| falmarka | 15744 |
|
|
1.11.2006 23:08:49
Femino, to jste tedy opravdu skočili. To Jan byl v 6 měsících prcek, tedy proti vám :0))) Jo a s tím automatem mě nehorázně nasrali minule taky. Musím to říci jejich technickýmu říďovi, je to můj známej. Oni totiž mají na těch jejich hodinách nastavenej čas o pět minut víc. Takže manžel vesele zaplatil, nasoukal dítka do sedaček, já doběhla s léky z lékárny, přijeli jsme k závoře a nic. Prý, že čas vypršel. Přitom na lístku bylo, že výjezd je až 13:47 a na našich hodinách bylo všude 13:40. Takže jsme nacouvali k tomu jejich info koutku, a tam je manža sprdnul na dvě doby. Ženská nejdřív oponovala, ale za ní byli hodiny jak kráva a ty jim šli stejně jak ty naše. Takže na závoře jim to jde blbě.
Tabato - Renatku s Aničkou znám, chodí s náma ve středu na cvičení s dětmi. A zapojit se určitě můžeš, třeba ze začátku alespoň do herny. Tam je věk jedno. Herna byla dnes otevřena poprvé a bude otevřena vždy každé úterý-středu od 16 do 18 hod. |
| TABATA+MIKA*11.5.05 | 32877 |
|
|
1.11.2006 15:13:54
farmarko Ja bych tam rada chodila uz davno , ale mam problem s dopravou jsem na olesne a nepasuji mi autobusy, ale kamoska ma malou a ridi a taky chce chodit, ale ceame , az mala bude chodit.moje dalsi kanoska tam chodit mozna ji znas , ma anicku.a ten miniklubik je i provetsi aspon mi to rikala pani primo z centra.
|
| femina+Markéta Linda | 26912 |
|
|
1.11.2006 14:12:26
Falmárko,ješte jsem zapoměla - nechcu malej vybrat tu mandli? Ono je to otázka pár sekúnd,je pravda,že to opakovaně narosta,ale na čas by měla klid!
|
|
|
1.11.2006 14:11:30
Všechny zdravím.. právě jsem ji uspala,celou cestou od dr.se mi zacházela pláčem,nemělo význam ani zastavovat auto,to bych ji musela dát na klín a řídit s ní.
Ale vyhoupla se nám teda nečekaně - máme 7750g /+800g za měsíc/ a 66cm /+3cm/.Čekala jsem tak + 400,tak jsem z toho v šoku. Další šok jsem zažila,když jsem chtěla opustit areál nemocnice.Lístek jsem strčila do automatu,oznámil mi,že je volnej výstup,jenomže kým jsem uvázala řvouci malou do autosedačky a opustila parkovište,tak mě to už nepustilo. Nacouvala jsem k automatu,strčila tam lístek,že zaplatím a napsalo mi to,opakované použití.Myslela jsem,že mě štrejchne,v aute řvouci malá a nemala jsem se jak dostat přes ty závory.Nakonec jsem oslovila nějaké oknáře - co tam cosi dělali a ty měli nějakou kartu - asi volnej vstup a pustili mě - no naštestí.Myslím,že přístě si budu hlídat čas a radeji počkám,kým mi nabehne doba placení ... anebu už tam ani jezdit nebudu,ale tam je zase vždy nějaké místo k parkování. |
| falmarka | 15744 |
|
|
1.11.2006 13:27:22
Tabato tak doufám, že vás v centru brzo uvidíme. Náš Jan je narozen v říjnu 05 a na miniklubík nechodíme, protože tam chodí, opravdu jenom s nechodícími miminky. Chodíme na cvičení pro maminky s dětmi od 1-2 let a to je fajn, sice se ještě Jan nezapojí do všeho, ale je vidět, jak za ty skoro dva měsíce udělal ohromné pokroky. Myslím, že si spíš nerozumíme s pojmy, ale to se zažije.
Femi - už mě ty nemoci fakt štvou. Kiki má totiž asi zvětšenou nosní mandli, takže je pořád na hromadě. Jankovi se přidal zánět do očí, takže se nám zase vrátili naše problémy s očima. Měl to jako miminko a dlouho jsme se toho nemohli zbavit. A co vy? Jaké jsou parametry vaší půl roční slečny? |
|
|
1.11.2006 8:35:28
FALMARKO ahojky, prave ze jsem tam volala ten miniklubik je to pro vsechny i od jednoho roku pokud vim tak madelaine ma priblizne starou holcicku jako ja:)) taky nemam kde sni chodit jsem na olesne tak zkoumam kde co je , chci aby se zapojila mezi deti, to cviceni je od roku do dvou pak od dvou let... dalsi prihlasky kolem 15.12.
|
|
|
31.10.2006 14:38:46
Všechny vás zdravím - jako obvykle nestíhačka.Když mám volno,tak nemám volnej pc,protože ho okupuje manža.Víkend byl zase pracovnej a pondělí v podstatě taky až do večera.Dnes sme byli jenom dopoledne a ted musím honem uvařit,kým dojedou holky ze školy.Zítra jedem na 3 očkování,tak asi nic neudělám.
Falmárko,at ste brzy zdravý,to je děs - počasí jenom na nemoce.Už at je léto-zimu vůbec nemusím. Romčo,snád to už vynde,dnes ti písknu a uvidíme.Malá nevím jestli je velká,každý říka,že jo,ale mne to až tak nepřipadne,ale na ty fotce vyzera fakt jak dospelák.5.11. bude mít 6 měsíců a zítra jsem hodím míry. Mateřské centrum - to nevím ani,že takové něco funguje - to jsu ale nevzdělanec :-))) Tak ja mizím - práca čeká. |
| falmarka | 15744 |
|
|
30.10.2006 14:34:16
Tabato nechci ti oponovat, ale miniklubik je pro miminka. Maminky se schází každé pondělí od 10:00 hod., je to pro prcky do toho cca roku, spíš menší.
Pak je v ratolesti cvičení pro maminky s dětmi. To je rozdělené na dvě věkové kategorie 1-2 roky a 2-3 roky. Malé děti cvičí po,st,čt,pá od 8:30 do 10:00 ty větší st,čt,pá od 10:00 do 11:30. Předem než se tam vydáš, si určitě zavolej. Na toto čtvrtletí byly už všechny dny plné. Ono už se od září cvičí a v některých dnech budou mít třeba ještě volno. Vím, že ty ranní středa a čtvrtek jsou plné. |
| Romča.Páťa,mimi08/06 | 53009 |
|
30.10.2006 9:05:28
Ahojky,tak po týdení pauze jsem zase tu.Byla jsem v jednom kole.Ted už to bude snad lepší.
Femi,malá vypadá na roční dítě.Je hodně velká,že?Nebo aspon mě to tak připadá.Kolik ted má měsíců?Tento týden bych měla mít volnější,tak snad by šla ta procházka. |
|
|
30.10.2006 8:04:53
madelaine ahojky, v blansku klub ratolest maji tam miniklubik.taky se tam chystam s malou:)) snad se potkame, muzes napsat mailik dame si srazik at si holky zaradi:))
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.