| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Svitavy

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 17072  [Dalších 16832 >>]
Janik, Tomča 01/01, Luky 01/05 28532
16.4.2009 10:34:03
Holky, klííííd.... taky si připadám jak největší jekna bytovky ~q~
Kluci každý ráno slibujou, jak budou hodný... škoda, že zůstane vždycky jen u slibu, dneska se porvali hned po probuzení. Když mají náladu, tak o nich fakt nevím, to si spolu úžasně vyhrají a pak je chytne rapl a štěkají se kvůli hovadinám. Většinou se snažím dělat, že to neslyším, jinak bych na ně ječela v jednom kuse, ale i tak mám pocit, že mi z toho jednou hrábne.

A ještě vás musím pobavit. Včera jsem měla dvouhodinový hovor se švagrem ohledně bytu. V srpnu jim šla první nabídka na odkup, švagr o byt nemá zájem, chci to koupit já, takže mi napsal souhlas, že jako můžu. Jenže se to nějak nezadařilo a za jedno se nevrátily z USA doručenky, takže Katastrální úřad neuznal, že švagr tu nabídku na odkup dostal a za druhé se švagr vzdal práva na koupi v půlroční ochranné lhůtě, ve které se toho vzdát nemohl (na to nás samo nikdo neupozornil). Takže teď se uskutečnil druhý pokus, ještě mě na MÚ opozorňovali, ať mu napíšu, že mu ta nabídka přijde a že potřebují obě doručenky zpět, aby to podepsal jak on, tak švagrová, napsali datum a přes poštu se to vrátilo. No, a co myslíte....? Včera na mě těma doručenkama mával z kamery, jestli jako to je to, co potřebuju... Páč v USA tohle neznají (doručenky jsou psaný česky a francouzsky, takže tomu nikdo nerozumí) a tak jim to vesele flákli tak jak to bylo do schránky. Takže v pondělí musím na MÚ a domluvit se, jestli když to podepíše a pošle v normální obálce zpět, jestli nám to uznají. Mě už z toho fakt picne, připadám si jak magor, furt nějakej problém.
Libule 05/93 a 08/05 37632
16.4.2009 9:40:18
No náš Mates se teda nemá s kým poprat a tak je asi právě proto protivnej na nás.....neví co chce, neví, proč se vzteká, když mu vyhovíš, pořád je mu to málo,vyloženě se chce vztekat, ~b~ když mu nevyhovíš, tak aspoň má důvod řvát....takže taky máme zajímavý období...
Moňa+kluk+holka 33644
16.4.2009 8:17:24
Romčo přirozená fáze vývoje - u nás už se to pomaličku lepší - občas Anet má pořád ještě záchvatsy vzteku když mladej provokuje popř. malej ječí že mu něco sebrala ale začínají si celkem rozumět a neboj jsou to kluci nech je trošku se poprat. Já už jsem celkem flegmouš pokud se neřežou že by si mohli ublížit tak se snažím nezasahovat - jako jsou lepší dny a horší dny. Bude líp až budete moct pořádně ven aby se vyběhali.
Moňa+kluk+holka 33644
16.4.2009 8:15:01
Mini vítáme doma. Až budeš mít chvilku tak nahoď nějaký srovnávací fotečky ~p~

Mno mě taky mrskne ale z toho že Anet má zase rýmu - dva dny byla venku a ráno se vzbudila a místo nosu vodovod a to máme jít příští týden na tympano - zase nebude zdravá jsem zvědavá jak budu bojovat s Dr.~q~
RomčaF 26692
15.4.2009 21:24:03
Ahojky

Já už z těch mojich dětí šílím, holky, u nás je to teď šílený, oni se o všechno perou, Kuba je šíleně vzteklej, já na ně ječím, už mi z toho asi fakt hrábne ~n~~n~~n~

Holky, vítejte doma, už se těšíme na fotečky
minina+Dany 03/06,Verča 04 /09 30233
15.4.2009 13:30:33
Ahoj,včera nás pustili domů,naštěstí mají plno ~t~. Zatím nedočítám,jen se hlásím,dám pak i nějkou fotečku,ale musíte ještě vydržať. Malá zatím hezky spinká,na jídlo se dneska budila jen mlaskáním a občas zamrčela. Tak já zase mažu,zatím pa.
Libule 05/93 a 08/05 37632
15.4.2009 7:55:33
Já chodila k DObrovolnýmu loni a zdá se být fajn.....
Chodilo se bez objednání a lepší asi večer, tam mají některý dny do 17.30 nebo tak nějak...a čekalo se bez objednání aji....
14.4.2009 19:41:31
Jinak mám fotečky, ale jaksi jsem se zapomněla zeptat, jestli je sem můžu vložit nebo se chce pochlubit sama a taky je bohužel na mém super PC nezmenším.
Moňa+kluk+holka 33644
14.4.2009 19:40:58
Holky díky akorát nevím jak to bude probíhat - myslím teda že by mu měli udělat alespoň RTG a UTZ a pak až něco. A Dr. Dobrovolný by mě na to taky poslal ??? asi jo už to moc komplikuju. Ale furt si to přehrávám v hlavě. Ještě jsme to zkoumali s Jančou ve školce a on jak pokrčí tu nohu tak to zmizí takže na šlaše to asi nebude. No hlavně že ho to nebolí a že to nemusím řešit nijak akutně.
14.4.2009 19:40:43
Romi, jsou doma, dneska je pustili, ale až po obědě a jen mi ségra psala, že zatím nemá čas se připojit, že jsou děcka sice hodný (momentálně jí oba spali), ale že potřebuje doma něco udělat.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 17072  [Dalších 16832 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.