| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1070] Názory 10711080 z 11626  [Dalších 10546 >>]
aisel 78500
4.12.2008 17:45:52
Prosím o názory, dcera půjde do školy, ale zatím nevím kam. Máte nějaké zkušenosti (nám.Svornosti, Jana Babáka, Plovdivská, Pastviny,...)
dogggy 90177
4.12.2008 11:16:32
Ahojky holky,jsem tu po dlouhé době.Tak vás nejdřív zdravím.
Všimla jsem si,že si píšete o školkách,moje Nikolka (skoro 5 let) chodí na Úvoz(Čápkova),Já i Nikolka jsme tam spokojeni.
Teď trošku jinak.
Byla jsem v dětské kavárně Kids Bar Paola a udělali tam spoustu nových věcí,nejenže tam jsou v určité dna sleva ,ale otevřeli tam opět bazárek - komise.
Mrkněte sem: www.kidsbar.cz
24.8Simca,Karolínka a Leuška13 38393
3.12.2008 9:47:26
Ahoj tak já vím o jedné akci a to v Kohoutovicích u střediska což je nad restaurací Montána a jede tam s mendláku 37 trajf. Je to 4.12 od 15 hodin a bude to s doprovodem Maxim Turbulanc byla jsem tam i loni a bylo to fajn. Je tam jarmark, projíždky na koni. Když se mrkneš na web určo to najdete. Simča
8.5Yettynkaa12 51440
3.12.2008 8:10:32
Nemáte tipy na nějaké vánoční akce pro děti? Besídky, Mikuláše, a tak?
24.8Simca,Karolínka a Leuška13 38393
2.12.2008 12:45:46
Ahojky, všechny vás tady moc zdravím mám prosbu, nemáte náhou doma někdo pohádky z mechu a kapradí? nebo nevíte kde by e daly sehnat? hledla jsem na netu ale většinou jsem narazila jen na dvd nebo cd.
Díky moc
Katka
  • 
1.12.2008 0:59:34
Alko
nakoukla jsem na stránky Klášterského a uvědomila jsem si že jsem nenapsala že Slunná také chodí do divadel a na výlety buď jen děti nebo i s rodiči. Vždy záleží jaký je zájem, a většinou co se vymyslí to se uskuteční.
Katka
  • 
1.12.2008 0:30:20
Alko
tak Ti odpovím na Tvé otázky:
Slunná:
Školka jezdí každoročně na školku v přírodě, i s těmi nejmenšími ALE!!! jen s těmi které si troufnou jet někam na týden bez maminky. Ti odvážní jedou a ti bojácnější nejedou. Většinou se jede duben květen a to mají nejmenší děti 3,5 roku. Jsou tací kteří nechtějí jet ani třeba v šesti, je to prostě na rozhodnutí maminek.
Spaní: děti po obědě odchází nahoru kde jsou připraveny lehátka. Jak to probíhá přesně nevím, ale vím že jim pouští pohádky v televizi na cd a čtou z knížky. Kdo usne usne kdo neusne nespí. Děti si určitě můžou vzít nějakou hračičku do postýlky ale fakt nevím. Děti předškolní už většinou nechtějí spát a tak se odsouvají po určité chvíli dolů a dělají pracovní úkoly.
Hračky: určitě tam mají vláčky s dřevěnýma kolejnicema. U kluků hodně frčí auta a taková plastová dráha, kde jezdí. Mají to tak vytažený pořád.
Klášterského:bohužel netuším která třída je nejlepší
Kšírová:o té vím, že tak nějaká školka je a to je vše.
Klidně se ptej dál i na ty nejhloupější otázečky, ráda Ti odpovím.
Tara zelená 3598
30.11.2008 6:57:01
Ahoj Katko, díky za názor! Mě se popravdě líbí, dle info z netu, obě školky, rozhodování nebude jednoduché. A koukám, že i Slunná jeudí na ŠvP? I s těmi nejmenšími? No to je super! Ještě by mě celkem zajímalo, jak je to s odpoledním spaním? Musí děti ležet, nebo si mohou třeba potichu hrát? A ještě mě napadá úplná blbost, ale syn je zatíženej na vláčky - mají tam na hraní nějaké? :) a náhodou nevíš, jaká barevná třída je na Kláštěrského nejlepší - myslím tím hodné učitelky. Otázek moc :) Plánuji, že si po Novém roce udělám výlet do Brna a půjdu se do obou školek podívat a nasát atmosféru... A níhodou - o školce na Kšírové něco víš? Moc díky a hezkou neděli ~x~
Katka
  • 
29.11.2008 23:22:35
Alko
ještě mě napadá jedna nevýhoda této školky a obecně malých školek. Že ctí veškeré prázdniny. Pracující maminky které nemají možnost dítě někomu svěřit mají docela problém kam s dítětem.
Katka
  • 
29.11.2008 23:03:46
Alko, tam se ptej co potřebuješ.
Na Klášterského je školka velká, tipuji asi tak 100 dětí. Vaří se přímo ve školce. Velká zahrada s průlizkama.
Na Slunné je 25 dětí. Jídlo se dováží. Kroužky jsou letos k dispozici: výtvarka, flétna, angličtina, plavání, cvičení, logopedie, keramika. většinou podle zájmu rodičů. Na školky v přírodě jezdí. Spokojenost dětí řekla bych dobrá (často nechtějí odejít domů : ))Zahrada hned u školky (pro mě je přirozenější než na Klášterského) V létě tam rostou třešněm, na podzim ořechy, spoustu plevelnatých kytek a je tak pořád co objevovat. Učitelky snaživé.
Ptej se, nevím co napsat
[<<Předchozích 1070] Názory 10711080 z 11626  [Dalších 10546 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.