| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Blansko

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 425  [Dalších 305 >>]
femina+Markéta Linda 26912
3.11.2006 22:34:51
Na chvílu sedám k pc,chce se mi šíleně spát - včera jsem usnula až o 3.30 a vstávala o 6.30/vlastne to už bylo dnes/,ale malá se rozhodla,že se chce hrát,takže doufam,že to dlho nepotrvá.
Manžel z teho nejhoršího,co mu včera hrozilo je za vodou,ale ten tlak mu každou hodku vyskočí jinak a tak jen skoumají a uvidíme,co vykoumají.Viditelně je na tom líp,už by jel i dom,ale musí vyčkat.
Ráno jsem chtěla jet na nákup,ale hold - letní gumy a to počasí:-((( mi to nedovolilo,takže kočárek a hezky po svých.Až na oběd,když se to roztálo jsme museli zajet k tchánovcom do garáže a tam kola měnit - naštestí už je to ok a můžu strach prekonávat i na sněhu.
Ale už naozaj jdu malú donútit hajiiiiii.Zatím se mějte,ja zase nakuknu.
falmarka 15744
3.11.2006 21:57:12
Madeleine, myslím,že v Boskovicích jsou taky velmi šikovní. Koukala jsem na ten jejich program a jeví se celkem pestře. Dej pak vědět, jak se ti to zamlouvá.
falmarka 15744
3.11.2006 21:55:52
Nakukuji jestli se ukáže Femi a dá zprávy co manžílek.

Romčo já vůbec nepochybuji o tom, že je Markétka šikovná. :0)))Je to jmenovkyně a tak jí strašně fandím a čekám, že až já ji uvidím, přijde mě přívítat po svejch.

Teres vítej zpět. Matně si tě z diskuze pamatuji a to jen díky tomu, že zde zase já nejsem takovou stálicí. Koukám, že to čekáte přírůstek do rodiny. To bude lednové miminko nebo vánoční dáreček? Že by první občánek města Blanska? Trocha závidím, šla bych do toho ještě jednou, ale manžele by kleplo, už teď má co dělat, když musí hlídat dvě.
Romča.Páťa,mimi08/06 53009
3.11.2006 14:55:40
Femi,tak to teda koukám co se u vás večer dělo.Je mi to moc líto,ale určitě to bude dobrý.Hlavně že je manžel pod kontrolou.
Jinak to u vás bylo moc fajn.Markétka je velká šikulka.Falmarko,měla si vidět jak líce v chodítku a to má 6měsíců.To se hned tak nevidí.
Budu končit.Dnes mám moc práce a vůbec nestíhám.
teres+2 10668
3.11.2006 14:49:48
Zdravím všechny blanenské maminy při pátečku :-))) Konečně se mi po roce a půl podařilo doma si prosadit NET takže mohu znovu okupovat diskuze.

falmarka 15744
3.11.2006 13:46:37
Femi to je mi líto, že je tatík v nemocnici, ale důležité je, že je pod kontrolou. No a doufám, Femi a Romčo, že příště si uděláte výlet na kafíčko na Zborovce. Já chci taky vidět malá miminka. Ten můj rarach se nějak rychle změnil v batole. Od víkendu začal chodit, a včera nám ukázal, jaký je z něho horolezec. Přisunul si malé křesílko k židli od stolu, vylezl na malé křesílko, na židli a pak na stůl. A dneska jsem všechny židle odnesla a než jsem pověsila prádlo, slyším řev a ona mu Týnka půjčila svoje malé křesílko a on z toho zchrstnul, jak se pokoušel vylézt zase na stůl.
3.11.2006 1:40:00
Ahoj holky,ještě nespím, uklidila jsem, udělala tiramisu po česku - recept z naši diskuse,tak uvidíme zítra jaký bude,protože jsem to dělala poprvní.

Romčo,po tvém odchodu jsem jela pro manžu z fabriky,lebo sem měla auto doma na nákup do kaufu, tak jsem ho ukecala,aby v 18.oo skončil.Říkal,prý do 20-ti,ale nakonec jsem na šest jela pro něho.Dojeli jsme domů,najedl se,sedl k pc,pak lehl k telce,prý mu je nějak blbě.Změřila sem mu tlak - má dost kolísavý spíš vyšší,bere na to i prášky měl 145 na 110,na jeho výšky to neměl až tak zlý,ale bylo mu blbě,tak odjel na pohotovost a od tial mi volal,že ho už měl 190 na 120.Poslali ho na EKG,ale to už jsem nečekala a jela s holkynim klukem za ním.Na EKG mu dali prášek a čekali sme 1/2 hodky,ale tlak měl ještě vyšší 200 na 120,tak si ho tam nechali,prý tak na 2-3 dny - záleží podle stavu.

Je mi smutno a nemůžu spát,ale jsu ráda,že je pod kontrolou.Doufam,že mu to tam brzo sklidní a vráti mi ho domů!!! Ach jo,to bude víkend!!!
Přemýšlim,že ještě požehlím,tak asi jdu na to.

Romi,podle mě kafčo dopadlo super,malý je skvělý, Falmárko měla bys ho vidět - dlouhy jak týden před výplatou /po mamce - tatku neznám/ a s velikými kukadlami.A to už byl nezvyk v porovnání s naši Lindou,držet takový mimčo!!!!
TABATA+MIKA*11.5.05 32877
2.11.2006 8:26:58
farmalko no prave ten cas i do herny mi to nevyhovuje, od 17 hodky pracuji, a kdyz ne tak mi sice na tu 16 hodku jede autobus, ale nemam se jak dostat naspatek.ale uz se to tam chystame okouknout s kamaradkou .
1.11.2006 23:50:00
Falmárko,ono ty děti si nic nepamatuji - moc jsem tomu nevěřila,ale Míši brali taky nejspíš nosní a to ji bylo už skoro 8 let a vůbec nic nevěděla,prý ona spala - ty premedikace jsou alespon na sk dost silný.Pak ji brali krční,ale to už jsem ji dala pod narkozou,to tedy fakt spala.Zprvu to bylo dost stejný - s mandlemi nebo bez,ale pak se ji to upravilo.Takže to stálo za to.
falmarka 15744
1.11.2006 23:16:36
Femino, právě o vytrhnutí mandle se jedná. Ale mám z toho celkem hrůzu, protože v létě jsem ležela v dětské na ORL z Jankem a jak jsem tam ty chuďátka malý viděla po těch mandlích, tak jsem si jenom říkala, ať to má Kikina dobrý. A ono ne.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 425  [Dalších 305 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.