| drobček | 40107 |
|
|
1.6.2006 22:34:52
Tak na té neurologii malýho pobouchal kladívkem polechtal na nozičkách dal ho na koníčky a pak sním polítal v náruči. Zjistil jen to že se nějak moc rychle vyvíjí. Jen kdyby ho nějak moc bolela hlavička a byl nervozní nebo zvracel tak máme hned přijet. Jinač prý to nic není. A kontrola za 2měsíce. Ve středu cestujeme zase. To zas prozměnu na kontrolu nožiček.
S tím prsem fakt nevím. To se mi tenkrát zmenšilo když mě odvezli na pohotovost tak potom. Teď právě zas nechce z něj pít. To je vždycky boj a vyhraje Maty. Co doporučujete za papání teď už? Taky bych nejradši zůstala co nejdýl u MM žádný sunary. Jen nějaký jogurtíky tak 2 až 3 lžičky a to jen někdy po papání. Zkusila jsem dneska lžičku koprovky. Ale šla s jazýčkem ven z pusiny. tak se mějte zatím. Zas zaskočím za Vámi. Snad teď bude čas. Jo ještě s tím domkem. Zatím žádný hledáme po realitkách. Zatím žádný nevyhovuje. |
| falmarka | 15744 |
|
|
31.5.2006 21:56:53
Ahoj Drobčeku, téda to už jste velcí kluci. Děkuji za mailíka. Fotečky jsou kouzelný. A co vám na té neurologii řekli? Snad v tom nebude žádnej velkej problém. Držíme palečky, ať je vše o.k.
S tím kojením je to možné. Některé děti prostě preferují jenom jedno prso. Bohužel s tím zkušenosti nemám, takže neporadím. Ale určitě bych z toho druhého prsu, z kterého nekojím alespoň odstříkávala. |
| drobček | 40107 |
|
|
30.5.2006 22:45:49
Ahojte holky. Trošku jsem nestihala. No hledáme domeček.Matoušek je moc hodný. Pořád kojíme a už jsem začala dávat trošku jogurtíky. Jen čajčky mi moc nechce. Představte si museli jsme jet na neurologii s malým do Brna. Minulý týden jsme byli na tříměsiční prohlídce a dětská zjistila že má už zavřenou lebku. Tu kostičku dorostlou. Tak nás hned poslala. Zjistil že se rychle vyvíjí. Už vážime 6520g.
Můžete mi prosím poradit. Jestli máte nějakou zkušenost. Malej pije jen z jednoho prsu. Z druhýho vůbec nechce to řinčí a vzteká ani se vůbec nesnaží. Teď bude léto a ani tričko si nemůžu vzít. Mám jedno malý a druhý velký. Předtím se aspoň trochu napil ale teď uplně odmítá. Vycpávat se plinkou to taky není nic moc. Mějte se zatím. Zaskočím zas. (pokud mě pustí k počítači) |
| Justi a Zuzi 1.9.2005 | 37827 |
|
|
5.5.2006 10:08:08
Falmar, už jsem Zuzce dala králíka. Byla to sklenička a moc jí to chutnalo. Co jí udělám doma, tak nic moc. Teď už má i svačinky - ovoce a večer kaši (asi 5 dnů) a ta jí neskutečně chutná (milupa první kaše rýžovo-kukuřičná-mléčná).
|
| falmarka | 15744 |
|
|
4.5.2006 23:44:55
Taky občas nakukuji a koukala jsem, že má Drobček asi moc práce s malým klučinou.
Justi a ty už jedeš taky v příkrmech. My též a chceme prubnout už i masíčko, ale nic domácího se zatím nerýsuje, tak uvidím. Zeleninka nám zatím jede. |
|
|
4.5.2006 14:19:49
Halo, haloo... Co je tu s váma?
Drobečku, jak se máte? Matoušek už bude pořádnej chlapík, viď? Užívej si kojení, my se pereme s příkrmama - žádná sláva. |
|
|
18.3.2006 9:43:58
Jezis!!! Ten je krásnej, malinkatej a vlasatej. Drobečku, je nádhernej.
Taky přejeme, ať jste oba v pořádku. |
| falmarka | 15744 |
|
|
17.3.2006 23:03:57
Drobčeku to jste si teda užili. Ještě, že jste tak pohotově zareagovali a teď jste v pořádku. Držím pěstičky, ať už nejsou žádné "karamboly"
Jinak vkládám vaše fotečky, musela jsem je trochu zmenšit, aby se to dlouho nenačítalo. Zuzi, takže tady fotečky malý "Drobčeka" krásnýho vlasatýho kluka. ![]() ![]() ![]() |
| drobček | 40107 |
|
|
17.3.2006 21:25:43
Ahoj holky. Zdravím vás a přeji vám hodně zdraví. Dlouho jsme si nepobyly doma s Matouškem. V úterý večer v osm nás manžel musel naložit a odvést na pohotovost. Málem jsem doma vykrvácela. Hned jsem musela na sál. Malej byl na dětským. Dneska nás už na štěstí pustili. Tak jsme zdraví. Pokouším se přidat fotku malího. Moc mi to nejde máme to nějaký zabezpečený. Zkusím to poslat na meil.
|
|
|
11.3.2006 23:17:59
Falmarko, už se těším,až nám sem pošle fotečku Drobček.
S tím kojením je to docela náročný, ale taky chci vydržet co nejdýl. Je to to nejlepší, co pro ty naše mrnousky můžeme teď dělat. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.