Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kotrmelec | 64229 |
|
|
14.5.2008 14:00:57
Peťo,chci se zeptat.V té dětské nemocnici můžu být s malou do jakékoliv noční hodiny,nebo nee.Slyšela sem totiž,že tam můžu být jen od 7 do 19. Díky moc za odpověď
|
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
12.5.2008 8:37:28
čauvec holky :o)
Tak já mám pro vás nabídku koťat, jestli byste některá chtěla. Dneska mají 3 dny jsou moooc hezký :) ![]() A pak se chci zeptat podobně jako Marťa, ale na dr. Vomelovou v Komíně nad lékárnou Konstancie...Chodíme k dr. Sagherové a myslím, že by bylo třeba někoho jiného... |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
7.5.2008 13:29:38
Ahoj
nemáte někdo zkušenosti s dr. Ivetou Klimešovou? Ordinuje na Orlí vedle lékárny. Sháním informace, nejsem moc spokojená s přístupem dr kam chodím a uvažuju o změně. díky |
| Ženuška | 73919 |
|
|
6.5.2008 23:09:39
děkuji za názory. jsem ráda, že kladné, už se moc těšíme
![]() díky holky. |
| Petra & kluci | 30303 |
|
|
6.5.2008 21:52:03
Bonie, chudák malej - tak at je brzy v pořádku
o té zmrzlině jsem taky slyšela - asi na tom něco bude - že to studený chladí a "splaskává" otoky |
| Renies | 31518 |
|
|
6.5.2008 18:30:39
Ahoj, já jsem také k Blance chodila a bylo to fajn, musím říct, že mě to hodně zbavilo strachu a napětí, a jak už bylo i zmíněno, v porodnici (Bohunice) se také ptaly,zda jsem kurzem prošla a chválili to. Navíc jsem se s paní Blankou setkala i v porodnici (bohužel den před porodem) a bylo super,když se mnou večer seděla na posteli a vykládaly jsme si jako dlouholeté kamarádky. I manžel byl s jejím přístupem moc spokojený, s tatínky to umí
![]() |
| Mapik+Betka+Fili | 30798 |
|
|
6.5.2008 14:25:34
Bonie - tak to vam nezavidim - a drzim palce, at to mate rychle vyndany a zahojeny. Jedine, co me na tom, kdyz jsem byla mala, uklidnovalo, ze pry se po operaci davala na zchlazeni krku zmrzlina, ale pak jsem se tomu na posledni chvili vyhla, tak dodneska nevim, jestli to byla pravda nebo jen milosrdna lez
![]() |
| Bonie+2 | 28460 |
|
|
6.5.2008 14:14:22
Ahojky tak jsme zpět od paní doktorky. Mandle musí ven jen musí pan doktor v nemocnici rozhodnout jestli bude operace jen jedna, nebo dvě rostou mu tak moc, že by se nám chudák mohl zadusit už má chudák problémy s polikáním.
![]() |
| Petra & kluci | 30303 |
|
|
6.5.2008 13:30:45
já jsem chodila do Větrníku - absolvovala jsem tam celý ten kurz se cvičením - tuším nějakých 12 lekcí - vždy hodinka cvičení a hodinka přednášek
a pak i s manželem jsme byli na té přednášce o porodu a bylo to fajn - a myslím, že i chlapovi to něco dalo, protože pak nebyl z ničeho moc vyjevenej a fakt věděl (nebo se snažil) nějak "pomáhat" u porodu když jsme šli k porodu a asistentka viděla v průkazce, že jsme absolvovali kurz ve Větrníku, tak říkala: to je dobrý, vy to znáte od Blanky (to je porodní asistentka z Větrníku) na prohlídku porodnic jsme taky mohli - my jsme šli jen na Obilnák a do Bohunic - a Bohunice vyhrály - rodila jsem tam 2x a byla jsem spokojená takže když to shrnu - s Větrníkem spokojenost ![]() |
| Mapik+Betka+Fili | 30798 |
|
|
6.5.2008 12:47:51
Chodila tam kamaradka a byla celkem spokojena. Natresk bude koncem cervence asi vsude, pokud mas fyziologicke tehotenstvi, priklonila bych se spis k Bohunicim.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.