| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 11626  [Dalších 10556 >>]
Jirina+Risa(10/05)+Lukeš(1/07) 39929
22.12.2008 20:56:47
Ahoj Kláro. Mám taky dvě děti. Ríša (3roky) už chodí teda do školky a Lukášek (2roky) je část týdne s hlídací tetou a část týdne se mnou. To co popisuješ musí být pro tebe velký nápor na nervy. Nejsem odborník a rozhodně si ani netroufnu nějak radit. JEn řeknu, jak to funguje u nás. Máme s klukama jasná pravidla. A rozhodně neustupuju. Jednou počmárali sedačku (naštěstí máme umyvatelnou). Vzala jsem si je k ní, a jasně řekla, že toto rozhodně né, a ble ble ble,....taková malá přednáška. A vyhradila jim u nich v pokojíčku stěnu, na kterou můžou čmárat a pokud budou po něčem jiném, tak trest ( já jsem jim řekla, že zabavím autičíko, jsou na nich závislí). Od té doby, nikde jinde nemalují. A tak to dělám se vším. Když mě LUky bouchne, má ted bouchací období, začnu plakat že mě to moc bolí, on se pak omlouvá a pusinkuje mě. Pokud mě taká za vlasy a nechce pustit (bere to jako hru, směje se u toho a asi si neuvědomuje následky) v klidu mu 3x řeknu, at mě pustí, že mě to bolí, pokud nepustí, vytahám ho taky. Začne samozřejmě plakat, a chce utěšovat, ale neutěšuju, a zase vysvětluju, co udělala a že mě to taky bolí, tak at to už nedělá. Pak je pár dní pokoj.
Já nevím, jeslti jsem ti nějak pomohla, u nás to tak funguje. Je to teda někdy síla se udržet a nedát nazatek, neseřvat,....
KlaraValen 90720
20.12.2008 12:29:39
Ahoj holky, máte taky některá dítě které milujete a přitom by jste byly schopné ho zabít? Terezka má 4,5 roku, do školky nechodí, nebyla přijata protože jsem na mateřské s 1,5 starým synem. V poslední době chvilkama nevím, co s ní. Má chvíle kdy je hodná, pořádná, neodmlouvá, pomůže mě. Potom se karty obrátí, dělá si ze mě legraci, jsem "pitomá máma", odmlouvá, kousne se a konec. Křičí, mlátí mě, nadává mě, dělá naschvály. Doma řve, ječí, je divoká. Mezi dětmi, např v kroužku keramiky je zakřiknutá a div nepromluví slovo. Na děti je zvyklá, během teplých měsíců jsme prakticky pořád venku, což bohužel teď nejde :o( Chodí do několika kroužků, takže i teď je mezi dětmi, má plno kamarádů. Na popud manžela jsem ji začla dávat do "hlídací školky" na tři hodiny. Poprvé dobré, ale večer z ní vypadlo že tam tajně plakala. Podruhé taky uronila slzu a potřetí hysterická scéna s odchodem, takže po hodině jsem ji uřvanou vyzvedávala. Totéž počtvrté. Bohužel tam chodí samé mladší děti a nemá k sobě žádného partnera na hraní, navíc děti se tam obměňují. Snažím se jí věnovat co to jde, teď jsme spolu např pekly cukroví. Je tam určitě nějaká skrytá žárlivost na syna, i když to nedává nijak najevo, má ho moc ráda, vzala ho úplně v pohodě... Co myslíte, mám trvat na té hlídací školce, byť je to se scénou? Zapojila jsem hodně babičky, chodí s ní do kroužků (3x týdně), pravidelně divadlo...čtu jí, vykládáme si, přesto mám okamžiky kdy bych ji fakt přizabila (např pomalovala v okamažiku nestřeženém oranžovou voskovkou zeď v obyváku, červeným tiskátkem potiskla zem a zrcadlo v předsíni)... díky moc za Vaši odpověď. Zdraví Klára.
24.8Simca,Karolínka a Leuška13 38393
18.12.2008 11:15:44
Prodám jídelní židličku, imitace borovice málo používanýá, možno rozložit na židli a stolek zvlášt. Foto zašlu na email. nejde mi vložit na diskuzi. přeji pěkný den všem. Nová stála 1500,- nyní 700,- Kč. Pouze osobní odběr Brno.
10.12.2008 19:59:47
Ahojky, tak to mě moc mrzí, nevím proč jsem si tě neautorizovala, ale už je to napraveno, tak když budu online tak mi napiš, ju? Přeji pěkný večer
Šárinkaa,Daniel08,Sára09 71829
10.12.2008 14:22:23
už jsem ti napsala na icq, psala jsem Ti Simi už tenkrát ,ale pořád Tě nemám autorizovanou,zkus na to mrknout,zatímky pa
10.12.2008 13:39:16
Takové akce tam bívají i na den dětí a tak, někdy je to tam fajn. Já jsem z lískovce ale chodí me i do kohoutek Karinka tam má babičku, Karinka je moje holčička. Třeba bychom se mohly někdy sejít a pokecat. Simča, když budeš chtít tak napiš mám icq 238810169 nebo skype kevik1. Tak kdyžtak napiš pokecáme
10.12.2008 12:55:59
Simi já jsem přímo z Kohoutovic.Ale jiný roky jsem o tom nevěděla, spíš možná se o to ani nezajímala a teď mám sedmíměsíčního prcka tak jsme se šli kouknout.No popravdě se jim vůbec divím,že tam jeli.Já bych se na to vyprdla úplně ~q~ když jsem to tam viděla tak jsme si popravdě myslela,že ani nepřijedou
9.12.2008 13:08:10
Ahoj, my jsme tam byly taky jen chvílu, ale tchán mi říkal že prej vystupovaly ale až kolem 19,30 ale jen chvíli. Když jsem s něma mluvila tak ten nejstarší který jim dělá i šéfa mi říkal že za těchto podmínek vystupovat nebude, měli tam děsný vybavení, moc slabý na venkovní koncertování, to jsem poznala i já. Tak jsem si s nima dala jen svařák dostala jsem cd a i s věnováním a jela domů, byla fakt kosa. A ty jsi odkud že jsi byla v kohoutkách?
9.12.2008 10:17:45
Ahoj Simi, letos jsme tam byli s manžim a s prckem,ale vydržela jsem to jen hodinu a půl jaká mě byla zima.Ten Maxim tam nakonec byl nebo ne?My jsme v po páté odcházeli a nic
8.5Yettynkaa12 51440
6.12.2008 14:10:38
Sam půjde na Slovaňák, prosím taky recenze:)
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 11626  [Dalších 10556 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.