| HankaMT | 23773 | 
| 
 | 
 11.6.2009 18:28:22 
Ahojky, to tedy koukám, kolik je tu hned příspěvků :o) 
Peti, veliká gratulace   Máš můj obdiv, já o té samé škole uvažovala jako o studiu při zaměstnání ( ještě před holkama ) ale byla jsem srab a vzdala to... Tak držím palce, ať se daří, když už jsi prošla přijímačkama, stojí za to zabojovat ![]() Mončo, sice mám o další 2 cm víc, ale jako Dolly ještě nevypadám   Doufám   Jinak se cítím celkem fajn, uvidím jak dopadne kontrola v pondělí... Minulý týden jsem chytla nějakou střevní virózu, měla jsem křeče jak blázen, naštěstí už je to dobrý... Jen by mě měli odříznout od internetu, nebo zrušit přístup na účet   Ač se o tom mooooc snažím, občas neodolám a udělám "si" radost něčím dalším na mimi   Mini, z toho žárlení mám taky celkem strach, Verča všem hlásí, že se na mimčo netěší, že ho nechce, ale už nedělá takový scény, přijde mi to o něco lepší - já pořád v koutku srdce doufám, že se to po narození mrňouse zlomí. Mám už nachystanej pro každou dárek, kterej jim "miminko přinese", třeba to zabere... Tak držím palce, ať se s tím Daneček brzo srovná ![]() Nemocný dítě je tragédie, to každopádně, při takových zprávách si člověk vždycky srovná v hlavě co je důležité a co ne... Libu, přejem ať se teta i pejsek co nejdřív uzdraví   Jinak zprávičky o Matýskovi vypadají optimisticky, to je fajn   A na logopedii jsme začali chodit taky, Barušce ještě nejde R a Ř a taky nám ve školce vytkly, že holky občas mluví fistulkou, ať s tím něco děláme... Tak se snažíme, no, uvidíme jaký budeme mít úspěchy...Romčo, kdyby jste ohledně těch balónků něco zjistily nebo to vyzkoušely, tak dejte info, máme taky hafo balónků - a taky se mi nechce utrácet za helium...  | 
| Libule 05/93 a 08/05 | 37632 | 
| 
 | 
 11.6.2009 9:32:30 
MOnčo není z Opatova ta kamarádka? 
Jinak fenka snad ok, zatím teda..ještě je v HK. ALe zase nové zprávy o mé tetě a to také hrozné...ty nejhorší ....někdy mám pocit, že ta rakovina je nakažlivá, něco jako chřipka...a nemocné děti, to je ještě větší hnus... ![]() Matýsek, no je to divoch, ještě pořád nemluví moc, jen základ a co potřebuje, tak si vyznakuje, takže se skvěle domluví opičák, ale chodíme na logopedii a dr. si myslí, že mluvit bude, jen musím častěji masírovat jazýček a různé cviky na ten jazyk, aby se rozhýbal, to člověk ani neví o jazyku, jak ho používáme a jak je důležitý, teda já to nevěděla...... jinak chodí a lítá,a le po špičkách, jak má chodit po celém chodidle, tak pajdá a vůbec je ta chůze hrůza a děs. Ale jinak budu samozřejmě šťastná, když budou děti především zdravé! ![]()  | 
| RomčaF | 26692 | 
| 
 | 
 10.6.2009 23:34:43 
A ještě dotázek: nemáte některá zkušenosti s nafukováním balonku přes bombičky do sifonu? Prý to jde. 
Chtěli jsme to pro kamarádku na svatbu a za helium se nám nechce vyhazovat peníze ![]()  | 
| RomčaF | 26692 | 
| 
 | 
 10.6.2009 22:56:49 
Ahojky, teda to je najednou zpráv  
 .Peti, jsi dobrá, držím Ti palce U nás celkem nic novýho, zítra začínáme terénky okolo baráku, tak pak už konečně budu moct začít se hrabat v záhonkách  .Dneska byl Davídek se školkou na výletě, tak bylo velký nadšení. Jinak jsme teď měli docela problém, protože jim odešla paní učitelka na MD, tak se to tam pořád střídá a Dáda odmítl chodit do školky, ale snad už to nějak do prázdnin doklepem a v září se uvidí.  | 
| P+H+M+V | 7103 | 
| 
 | 
 10.6.2009 21:42:25 
Teda Mončo, tak to je taky pěkný mazec! 
Co se týká školy, tak uvidím, buď to budu zvládat nebo ne a nechám to být, žíly si kvůli tomu trhat nebudu...  | 
| Moňa+kluk+holka | 33644 | 
| 
 | 
 10.6.2009 21:37:52 
Teda Peti klobouk dolů - tak ať ti jde studium samo do hlavy. 
Já jsem teď taky pořád taková unavená. Nějak si na tu celodenní práci nemůžu zvyknout. A hlavně mě to teda fest neba. Jsem zvědavá co bude dál. Nemocný dítko je tragédie. Nedokážu si to představit jen se někdy okolo sebe podivuju nad tím jaký ptákoviny lidi řeší a pro mě s nepochopitelnou vážostí a rýpou se v naprostých nesmyslech. Já se třeba dneska čirou náhodou potkala se spolužačkou a řekla mi že má částečnej invalidní důch. - má roztroušenou sklerozu achjo a má dvě malý děti a holka stejně stará jako já ani jsem nevěděla co jí říct.  | 
| minina+Dany 03/06,Verča 04 /09 | 30233 | 
| 
 | 
 10.6.2009 20:25:04 
Ahoj holky 
Libu, přeju, aby fenka byla co nejdřív v pořádku. Co Matýsek? Peti, teda ty jseš akční. Já bych si už na studium netroufla. I když mě to teda občas láká,ale nevím, kdy bych se jako učila. Pořád nějak nestíhám a večer padám na hubu. Klučiny od sousedů mi je líto, nemám ráda tyhle zprávy. Moni, to jsi se mohla podívat na malou normálně a ne potaji  . Já nekoušu. Hani, co ty? Jak ti je? A co holky z Poličky? Ty se tady taky teď nějak neukazujou. Tak jestli nakouknete, tak písněte aspoň nějaký info o sobě. Jak se máte a tak. Jinak zatím bojujeme. Daneček hodně žárlý. Je dost tvrdohlavý, takže se nám i dost šprajcuje. Od záři bude chodit do školky, tak se snad nějak srovná. Teda pokud ho tam nějak dotáhnu, protože on tam nechce.Prej až bude větší,tak bude jen doma a hotovo. No a Verča je jak kdy. Někdy je hodňoučká a z toho ji mám víc na rukách. Ale hlavně se nám daří kojení a nemusíme přikrmovat. Tak jsem šťastná jako blecha. Jen má dost citlivou pokožku,takže bojujeme s komsetikou a práškama na praní. Taky jsme vyfasovali podušku, protože se nám vůbec nelepšili kyčličky. Příští týden jdeme na kontrolu,tak doufám, že už to bude lepší.  | 
| 
 | 
 10.6.2009 14:00:50 
jejku finance? tak tento obor by šel zcela mimo mě. Klobouk dolů a hodně štěstí!!!! 
 | 
| P+H+M+V | 7103 | 
| 
 | 
 10.6.2009 12:52:10 
Libu, z jazyka mám asi největší strach, už si nic nepamatuju a tady to bude o samostudiu s tím, že do konce třeťáku musím udělat zkoušku. 
Budu studovat Finance na Masarykově univerzitě v Brně.  | 
| 
 | 
 10.6.2009 12:18:01 
snad to s chlapečkem zvládnou, to jsou vždycky strašné zprávy. 
![]()  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.