| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Svitavy

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 17072  [Dalších 16822 >>]
P+H+M+V 7103
14.4.2009 17:51:25
Mončo, já jsem chodila k Dr. Dobrovolnému s nohou, dělal mi na ní i "minioperaci" a dobrý, byla jsem s ním moc spokojená.
RomčaF 26692
14.4.2009 17:29:50
Jani, a co holky, už jsou doma?
Janik, Tomča 01/01, Luky 01/05 28532
14.4.2009 16:38:32
Mončo, na ortopedii bez žádanky se může, ptala jsem se na to Dostálové. Chodíme k ní s klukama a jsme spokojení. K Dobrovolnýmu chodí máma a je s ním taky moc spokojená....
Moňa+kluk+holka 33644
14.4.2009 14:20:42
máme za sebou plodnou návštěvu u Dr. Hodinu jsem čekali než se sestra milostivě uvolila dát papír do čekárny - pak jsme další hodinu prokecali s jednou maminkou venku před ordinací - Anet na sluníčku - no neštovici na nose se to moc nelíbilo ale to je fuk radši jedna jizvička než další choroby - jedno dítě s úža rýmou a bolením ucha (nepochopila jsem proč čeká u Dr a nejde na ORL) to je jedno další maminka se třemi dětmi po spále - fakt doufám že nezůstali bacilonosiči a další dítko kterýmu maminka držela blinkací mističku - naštěstí neblinkala - jako fakt výživný a Mudr mi řekla že mám malou nechat tak 14 dní doma že jsou děti oslabený - říkám s tím emám problém jsem doma a stejně čekáme další neštovice no a ještě jsem jí neopoměla říct že za tu dobu v čekárně jsme už mohli chytit kde co že tam mají blinkací dítko. Jako a to že jsme byla asi 7 na řadě fakt škoda mluvit a všichni říkaj jak se to tam zhoršilo. fakt jsem si to užila.
A jen tak mimochodem Zdenda má nějakou bouličku pod kolenem (nebolestivou) - moc se mi to nezdá tak pokud nedostane neštovky tak tam příští týden stejně vyrazíme - jsem se jí ptala a ona že by to mohl abýt cysta a že nás pošle na chirurgii. Holky jak to chodí ve SY na chrurgii ?? Nevíte. nebyl jste třeba u Dr DObrovolnýho v tý chirurgický ambulanci ??? I když na něj jsem slyšela od manžela taky dobrý vyprávění - já fakt nevím spíš jeslti by to nespadalo nejdřív pod ortopedii. A může se na ortopedii bez žádanky od dětskýho ??? mno pak to asi obvolám uvidím až jak to omrkne naše Dr.
svudnajana+Adélka04+Pavlík07 38791
13.4.2009 16:54:53
Pěkné odpoledne a pěkný zbytek svátků přejem~:-D

A gratulujeme k narození Verunky a přejeme hodně štěstíčka a zdravíčka a rodičům at dělá jen samou radost~x~
MAnža se narodil taky na velký pátek a ještě k tomu 13týho~t~ale před 30ti lety~t~

Já v poslední době skoro nebyla doma,jsem se chodila pomalu jen vyspat~t~furt jsem byla v práci,konečně dneska jsem doma a měla bych jít až ve středu,tak doufám,že to nedopadne jako minulý týden~t~

PAvlíka máme nemocnýho,má zánět průdušek a zúžené dýchací cesty,byl na tom bobek špatně,dr nám dokonce hrozila nemocnicí,máme spoustu léků a inhalátor k tomu,zítra jdeme opět na poslech,tak jsem zvědavá co nám dr řekne,mi přijde trošičku lepší,ale žádná sláva~l~ Ještě že je Adéla zdravá!!! Ta už to snad nedostane!!!Odbyla si to rýmou,tak snad dobrý.

Jinak asi nic novýho,manžel si musí oddělat ejště nějaké směny v práci a děsně se mu tam chce~Rv
Moňa+kluk+holka 33644
13.4.2009 11:20:08
Tak ho máme zdárně za sebou čokoládek máme plnou mísu letos fakt nic zdravýho - no to je jedno 1/2 roku nebudu nic kupovat.

A venku je tak krásně ještě že už jdeme zítra na kontrolu a půjdeme na chvilku ven

Romi krásná fotečka. Kluci jsou úžasní.
Libule 05/93 a 08/05 37632
12.4.2009 0:16:03
Nádherná fotka ~R^~:-D

KRÁSNÉ VELIKONOCE A KRÁSNÉ JARO VŠEM, HODNĚ LÁSKY, POHODY A RADOSTI !!! ~b~
RomčaF 26692
11.4.2009 22:49:01
Jitka + 3 děti 42500
11.4.2009 14:33:22
i od nás letí velká gratulace k narození Verunky - do života jí přejeme jenom to NEJLEPŠÍ a hlavně ZDRAVÍČKO a ŠTĚSTÍČKO
HankaMT 23773
11.4.2009 13:37:15
Taky od nás letí VELIKÁ GRATULACE!!! Verunce přejeme do života hoooodně štěstíčka, zdraví a lásky a mamince brzské načerpání sil a ať jí Verunka dělá jen radost ~x~
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 17072  [Dalších 16822 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.