Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 24.8Simca,Karolínka a Leuška13 | 38393 |
|
|
15.2.2009 9:08:52
Daruji matraci po jednom dítěti je to do dětské postýlky, nikdy nebyla počůraná ani nic podobného. Daruji za nějakou tu drobnost pro dcerku, prosím jen osobní odběr Brno, posílat by to bylo drahé. Simona, email v záhlaví
|
| NIaris | 85774 |
|
11.2.2009 22:38:10
Pardon, nevybíravě jsem Vám skočila do diskuse, to bylo pro Renču a Eriku
![]() |
| NIaris | 85774 |
|
11.2.2009 22:37:01
Já jsem taky z Ivančic, jestli chceš, písni na mail niaris20@seznam.cz
|
| felina | 74342 |
|
11.2.2009 15:48:10
Funguje, chodíme plavat pravidelně do Řečkovic na Vitáskovu, jen myslím nemají aktuální tel.čísla na netu.
|
| Lucie, Sára, Danny | 59648 |
|
|
9.2.2009 17:48:33
Netší některá maminka, jestli funguje Kenny Klub - plavání v Brně? Nezvedají mi telefony, na maily neodpovídají. Děkuji
|
| Katka |
| • |
9.2.2009 12:07:33
Alko,
ano ta družina je v tom domečku co je DDM. Čekat se bude před těmi prosklenými dveřmi, určitě to nepřehlédnete. Veselou školičku považuji za výborný nápad a byla bych ochotná i za to platit. Každopádně my budem chodit a neodpadnem. A na příště nezapomeňte pastelky, tužku, přezůvky a pokud se zadaří tak na váš meil pošlu omalovánku kterou mají vybarvit dle své fantazie. |
| Tara zelená | 3598 |
|
|
9.2.2009 8:47:16
No ještě že Vás mám! A družina je tam co DDM?
Já mluvila ještě před zápisem s ředitelkou a ona mi říkala, že o tu veselou školičku zas takovej zájem není a dětí postupně spíš ubývá. Plno rodičů to prostě neřeší, nebo jim to nepřjde důležité. Mě to naopak přijde děsně fajn a chodili bychom, i kdyby Anetka vyrostla v Komárově. Teď jsem volala do ZŠ, Anet je přijata a prý by měly být dvě třídy zhruba po 20 dětech. Jestli budou rozdělené, jak mi bylo řečeno u zápisu, na děti z MŠ Klášterského a ta druhá je složena z dětí, co chodily do jiných školek, tak by naše holčičky fakt mohly být spolu :) |
| Katka |
| • |
8.2.2009 22:37:42
Alko,
pozor !!!!! sraz je tentokrát před družinou něco před čtvrtou. Já tam jdu určitě. Ať Vaše Anetka nesmutní už zná nás ne ? : )) No a co mě překvapilo a to dost, že tam poprvé přišlo snad jen 10 dětí. Možná byli nemocní nebo co, ale je to pro ty děti co tam nebyli fakt škoda. Mějte se. |
| Tara zelená | 3598 |
|
|
8.2.2009 20:17:35
Aha! Tak to děkuju za info, budu muset do ZŠ zavolat. Vilíka mám teď nemocnýho, já také kašlu, koupili jsme konečně v Komárově byt - řešili jsme moc jiných věcí...
Ale tento čtvrtek nám to snad do veselé školičky vyjde. Je to pro nás dost důležitý, páč Anetka by jinak v první třídě nikoho neznala. Takhle aspoň trochu pozná budoucí spolužáky :) Tak se tak před školou třeba uvidíme. Budu ráda. Jak se vlastně jmenuje Vaše holčička? klidně mi písněte na mejl amata@seznam.cz |
| felina | 74342 |
|
8.2.2009 14:59:50
Ahojky, nemáte někdo tip na dobrý dětský sekáč nebo bazárek? můj oblíbený mi zrušili :-( . Nejlépe řečkovice, Kr.pole, město ...díky mooc.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.