| Romča.Páťa,mimi08/06 | 53009 |
|
18.10.2006 11:16:06
Jen na chvilku nakukuji co je nového a vidím,že Falmarka měla opravdu zajímavý víkend.No jo co se dá dělat,že?
Byla jsem včera v poradně a malej tam tak strašně řval,že jsem teda zvědavá co bude dělat až ho budou očkovat.To bude za měsíc.Chci se zeptat, jestli jste některá koupila tu hexa vakcínu a jaká byla reakce.Dr mě dala letáček a říkala,že je mnohem lepší než klasické očkování,ale stojí 1500 a to čtyřikrát.Tak pořád nevím.No,jinak malej má 4,2kg a měří 59cm.Ta váha nic moc,tak zase za 14dní na kontrolu. |
| falmarka | 15744 |
|
|
17.10.2006 21:48:24
Femi téda vy máte taky pracovně napilno. No co by jste řekli, že obkladač, samo, že nedorazil. Provolanýho kreditu mám až hrůza a chlápek nikde. Zítra na něho udeří manža, protože ráno jdu s Jankem cvičit a odpoledne do školy. Tak jsem zvědavá jestli bude úspěšnější.
Téda koukám, že už se v naší rodině orientuješ, tak doufám, že až vás potkám na schodech, tak vás nezasklím. Mám totiž děsně blbou paměť na obličeje:0((((((( K procházce bych se ráda přidala, záleží na tom kdy to bude. Protože teď se snažím co nejvíce času věnovat práci, abych mohla odevzdat DPH. |
| femina+Markéta Linda | 26912 |
|
|
17.10.2006 17:36:44
Kooonečně jsem sedla k pc-jenom na chvíli.Od rána jsme byli s manžem v práci,pak sme ho zavezli do fabriky a jeli s malou nazad k tchánovcom dodělat co tam zbylo.
Falmárko,vůbec jsem nezaregistrovala,že jsi strávila víken na severu.My sme totiž byli celý víkend taky s manžem v práci,takže tak.Ale všimla jsem si až myslím včera?červenou oktávku - ještě manža říkal,že si asi někdo koupil nový auto a pak jsem viděla tvýho manžu a auto bylo pryč ... Procházka se ještě nekonala,už se to blíži - přidáš se taky? Jdu dovařit místo oběda večeři,aby mi nepomřeli hlady a pak zase nakuknu. |
| falmarka | 15744 |
|
|
17.10.2006 13:08:35
Chvilku nakukuji, jak to v Blansku šlape. Jak se máte? Už jste procházkovali?
My měli zajímavý víkend. V sobotu ráno nás vytáhl soused z postele, že mají mokrý strop, zda nám někde něco neteče. Po bližším ohledání bytu, vytahání myčky, pračky, ledničky, jsme zjistili, že neteče. O hodinu později přišla jeho manželka, tentokrát vyzbrojena i domovní důvěrnicí, že už tu vodu chytají do lavoru, tak ať s tim něco děláme. Tak jsme sháněli nějakého řemeslníka, ten přijel asi po hodině a konstatoval, že máme prasklou trubku ve zdi. TZN. Zastavit vodu v celém bytě a nepouštět ji až do pondělí, než to přijdou opravit. Takže jsme se museli na zbytek víkendu s dětmi odstěhovat k našim. Teď stav takový, trubka vyměněna, v koupelně díra do zdi, kachličky prd..., stejné samozřejmě město nikde nemá(jsme městský byt), navíc to nejsou kachličky, ale dlažba. Teď čekáme tedy, že nám někdo laskavě tam přijde vlípnout ty dvě kachle, a připojí nám vodovodní baterii k vaně, tu jsme si mmch koupili novou, neb ta stará (no stará používaná 7 let¨) byla rezavá. Takové bydlení máme v 7 let starém městském bytě. Hold česká kvalita nadevše. Takže jsme vám Femi v sobotu asi dvakrát blokvali večer auto a prováděli škatule škatule hejbejte se. Teď už jsem zpět na našem drahém vyhnálově a čekám na toho obkladače, který jaksi nejde :0(( |
|
16.10.2006 12:51:59
Femi,dnes nemůžu jedu k babičce něco jí zařídit.Pošlu ti na mail číslo na mobil to se líp domluvíme.Papa.
|
|
|
16.10.2006 12:11:22
Co tak i dnes? Ale musíš nakukovat,protože se jinak nedohodnem.
Tatka máme v práci a doma nic moc na práci,tak odpoledne můžeme vyrazit ... |
|
16.10.2006 9:00:45
Ahoj holky,tak už jsem zase tady po delší odmlce.Malej ted spinká tak toho využívám.
U staršího syna jsem taky měla snahu dělat štávičky,koupila jsem si odštavnovač,ale nakonec jsem kupovala hotové.A čeho nejvíc vypil,tak to byl Kubík,ale to už byl větší měl 3roky.S Eričkem ještě máme čas na štávičky.Pořád kojím.Jinak v noci spinká krásně.Usíná kolem 21hod a vydrží až do 5hod.Zítra jdeme zase do poradny,tak jsm zvědavá kolik přibral. Jinak se taky musím přidat k těm co tatínka vidíme brzo ráno a pozdě večer:-)A to i většinou o víkendu.Manžel podniká,tak jsem na vše sama,ale když to jde tak pomůže. Tak kdy půjdeme na tu procházku,Femi?Tak už se probudil a pěkně křičí,tak musím končit,ale ještě nakouknu. |
|
|
13.10.2006 22:37:58
Tak to jsem dělala malej minulý týden,máme síce odštavovač,ale kůli 2 mrkvám se mi ho nechtělo vyndávat,tak jsem to dělala přes gázu ručně,ale šlo to docela dobře.Z dvoch kusů jsem měla 150 a ji to vystačilo na 3 krát - moc ji to teda nechutnalo,ale bylo to lepší jak vařená mrkev.
Ted už sladko spí,doufam,že se bude držet klasiky a vstávat až kolem 5.30. |
| falmarka | 15744 |
|
|
13.10.2006 21:05:23
Femino receptík vypadá složitě, ale ten výsledek určitě stojí za to. Já myslela, že to děláš tím způsobem, nastrouhat mrkvičku a přes plátýnko přepasírovat. Tak to bylo nad mé nervy, když to kapalo stylem jedna kapka za minutu. :0)))
|
|
|
13.10.2006 17:26:25
Falmárko,ta štáva - není to tak složitý. Uvařiš 1kg očištené mrkve /pokrájané na kolečka-pro rýchlejší uvaření/ ve 2litrech vody.Když se odparí,tak doliješ - pak to všechno pomixuješ. Do jinýho hrnce si dáš 6 litrů vody rozvařit,pak 1 kg cukru a nakonec tam vyliješ tu rozmixovanú mrkvu,necháš rozvarit a pak do všeho 50g kyseliny citronové. - je to dost psaní,ale práce nic moc.Jenom se to rýchlo vypije -)))
Musím letet,malá bečí jak Viktorka u splavu:-))) |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.