Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bberi | 40972 |
|
|
23.5.2008 11:48:21
Taky bych potřebovala najít nějakou spolehlivou praktickou dr.
![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
23.5.2008 11:47:53
Evi-já chodím do Komína k Pavlokové a spokojena nejsem,je děsně pomalá,věčně se vykecává s důchodcama
![]() |
| Kotrmelec | 64229 |
|
|
23.5.2008 4:28:06
Ahoj holky,nebere některá z vás antikoncepci PRAMINO? Já mám ještě dvě balení,bohužel ze zdravotních důvodů je již nemohu brát.pokud někomu pomůže,ráda ji přenechám. Díky
|
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
22.5.2008 15:59:46
Peto,taky přeji brzké uzdravení!
|
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
22.5.2008 15:55:57
Ahoj Dášo,takové krásné kotě bych hned brala,ale asi by nám uteklo nebo spíš podlezlo pod bránou.Musím to promyslet.
A co je s tou MUDr.Sagherovou?Taky tam se Salimkem chodím. Já bych potřebovala poradit nějakou doktorku pro mne-pro dospělé.Můžete mi doporučit nějakou dobrou? Třeba v Komíně.Tu svou mám hrozně daleko.Dík |
| Mapik+Betka+Fili | 30798 |
|
|
22.5.2008 11:57:49
Ahoj Peto, tak to me mrzi a preju brzke uzdraveni.
|
| Peťa, Monička04 a Radeček07 | 47449 |
|
|
21.5.2008 17:58:35
Ahojky holky....jak se máte u nás nic moc....no v sobotu jsem navařila, napekla a poklízela a pak si po obědě lehla na zem, že prostě shlídnu svůj oblíbený pořad a hrát si s dětma, ale jak jsem si lehla, tak mi začela bolet kyčel a kostrč a bylo mi zle..takové problémy jsem už měla od prvního těhotenství u Ráďi se to hodně zhoršilo, ale vždy to odeznělo pryč během půl hodiny. Po té co jsem hodinu a půl prostě nemohla vstát a když mě Jirka postavil násilím, tak už jsem se nehla, takže kámoška mě dvě hodiny rvala do auta, pak na pohotovost na chirdu a honem na rentgen na ultrazvuk a na vyšetření ale nic, ale tam mě násilím na RTG položili a když mě přehodili na vozík, tak už jsem se nehla - chtěli si mě tam nechat na noc na kapačky, ale to jsem zavrhla, že kojím a že to není chirurgické je to neurologické. Převezla mě kámoška na pohotovost neurologie a tam zjistili, že mám syndrom postižení nervů v zakončení páteřního kanálu od toho ty veliké bolesti, že se to zablokovala včetně zadových svalů, takže když kojím jen suché teplo, klid na lůžku, minimální pohyb a pokud to nepoleví, tak musím přestat kojit a podstoupit nemocniční léčbu...prý se to prostě nevyléčí jen se to bude opakovat dle toho, jak se bude páteř zatěžovat - no krása takže Jirka pracuje doma a stará se o děti a já chvilu ležím, sedím, pak chvilu pomalu chodím, v noci nespím, můžu jen Paralen, což nepomáhá a tak ty bolesti musím rozdýchávat, je to dost hrozné a pokud to do konce týdne nepoleví, tak prostě končím s kojením s nastoupím léčbu v nemocnici- stejně tu bolest má malý v mléce a ty stresy a nevyspání ... tak uvidím
|
| Ellel | 82486 |
|
20.5.2008 17:44:42
Maminky dneska jsem se dozvěděla, že v kidsbaru www.kidsbar.cz bude 30.5 bazárek dětských potřeb a věcí. Výběr věcí by měl být ve čtvrtek 29.5 od odpoledne a v pátek od 8.30 do 10.00. Pak už prodej.
více zjistíte na jejich telefonu nebo na mejlu. Prodejte a nakupte si věcičky. Ahoj Elen |
| 01da |
| • |
18.5.2008 18:19:45
www.georges.cz
|
| Peťa, Monička04 a Radeček07 | 47449 |
|
|
16.5.2008 16:12:37
Tak mi dovolujeme na našem oddělení, aby byli maminky než usne dítě...ale někde to dodržují tu sedmou hodinu to se musíš informovat přímo na oddělení....Musím bohužel utíkat mám toho poslední dobou moc....tak ahojky brňačky a brňátka.....a pěkné víkendové dny
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.