Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka |
| • |
7.2.2009 22:01:23
Jéje rozhodnutí se vyzvedávalo 2. února. Tak to bude dobrý se pozeptat. To mně nenapadlo že to máte ták daleko.
Já jsem bohužel zápis do školy promarodila a tak šel jen manžel a pohodička. Zřejmně budou holky spolu ve třídě. To je neskutečná náhoda. Do veselé školičky chodíme. Přijde mi to velmi užitečný. Poprvé to bylo i s rodiči a procházeli jsme celou školu komplet. Příště už děti budou bez rodičů. Atmosféra byla fajn a naše holčina se už nemůže dočkat na čtvrtek. Máte podanou přihlášku i do jiné školky ? |
| Tara zelená | 3598 |
|
|
7.2.2009 8:57:37
Ano, jsem to já :) Přihlášku do školky mám podanou, tak čekáme na rozhdnutí. Jak se vám líbilo u zápisu do ZŠ? Na mě i na Anetku to působilo dobře, líbila se mi škola i učitelky. Ted přemýšlím - nevíte, kdy se mělo vyzvednout rozhodnutí o přijetí? A chodíte do veselé školičky? My jsme zatím v Pardubicích, ale někdy se tam rozhodně vypravíme. Přeji krásný víkend
|
| Martina |
| • |
6.2.2009 12:00:31
Zdravím všechny,
chtěla bych se Vás zeptat (hlavně teda těch, co mají doma 3-5 leté děti, které se jim nepodařilo umístit do školky), jestli byste třeba přivítali, kdyby ve Vašem městě vzniklo nějaké dětské centrum, které by Vám poskytlo soustavnou kvalifikovanou péči o děti ve věku 3-5 let, i přesto, že byste si pobyt dítěte v takovém zařízení museli zaplatit? V případě, že ano,kolik byste byli ochotni do toho investovat? (kolik byste byli ochotni zaplatit za hodinu, případně za měsíc?) A jaká provozní doba by Vám vyhovovala? Prosím Vás o odpovědi a klidně i názory, případně připomínky k takovému centru... Budu ráda, když mi napíšete na mail: dc-kostka@email.cz Za veškeré odpovědi, názory i připomínky Vám předem děkuji a přeji všem krásný den a pohodový víkend ;o) |
| Katka |
| • |
6.2.2009 11:29:26
Alko,
děkuji za výborný tip. Jsem překvapená, že je dnes ještě něco zdarma. Vypadá to zajímavě. Chtěla bych se optat jestli jste to Vy ta maminka ze Slunné školky co jsme se tam potkali? A pokud ano, vzali chlapečka do školky ? |
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
6.2.2009 9:43:10
Ahoj chtěla bych vás pozvat na výstavu prací dětí z autistické školy,kterou navštěvuje i můj syn Daniel
Brno, 29. 1. 2009 – Občanské sdružení AUT pořádá od úterý 10. 2. 2009 do 5. 4. 2009 v kryptě katedrály sv. Petra a Pavla v Brně výstavu výtvarných prací dětí s poruchami autistického spektra s názvem Knihovna poníků. Výstava se koná pod záštitou primátora města Brna Romana Onderky, za podpory statutárního města Brna, ve spolupráci s Římskokatolickou farností u kostela sv. Petra a Pavla v Brně a Základní školou, Brno, Štolcova 16. Výtvarné dílny, na kterých vystavovaná díla vznikla, proběhly pod vedením studentů katedry výtvarné výchovy Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity a pedagogů Základní školy, Brno, Štolcova 16. Otevírací doba výstavy je od úterý do neděle mezi 11.00 a 17.00 hod. Vstupné je 10,- Kč. Výtěžek z výstavy bude věnován na vylepšení podmínek vzdělávání autistických dětí. |
| kkrtek -Filípek 10,8,07 | 59362 |
|
|
5.2.2009 19:31:02
dobrý den,
scháním ubytování pro manžela(slušný člověk)na termín 14.8-16.8 MOTO GP je to jeho životní sen se tam podívat. Nejlépe poblíš okruhu,či u MHD K OKRUHU,možnost bezpečného zaparkování motorky(zahrada)ev nabídky na postavení stanu u někoho na zahradě.Prosím zda oněčem levném (200-300 Kč)víte v Brně prosím o kontakt děkuju Katka krtek.k@centrum.cz |
| Tara zelená | 3598 |
|
|
2.2.2009 15:07:57
Ahojky, chtěla bych vám doporučit výborné hlídání dětí v Brně na ulici Křenové - ZADARMO. Dnes jsem tam nechala dopoledne děti a byly moc spokojené, tak jsem si říkala, že to musím doporučit dál. Koho by to zajímalo, mrkněte na:
http://www.akluby.cz/cz/o-nas_deni-v-a-klubech_aktualita.php/16-a-klubicko-hlidani-deti.html |
| Mapik+Betka+Fili | 30798 |
|
|
28.1.2009 15:24:48
Ahojky, zapojily se uz vase deti do Klubu moudre sovy v brnenskem knihkupectvi u Barvice a Novotneho? Prubezne maji byt v knihkupectvi na Masarykove detske dilnicky, predcitani, souteze, setkani s autory a ilustratory, tak by me zajimaly vase postrehy a zkusenosti, pokud uz tam mate clenstvi. Diky
|
| Marcela a Hanička 9/2002 | 16868 |
|
|
27.1.2009 21:53:57
dorty.net ...výborné i krásné a cena odpovídá kvalitě. Cukrárn na orlí a AIDA na Běhounské ..taky výborná kvalita, Semilaso -cukrárna naproti.
přeji dobrou chut. MAcek |
| sextánka | 81156 |
|
|
27.1.2009 21:46:38
připojuju se k Adrianě: www.dorty.net, máme s nimi dlouholetou výbornou zkušenost.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.