| P+H+M+V | 7103 |
|
|
14.4.2009 17:51:25
Mončo, já jsem chodila k Dr. Dobrovolnému s nohou, dělal mi na ní i "minioperaci" a dobrý, byla jsem s ním moc spokojená.
|
| RomčaF | 26692 |
|
|
14.4.2009 17:29:50
Jani, a co holky, už jsou doma?
|
| Janik, Tomča 01/01, Luky 01/05 | 28532 |
|
|
14.4.2009 16:38:32
Mončo, na ortopedii bez žádanky se může, ptala jsem se na to Dostálové. Chodíme k ní s klukama a jsme spokojení. K Dobrovolnýmu chodí máma a je s ním taky moc spokojená....
|
| Moňa+kluk+holka | 33644 |
|
|
14.4.2009 14:20:42
máme za sebou plodnou návštěvu u Dr. Hodinu jsem čekali než se sestra milostivě uvolila dát papír do čekárny - pak jsme další hodinu prokecali s jednou maminkou venku před ordinací - Anet na sluníčku - no neštovici na nose se to moc nelíbilo ale to je fuk radši jedna jizvička než další choroby - jedno dítě s úža rýmou a bolením ucha (nepochopila jsem proč čeká u Dr a nejde na ORL) to je jedno další maminka se třemi dětmi po spále - fakt doufám že nezůstali bacilonosiči a další dítko kterýmu maminka držela blinkací mističku - naštěstí neblinkala - jako fakt výživný a Mudr mi řekla že mám malou nechat tak 14 dní doma že jsou děti oslabený - říkám s tím emám problém jsem doma a stejně čekáme další neštovice no a ještě jsem jí neopoměla říct že za tu dobu v čekárně jsme už mohli chytit kde co že tam mají blinkací dítko. Jako a to že jsme byla asi 7 na řadě fakt škoda mluvit a všichni říkaj jak se to tam zhoršilo. fakt jsem si to užila.
A jen tak mimochodem Zdenda má nějakou bouličku pod kolenem (nebolestivou) - moc se mi to nezdá tak pokud nedostane neštovky tak tam příští týden stejně vyrazíme - jsem se jí ptala a ona že by to mohl abýt cysta a že nás pošle na chirurgii. Holky jak to chodí ve SY na chrurgii ?? Nevíte. nebyl jste třeba u Dr DObrovolnýho v tý chirurgický ambulanci ??? I když na něj jsem slyšela od manžela taky dobrý vyprávění - já fakt nevím spíš jeslti by to nespadalo nejdřív pod ortopedii. A může se na ortopedii bez žádanky od dětskýho ??? mno pak to asi obvolám uvidím až jak to omrkne naše Dr. |
| svudnajana+Adélka04+Pavlík07 | 38791 |
|
|
13.4.2009 16:54:53
Pěkné odpoledne a pěkný zbytek svátků přejem
![]() A gratulujeme k narození Verunky a přejeme hodně štěstíčka a zdravíčka a rodičům at dělá jen samou radost MAnža se narodil taky na velký pátek a ještě k tomu 13týho ale před 30ti lety![]() Já v poslední době skoro nebyla doma,jsem se chodila pomalu jen vyspat furt jsem byla v práci,konečně dneska jsem doma a měla bych jít až ve středu,tak doufám,že to nedopadne jako minulý týden![]() PAvlíka máme nemocnýho,má zánět průdušek a zúžené dýchací cesty,byl na tom bobek špatně,dr nám dokonce hrozila nemocnicí,máme spoustu léků a inhalátor k tomu,zítra jdeme opět na poslech,tak jsem zvědavá co nám dr řekne,mi přijde trošičku lepší,ale žádná sláva Ještě že je Adéla zdravá!!! Ta už to snad nedostane!!!Odbyla si to rýmou,tak snad dobrý.Jinak asi nic novýho,manžel si musí oddělat ejště nějaké směny v práci a děsně se mu tam chce ![]() |
| Moňa+kluk+holka | 33644 |
|
|
13.4.2009 11:20:08
Tak ho máme zdárně za sebou čokoládek máme plnou mísu letos fakt nic zdravýho - no to je jedno 1/2 roku nebudu nic kupovat.
A venku je tak krásně ještě že už jdeme zítra na kontrolu a půjdeme na chvilku ven Romi krásná fotečka. Kluci jsou úžasní. |
| Libule 05/93 a 08/05 | 37632 |
|
|
12.4.2009 0:16:03
Nádherná fotka
![]() ![]() KRÁSNÉ VELIKONOCE A KRÁSNÉ JARO VŠEM, HODNĚ LÁSKY, POHODY A RADOSTI !!! ![]() |
| RomčaF | 26692 |
|
|
11.4.2009 22:49:01
![]() |
| Jitka + 3 děti | 42500 |
|
|
11.4.2009 14:33:22
i od nás letí velká gratulace k narození Verunky - do života jí přejeme jenom to NEJLEPŠÍ a hlavně ZDRAVÍČKO a ŠTĚSTÍČKO
|
| HankaMT | 23773 |
|
|
11.4.2009 13:37:15
Taky od nás letí VELIKÁ GRATULACE!!! Verunce přejeme do života hoooodně štěstíčka, zdraví a lásky a mamince brzské načerpání sil a ať jí Verunka dělá jen radost
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.