| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Blansko

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 425  [Dalších 115 >>]
drobček 40107
21.2.2006 13:17:19
Tak dvacet čtvrt hodinky a jseš od rybníka v Kladorubech. To není daleko. Ale dá se jít jen když je sucho. Je to po cestě. Ale dá se jít s kočárkem. Rádi jsme seděli někdy s manželem a koukali na rybník. Je tam moc pěkně. A dá se tam pěkně opalovat.
Zatím jsem doma. Když nic se do čtvrtka nebude dít tak mám nástup do porodnice.
falmarka 15744
20.2.2006 23:30:15
Tak na hotelu koupaliště pracuje manželův kamarád, ale tu procházku dozadu za rybník neznám. A na Andělce jsem už nebyla ani nepamatuji. Naposledy ještě bezdětná, když jsme zajížděli naše auto, čerstvě co jsme si ho koupili.
drobček 40107
20.2.2006 21:10:35
Děkuji. Už aby jsme ho drželi. Nevím jestli chlapeček nebo holčička. Všichni kdo mě viděli tak hned řekli že to bude kluk. Ale slyšela jsem to že holčičky se fintí.
My jsme byli dneska nahoře u základky v bytovkách tak tam to taky pěkně klouzalo. No už se moc těším na jaro až s tím našim cvalíkek budeme jezdit na procházky. Ještě kam rádi chodíme tak na koupaliště k rybníku dá se projít až do Kladorub. A pak lesem na Andělku.
falmarka 15744
20.2.2006 18:17:53
Drobčeku, tak to vypadá na malou princeznu, že se tak krášlí. Myslím, že budeš s Boskovicemi spokojená.

Vidíš, dneska jsme v LEtovicích byli, musela jsem vyřídit něco v práci a pak na skok k babičce. Dcerka byla s tetou na chvilku v parku, ale dost to klouže, k rybníčku nedošli, takže nevím, jestli rybičky přežijí, uvidíme na jaře. Jakmile pojedu na jaře do Letovic, tak můžeme podniknout společnou procházku s kočárky. Alespoň mi ukážeš třeba nějaký jiný procházkový koutek, který třeba neznám.

Držím palečky, ať už máte toho svého uzlíčka v náručí.
drobček 40107
20.2.2006 17:53:22
Ahojte. Ještě jsem pořád taky a v akciovém balení 2v1. První termín jsme prošvihli a dneska máme druhý. Cítím se perfektně a nevypadá to že by malé -malímu se chtělo ven.
Dám vám vědět jak to bude vypadat v porodnici v BOskovicích.
S tím že jak na běžícím páse jsem to myslela tak že Brno je dost velký a hodně maminek tam jezdí. Boskovice se mi zdají takový poklidnější a takový domací. Ale určitě vám dám vědět co a jak to tam vypadá.
Nerudova to jsou tam ty malí uličky. Vždycky nevím přesně jaký ale naproti parku. Taky tam ráda sedím. Nevýš přežili letos rybičky v rybníčku. To poprvé jim tam nerozbíjeli led.
Až budeš s v letovicích můžem někam zajít se projít. Aspoň ukáži maličkýho.
falmarka 15744
17.2.2006 9:44:39
Ahoj Drobčeku, ty jsi ještě tady? Včera jsem na tebe myslela, jestli už nemáš mimi v náručí.

Já tedy rodila na tom Obilňáku, jak vy tomu říkáte pásovka. No mě to tak nepřipadalo. PRotože tam mají pro každou maminku samostatný porodní pokojíček s vlastním soc. zázemím, takže se s žádnou další maminkou nepřetahuješ o sprchu. Navíc jsem měla štěstí a u obou dětí jsem byla první den na dvoulůžáku a blízkosti byly nové sprchy a záchody a druhý den jsem byla už na nadstandartu. Toť jenom postřeh k té pásovce.

Švagrová taky rodila obě děti v Boskovicích a říkala, že taky byli moc hodní. Paní Opluštilovou znám, chodila jsem k ní na kurz, moc prima ženská.

Kosmetiku na dítě si můžeš vzít svoji, ale je lepší miminko umývat jenom vodou, bez použití mýdla nebo nějakého mýdlového gelu, většina těchto přípravku pokožku vysušují. Já tedy kosmetiku na dítka neměla, všechno tam bylo a jenom ty plíny, taky jsme vyfasovali 5 a pak svoje.

JInak do parku chodíme, máme ho u nosu, protože babička bydlí na Nerudové. Navíc v létě jsem byli každý den u rybníčku, dcerka krmila rybičky. Jako dítě jsem milovala tu jízdárnu, vždycky jsem si představovala, jak jezdím po parku na koni.
Iva
  • 
16.2.2006 15:18:57
Kosmetika je opravdu johnson, tak raději vezmi svou, pokud máš. Jinak plínky tam - aspoň tehdy fungovaly tak, že jsi dostala 5 pampersek na 5 dní a kupu látkových plín, které se dávaly do nich a praly se. Asi mají levnou prádelnu... Takže pokud ti 5 pampersek nebude stačit, vezmi svoje. O ubrousky jsem si řekla manželovi hned druhý den - Pampers sensitive, aby byly co nejšetrnější. Jinak v Boskovicích nebydlím, ale zámek je tam krásný a park taky... A moje milovaná pizzerie :)
drobček 40107
15.2.2006 13:02:17
Ahoj Ivi. Chodíme do Boskovic na monitor a není to tam špatný. Aspoň na tom porodním. Jinač vím že nadávají na nemocnici. Jsou tam opravdu fajn sestřičky. Na operačním sále mám spolužačku.
Doufáme že to bude rychlí a bez komplikací. No ale nevím. Včera jsme byli na ultraz. a ten náš malí cvalík už váží 4kg. Přitom jsem hubená.
Co dětskou kosmetiku brala sis tam nějakou? Kámoška rodila na obilňáku a taky říkala že je to tam pásovka. Ona si prý brala svou. Používají tam Jonhson a prý to miminka moc nemají rádi. A ubrousky dostávali ale bylo jim doporučeno to moc nepoužívat. Byli jsme na přednášce co pořádají jednou do měsíce a tam se oo tom nezmiňovala. Tak nevím. Jen že si máme vzít nějakou plinku. Prý někdy distributoři nestihají nebo když mají nával maminek.

Chodíte taky do parku? Strašně se mi tam taky líbí. V létě když to voní. Zámek by mohli dát konečně do pořádku.
Iva
  • 
14.2.2006 23:42:03
Ahoj drobečku! Já jsem rodila v Boskovicích v r. 2004. Měla jsem rychlý porod bez komplikací, tak to bylo super. Byla jsem se podívat i na Obilňáku v Brně, ale tam mi to připadalo jako pásová výroba ve fabrice. Boskovice jsou domáčtější. U porodu jsem měla kliku na super PA, bohužel nevím, jak se jmenovala. Doporučuju taky paní Alenu Opluštilovou, ta vede i předporodní kurzy v BK. Na zavolání přijde i k porodu, ovšem to se platí - dobrý je "trefit" se jí do služby. Jinak sestřičky prima (až na staniční, ta je protivná od pohledu), vždycky s každým problémem pomohly. Po porodu ti mimi nechají tak na dvě hodinky, aby si soslo a aby sis ho s tátou užila, pak ho odvezou a nechají tě vyspat, ale to stejně nejde :). Druhý den ti ho dovezou. Ukážou, jak přebalovat, jak koupat. Ale jen jednou, pak už musíš sama, což u koupání mi přišlo děsivý :) Ale přežili jsme oba... Blbý je, že na šestinedělí není nadstandard, klidně bych si připlatila. Jinak klasická nemocnice, nejde čekat zázraky, zejména při vybavení sprch apod... Doporučuju vzít si svůj toal. papír (co nejměkčí) a víc ručníků. A síťované kalhotky, ale to ty víš. Oblečení ti dají erár, i pro mimíska. To je tak všechno, co mě napadlo. Kdyby něco, klidně se ptej, budu nakukovat... :)
falmarka 15744
14.2.2006 22:59:03
Tak to máme skoro stejné trasy. A s kočárkem to bude úplně super. Čekáš první mimi? Tak hlavně ať máš rychlý porod bez komplikací.
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 425  [Dalších 115 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.