Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| drobček | 40107 |
|
|
14.2.2006 13:08:23
My občas koupeme ale jen na začátku když je ještě voda čistá. Pěěkně se tam plave. Okolo přehrady taky chodíme je tam moc krásně. A mám to ráda i pod hrází to údolí.
|
| falmarka | 15744 |
|
|
13.2.2006 19:47:11
Na přehradu jezdíme, sice se nekoupeme, ale spíš procházkujeme, mám ráda trasu kolem Svitavice
|
| drobček | 40107 |
|
|
13.2.2006 13:28:16
Abl je skoro za naší zahradou. Bydlíme hned na náměstí. Jezdíte taky v létě na přehradu? Mam to tam ráda příjemný na odreagování.
|
| falmarka | 15744 |
|
|
12.2.2006 22:43:19
Drobečku já pracovala v ABL, teď je to ITAB. Moje teda leta dělala na poště a babička bydlí pod zámkem. Jako dítě, jsem tam bývala vždycky celý prázdniny. Teď s dětičkama tam jedeme alespoň jednou za měsíc a v létě snad na nějaký ten víkend taky.
|
| drobček | 40107 |
|
|
11.2.2006 23:39:51
Ahoj Falmarko. Tak už za pár ale zatím jsme v pohodě a pořád 2v1. Tak to určitě jsme se někdy potkali. Kde jsi dělala v Letovicích?
|
| falmarka | 15744 |
|
|
10.2.2006 14:23:17
Ahoj Drobečku, tak to už to máš za pár. Já jsem sice z Blanska, ale v Letovicích máme babičku a navíc jsem tam před mateřskou pracovala.
|
| drobček | 40107 |
|
|
10.2.2006 13:36:54
Ahoj. Řiká se kluci spěchají a holčičky se fintí. I kamarádka čekala holčičku a taky přenášela. Nechtělo se ji na svět.
Na prvním ultrazvuku jsme byli v Brně. Na druhým taky ale někde jinde. Tam se nás ani neptal jestli chceme vědět co to bude. Nechali jsme si udělat 3D fotku. Pěkně tam byla vidět hlavička. Pak před vánocami jsme byli v Boskovicích. Taky od tamtuď máme fotku ale není na ni nic vidět. Taková dost rozmazaná. Ato už drobček vážil 2kg. Prostě velký po rodičích. Manžel má 210cm a já 195cm. Někdy si připadám strašně protivná. Nevím proč. Strašně moc se těšíme na toho našeho maličkýho. Nemám strach z porodu. Kde jsi rodila? My budeme v Boskovicích. Máš odtud nějaký zkušenosti? |
| Justi |
| • |
10.2.2006 9:33:15
My jsme to napřed chtěli vědět, ale doktor se nějak furt vymlouval. Napřed bylo brzy, pak to bylo otočené a pak už bylo pozdě. Takže jsme to nevěděli a nemáme ani fotku.
Ale můžu říct, že nakonec jsme byli rádi, že jsme to nevěděli. Bylo to nádherné překvapení, když řekli, že je to holčička. A porodu jsem se bála moc. Byla jsem až zlá, než to mělo nastat. Nakonec museli Zuzika vyhánět, nechtělo se jí ven. Přenášela jsem jí 12 dnů. Porod je prostě síla, ale věř, že na to budeš ráda vzpomínat. Kor, když tam budeš mít chlapa. Zažijete spolu něco neopakovatelného. |
| drobček | 40107 |
|
|
7.2.2006 20:39:58
Mám termín 16 února a to je za chviličku. Taky se s manželem moc těšíme. A chci ho u sebe u porodu. Měla jsi strach z porodu? Co mi vždycky kámošky vykládají tak nezní tak pěkně. Ale já se moc těším na porod a na to až konečně uvidíme toho našeho malého andílka. Nechávali jste si říct co bude jestli chlapeček nebo holčička. Mi jsme chtěli překvapení ale určitě to bude kluk jako buk.
|
| Justi a Zuzi 1.9.2005 | 37827 |
|
|
7.2.2006 16:31:55
Lina, Honza ne. Myslím že Jiří.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.