| Pája F+V | 21950 |
|
|
13.6.2006 18:39:08
Justi, bohužel Konečný neznám. Ale já jsem špatná informační kancelář.
Tři roky jsem žila v Praze, potom jsem se z a do práce přesouvala autem a nikde jinde jsem se moc nevyskytovala. Až teď chodím do Mateřskýho centra v Boskovicích, tak se začínám s ostatníma maminkama v okolí seznamovat. |
| falmarka | 15744 |
|
|
11.6.2006 23:27:22
Ahoj Pájo, vítám tě na Blanenské diskuzi i když to tady bohužel moc nežije, tak jak na diskuzích podle věku, ale i tak si občas dobře pokecáme a některé neblanenšťačky strhneme, že Justi. Koukám, že máš také dítko podobně staré jak náš Jan.
|
| Justi a Zuzi 1.9.2005 | 37827 |
|
|
11.6.2006 13:24:50
Ahoj Pájo,
to je náhoda, já vůbec nejsem od Blanska. Jednou jsem sem mrkla jen tak a už jsem tu zůstala. A teď koukám, že tě vidím tady i na diskuzi září05. :))) Neznáš rodinu Konečných? |
| Pája F+V | 21950 |
|
|
10.6.2006 21:31:18
Zdravím všechny Blanenšťačky a zvláště Boskovačky, jestli nejsou vyhynulým druhem. Dnes jsem na tuto diskusi koukla poprvé, tak se hodí, abych se představila. Jmenuji se Pavla, bydlím v jedné malinkaté dědince u Boskovic a Filípek se narodil 18.9.2005, takže jsme o trošičku mladší než Justi a Zuzi.
|
| .Sonka+Linda+Max | 27165 |
|
|
5.6.2006 20:43:53
tak jsem se po straasne dlouhe dobe koukla sem a vidim ze uz to tu neni jeden prispevek za pul roku.
Jen tak dál:)) |
| falmarka | 15744 |
|
|
2.6.2006 10:30:49
Drobčeku, tak to držíme palečky ať jste o.k.
S těmi příkrmy, nevím, co ti radila tvoje dětská Mudr., ale mléčné výrobky se zařazují až spíše po 8 měsíci. Pokud chceš už teď přikrmovat začni zeleninkou, pokud nemáš domácí, tak kup takové ty skleničky první lžička, mrkvička, brokolice atd. Nejlepší jsou od Hippu, ale bohužel také nejdražší. Pak můžeš zkusit i ovoce, jablíčko, banán, teď už bude hodně i čerstvé. Nebo zase přesnídávečky. Ale s těma mléčnýma bych počkala. |
| falmarka | 15744 |
|
|
2.6.2006 10:30:39
S těmi příkrmy, nevím, co ti radila tvoje dětská Mudr., ale mléčné výrobky se zařazují až spíše po 8 měsíci. Pokud chceš už teď přikrmovat začni zeleninkou, pokud nemáš domácí, tak kup takové ty skleničky první lžička, mrkvička, brokolice atd. Nejlepší jsou od Hippu, ale bohužel také nejdražší. Pak můžeš zkusit i ovoce, jablíčko, banán, teď už bude hodně i čerstvé. Nebo zase přesnídávečky. Ale s těma mléčnýma bych počkala. |
| falmarka | 15744 |
|
|
2.6.2006 10:28:51
| drobček | 40107 |
|
|
1.6.2006 22:35:27
Tak na té neurologii malýho pobouchal kladívkem polechtal na nozičkách dal ho na koníčky a pak sním polítal v náruči. Zjistil jen to že se nějak moc rychle vyvíjí. Jen kdyby ho nějak moc bolela hlavička a byl nervozní nebo zvracel tak máme hned přijet. Jinač prý to nic není. A kontrola za 2měsíce. Ve středu cestujeme zase. To zas prozměnu na kontrolu nožiček.
S tím prsem fakt nevím. To se mi tenkrát zmenšilo když mě odvezli na pohotovost tak potom. Teď právě zas nechce z něj pít. To je vždycky boj a vyhraje Maty. Co doporučujete za papání teď už? Taky bych nejradši zůstala co nejdýl u MM žádný sunary. Jen nějaký jogurtíky tak 2 až 3 lžičky a to jen někdy po papání. Zkusila jsem dneska lžičku koprovky. Ale šla s jazýčkem ven z pusiny. tak se mějte zatím. Zas zaskočím za Vámi. Snad teď bude čas. Jo ještě s tím domkem. Zatím žádný hledáme po realitkách. Zatím žádný nevyhovuje. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.