| Libule 05/93 a 08/05 | 37632 |
|
|
10.6.2009 12:17:30
Peti, to si snad děláš srandu?????? já už bych nezvládla ani jazyk, a to nejjednodušší-Ruštinu, kterou jsem chtěla.
a můžu se zeptat na jakou školu? |
| P+H+M+V | 7103 |
|
|
10.6.2009 11:43:07
Čau lidi! Libu, uf, vy teda máte veselo
Ať je pejsek brzy v pořádku!Představte si, že jsem se dozvěděla, že synek našich bývalých sousedů, který je jen o pár dní starší než Honzík, má leukémii. Je mi z toho na nic, člověk fakt nikdy neví, co ho kdy potrefí ![]() Jinak my jsme pořád v jednom kole a mně už asi definitivně hráblo. Podala jsem si přihlášku na VŠ, udělala jsem přijímačky a od podzimu ze mě bude studentka... |
|
|
10.6.2009 11:12:09
ahoj pohled to byl hroznej viď...taky mi šel mráz po zádech. Ale je ok. Ta rána zlobila, ale je to lepší....a spletl tu březost, nebyla v půli, ale v prvním měsíci, no jinak teda mu to před kamerama fakt jde
hlavně, když chtěl říct, že až bude kobyla očištěná od těch ssss (chtěl říct sraček) a pak to maličko napravil (ale moc ne) a řekl od toho svinstva , tak to mě moooooc pobavilo.Jinak já dnes zažila noc, ta moje zvířena mi taky dává, jakoby nestačila rodina. V noci jsem jela do HK na kliniku veterinární, BOnuška 10 letá fenka měla torzi žaludku, tak je po operaci, nechali si ji tam zatím,ale je to jako kdybych tam měla dítko...no furt něco a jak vy všichni žijete? co děláte? MOnčo, jak v práci? |
| Moňa+kluk+holka | 33644 |
|
|
9.6.2009 21:43:43
Teda sakryš kde jsou ty mamky co jsou doma na mateřské ??? Žádná tu nic nepíše :-D
Libul ani se nepochlubíš že máš z manžela mediání hvězdu na místní TV stanici. Sekne mu to tam a co koník jak je na tom ??? Chudáček jsem to obrečela. Hani jak se daří ??? Už je z Tebe ta Dolly Buster ??? Nebo se nárůst "svalové" hmoty zastavil? A heč viděla jsem malou od Mininy je nádherná úžasná rozkošná - okukovala jsem ji tajně v kočárku před školkou. |
| Jitka + 3 děti | 42500 |
|
|
1.6.2009 14:29:32
VŠEM DĚTEM K DNEŠNÍMU SVÁTKU PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍ
![]() |
| RomčaF | 26692 |
|
|
24.5.2009 21:40:35
Jani, všechno nejlepší k svátku a přejeme, ať se daří
![]() |
| Janik, Tomča 01/01, Luky 01/05 | 28532 |
|
|
22.5.2009 21:45:39
Romi,koukám, to samý co u nás. Dneska si Tom stěžoval, že ho bolí břicho, tak se ptám: a kde tě to bříško přesně bolí? Odpověď: vlastně spíš v krku... A pak si teda vyber, co ho vlastně bolí. Já už hned viděla, že to bude určitě spála.. no taky už z toho magořím. Potřebuju, aby byl zdravej, slíbila jsem holkám, že budu chodit od pondělí do obchodu. 1.6. tady budou "korálkový" otvírat obchod s bižutkou a oblečením, tak je potřeba to nachystat. Doufám, holky, že přijdete mrknout.
|
| RomčaF | 26692 |
|
|
22.5.2009 20:39:34
Jani, to mi povídej, Dádu zase pořád bolí v krku, ale nic tam nevidím, ani na něm není nic vidět, teplota nic, no prostě už začínám řešit, zda si nevymýšlí, dneska jsem ho nedostala do školky - byli jsme 2 dny na výletě a ráno se seknul
. Tak nevím, pokud se to bude pořád opakovat, tak s ním asi v pondělí skočím k Dr a uvidíme.Nejhorší, že ho to bolí jen někdy - když jsme měli jet pryč, tak v pohodě, hrozně se těšil, jela jsem na sraz s kámoškama do Prahy do Zoo a pak jsme u jedné přespávali a jeli domů až druhý den - a zvládli jsme to vlakem .Ve městě dneska, když jsem řekla, že teda nepůjde, tak viděl zmrzku a už ho to taky nebolelo . tak fakt nevímA ať je Tomovi co nejdřív dobře ![]() |
| Janik, Tomča 01/01, Luky 01/05 | 28532 |
|
|
22.5.2009 20:06:00
Holky, já si musím jít vylít srdíčko, nebo se dneska už zblázním
Nemocnej chlap, to je vážně něco....: "mami, mě je špatně".. otočí se na posteli a zas "mami, mě je špatně, proč zrovna já tohle musím mít"... jen odejdu na záchod, už řve na celej byt... "mami, mě je špatně, pojď za mnou, já tady nechci být sám"Uáááá, ať už je mu dobře bo mě z toho klepne ![]() |
|
|
22.5.2009 14:46:39
Ježíšku, co to zase lítá.... tak ať jste brzy fit
![]() |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.