| falmarka | 15744 | 
| 
 | 
 13.10.2006 15:22:09 
Femi téda takové kvanta mrkvové šťávičky. To máš můj obdiv, toto bylo jedinné co jsem pro své dítě neudělala. Protože výroba byla na mou trpělivost velmi zdlouhavá.  
Ivo náš Jan je taky divoch a vzteklina a když je u babičky v obchodě, tak jí to tam stačí během 5 minut důkladně rozkramovat. Myslím, že je babí, vždy ráda, když už jdeme domů :0)))  | 
| femina+Markéta Linda | 26912 | 
| 
 | 
 13.10.2006 14:01:29 
Ivo,to museli mít fakt zážitek u tatky v práci.Můj manža síce říka,že by se o malou v poho postaral,ale nevím nevím.Když jsem na blízku,tak jo,jenomže kdybych odjela co jen do města,tak myslím,že bych ani nedojela a musela se vrátit. Ale to je zatím tým,že ji utíši jenom prso a tak trochu mamčina přítomnost.Doufam,že nebude až tak na mě navázaná,abych mohla vůbec do práce. 
My sme se ted vrátili od tchánovcov,tatka jel do fabriky a ja s malou musím do města něco vyřídit a myslím,že proběhneme trhy.Minulý týden jsme taky byli,viděla jsem tam pro malou soupravu čepice,šála a rukavičky - za 250,zaváhala jsem,a i tak dobře,protože dva dni naspátek jsem to samé koupila za 150 v dětském bazárku a taky to bylo nový. Pak mě čeká spousta žehlení,uff, už to jenom odkládam,ale pomalu nemám pro malú žádne tričko,takže už dnes budu muset.Zatím se mějte a užívejte hezkého dne.  | 
| Ivka a holky | 17840 | 
| 
 | 
 13.10.2006 9:07:30 
Tak jsem se konečně dostala. Nějak nestíhám. Tento týden jsem měla docela dost lítání, tak mi to hrozně rychle uteklo a je zase pátek a k to mu 13. Tak doufám, že se nic mimořádnýho nestane.  
Holky jsou ve školce, tak je chvíli klidu a pustím se do nějaké činnosti. Mám za úkol umýt auto a doma to vypadá, jak po výbuchu atomovky. Jak jsem teď moc doma nebyla, tak tu nějak zůstávají hromady věcí. My jdeme za tatínkem do práce jen někdy. Dělá v Blansku, tak se tam občas zastavíme, když tam jedeme. Většinou ho ale jen vyzvedáváme před úřadem a pádíme domů. Včera ale v práci hlídal Simonku, byla jsem s Adélkou na logopedii, tak tam měli asi veselo. Ona je dost divoká a vzteklá, tak jim to tam asi rozveselila. Myslím byli všichni, a hlavně manžel, rádi, že jsem si pro ni přišla.  | 
| 
 | 
 12.10.2006 21:15:22 
Falmárko,vitej:-))) - alespon někdo.Ted jsem taky jenom nakukla.Udělali jsme si s malou procházku do kaufu a hned za tatkom do fabriky-čemebo a zase naspátek.Ale kým je hezky a jsme zdraví,tak to treba využit. 
Došli jsme a hned koupali,byla už dost unavená,tak i hůř usínala,ale doufam,že je to už až do rána. Zítra dopoledne jedeme zase s tatkom do práce a odpoledne asi do města,no to ješte uvidíme. Ty sourozenecké boje si pamatuji ještě z mého dětství - sme 3 holky,tak to stálo za to.A samozřejme,že i mé první dvě si to patričně užívali... Už 3 dni vyváram mrkvový džús a pořád ho tak rýchlo vypijeme,že to musím vařit dokolečka,doufam,že ted 3 dávky - co je shruba 24 litrů vydrží alespon na další 3 dny.Tak zatím  | 
| falmarka | 15744 | 
| 
 | 
 12.10.2006 17:20:55 
Děkujeme za přáníčko. No Kiky se zajímá o bratříčka hlavně pokud kolem někdo skáče s foťákem:0)) JInak spíš mezi s sebou provádí klasické sourozenecké boje "o přežití". Jan je strašnej kramajzník a vše jí bere, takže ta pořád ječí a beru mu to taky. Klasická sourozenecká idilka. :0)))  
Koukám, že máte taky velmi zaměstnaného taťku, ještě, že máte možnost s ním chodit do práce. Náš taky je furt v tahu, dělá krátký a dlouhý týdny, ale mezi tím, musí chodit třeba vypomáhat. Takže je taky pořád fuč. Občas si za ním uděláme procházku, ale je to sakra výšlap, takže to tak jenom když mu vyjde směna na víkend a my nechceme být sami. Jdu klohnit véču, snad večer nakouknu.  | 
| 
 | 
 12.10.2006 14:22:38 
Dlouho jsem nic nenapsala,ale koukam každý den jestli se někdo neobjevil. 
Falmárko, malýmu přeju hodně zdravíčka a štestíčka k narozkám.Jsou skvělí - Kika se asi hodně zajíma o bratříčka,že jo?No ono to tak letí,že za chvíli bude i z naši berušky taková velká slečna. Ivka,u nás je manža pořád v práci, půlku dne v rodinne firmě-to tedy s ním jezdíme,aby sme si ho alespon trochu užili a malá nezapoměla jak jeji tatínek vyzerá a půlku je ve fabrice,tam občas taky zandem s kočárkem.Nějaký výlety u nás nehrozí,na nic není čas,jenom na SK si teda ukradne kapánek času,aby sme tam jeli všichni spolu a trochu se odreaguje,ale i to nebýva pravidlem. Romčo,co u vás novýho? Snád sem někdo nakukne a nebudu trpět samomluvou :-))) .Zatím přeji hezký den.  | 
| falmarka | 15744 | 
| 
 | 
 9.10.2006 23:49:21 
Ahoj tak jsme se vybabrali z oslav a tak snad budu mit vice casu nakouknout. 
Femino mala je proste dokonala. Uzasny ditko a milej smisek. Tady vam posilam pozdrav od naseho jednorocka. ![]()  | 
| Ivka a holky | 17840 | 
| 
 | 
 6.10.2006 20:50:54 
ahoj lidičky. Tak holky už mě spí od sedmi hodin. To je paráda. Půjdu žehlit tu šílenou horu prádla, co jsem dnes vyprala. 
Před námi je víkend. Kdybych chodila do práce, tak bych se nejspíš těšila, ale doma mi začíná právě o víkendu fofr, kdy jsou tu všichni, nikdo neodejde do práce, do školky..... Tak nastoupím k plotně. Ono je to fajn, když máme tatínka doma, ale vzhledem k tomu, že spravujeme ten dům, občas si ho neužijeme. Za chvíli skončí "sezona", tak bude líp. Letos si na nás udělal celkově dost času, byli jsme na výletech, tak byly holky spokojený (a já taky).  | 
| 
 | 
 6.10.2006 17:47:36 
Haloooo!Kde ste všechny? Malá spí už skoro 2 hodky a tady nikdo :-((( 
 | 
| 
 | 
 5.10.2006 8:55:00 
Přeji hezký den.Jsem tady taky jenom na skok,ale určitě budu nakukovat,jestli se tady někdo objeví. 
My sme byli včera na tom druhým očkování - máme 6950g a 64cm,přibejvame vlastně průměrně podle ty tabulky,co jsem psala Romči,tak je to tady dobrý.Jsme tady zdraví,takže můžem vyrazit... Po prvním očkování probrečela až histericky celé odpoledne a včera jsem měla pocit,jak kdyby ji něco píchli na spaní,protože celé odpoledne prospala a i když jse na chvíli vzbudila,tak byla taková zamrzlá.Pak večer usnula v 19.15 a vzbudila jse v 4 ráno s úsměvem na tvářičke.Najedla se a mamka chtěla spát,tak jsem ji natáhla chrastítka na postýlku,chvíli se pohrala a v 5 už spala taky. Takhle by mohla prožívat každé očkování. Tak jdu něco uvařit a udělat,kým spí.  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.