráběma a sušíme seno. No nejsem nějaká divná že mě to baví ![]() ![]() ![]() ![]() Jitu hezký fotečky oni měli teĎ nějakou větší akci pro veřejnost. My tam jezdíme mimo tyhl eakce když tam není tolik lidí a jízda vláčkem je parádní. Už jezdí až na Hřebeč do dolů ?? Když jsme tam byli loni tak jezdili zatím pořád jen na ten veksl. No mrknu na internet třeba to tam budou mít napsaný. My v sobotu byli na autosalonu v České Třebové bylo to paarádní hlavně ty traktůrky a traktory John Deere děcka byly nadšenýýýýý. A už nevím jdu nahnat děti do vany a do postele - snad se mi to podaří v nějakém rozumném čase. |
| RomčaF | 26692 |
|
|
15.6.2009 18:25:17
Peti, to zvládneš
.Já jsem dneska konečně vymyslela svatební dar pro kámošku, jdem jim v sobotu na svatbu a pořád jsme tak nějak tápali Oni se budou stěhovat do Prahy za ním, a jí se tam moc nechce, tak jsme jim ještě s druhýma známýma zakoupili výletní plavbu parníkem s večeří a s hudbou, tak snad se to bude líbit ![]() Jinak taky celkem nic, včera jsme dorovnali severní stranu a už tam můžem začít se setím travičky , ale jde to pomalu |
| P+H+M+V | 7103 |
|
|
15.6.2009 15:56:27
Jitu, dík za dlouhý příspěvek
![]() Moc držím palce, aby se povedlo mimčo. Třeba se nezadaří hned, ale půjde to rychle, až nastoupíš do práce, dost často to tak bývá... Co se týká školy - ještě někdy v lednu jsem prohlašovala, že už mě nikdy nikdo ve škole neuvidí. Nebaví mě učení, paměť mám dobrou leda tak na kdejaké blbiny, mám problémy se psaním seminárek... No, ale holt jsem se jednoho dne spraštěla a takhle to dopadlo. A nakonec se docela těším. Uvidíme, kolik elánu budu mít po prvním semestru ![]() |
| Jitka + 3 děti | 42500 |
|
|
15.6.2009 15:37:54
a Peti ještě Ti dodatečně musím pogratulovat k PŘIJETÍ NA VYSOKOU ŠKOLU máš můj obdiv smekám před Tebou
No já bych se ke studiu asi už nedokopala i když člověk míní a život mění ... ![]() |
| Jitka + 3 děti | 42500 |
|
|
15.6.2009 15:36:05
i když nic moc extra zajímavé
![]() ahoj všem Peti tak něco napíšu aby jsi mohla číst i když u nás je vše při starém. A ať se Matýsek brzy uzdraví - v tomhle počasí to je hned nějaká nemoc - náš Adámek taky začal kašlat a včera večer se tak rozkašlal (když spal), že pak i pozvracel. Asi mu nesedlo nějaké jídlo a nebo na něho taky něco leze - no snad ne ... Adámek poslední dny nechodí po obědě spát takže je to někdy docela záhul, ale to známe všechny a navíc když máte více dětí jak jedno že ?V sobotu jsme se byli podívat v Mladějově na vláčkách - no paráda - krásně vyšlo i počasí ![]() a včera jsme byli na oslavě tchánových narozenin - posezení venku a grilovačka - děcka se vyblbla venku v bazénku a my se tak trochu odreagovali ![]() Adámek se setřenicí Kačkou ![]() a taky se už Adámek učí jezdit na kole - konečně pochopil princip jak se šlape - předtím se nechával jenom tlačit a jezdil si jak pán no kolo máme zatím půjčený od známých, a když už se to tak pěkně naučil tak mu plánuejeme koupit k 3. narozeninám (v srpnu) kolo![]() jo a to mě taky připomíná, že teď v srpnu mě končí rodičovská dovolená, takže pošupajdím do práce - no uvidíme do jaké - v mé bývalé práci to jde od 10 k 5. A tak jsem se i chtěla zeptat, nevíte někdo o nějakém volném pracovním místě? Nějaké tipy? Díky moc!!! No já jsem si to plánovala trochu jinak - myslela jsem, že se nám podaří sourozenec, ale zatím nic ... ale jinak na něm dál pracujeme tak snad se ještě někdy dočkáme |
| P+H+M+V | 7103 |
|
|
15.6.2009 13:06:53
Ahojky! Tak koukám, že je tu zase mrtvo. Něco pište, ať mám co číst, tvrdnu doma s Matýskem, má angínu.
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.