Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Petra & kluci | 30303 |
|
|
22.4.2008 21:33:12
ahojky,
ještě jdu nakouknout večer Peti, chřipky jsme zvládali tak nějak střídavě - od konce srpna do začátku ledna kluci marodili na střídačku skoro pořád - to bylo fakt max. 2 týdny, kdy byli zdraví oba - ale od novýho roku je to už lepší. ted teda malej rýmuje - ale to už neberu jako nemoc dneska jsem byla s malým na stříhání - tak to byla sranda - on se celou dobu chechtal - ani mu nevadilo, když na něho padaly vlasy - fakt jsem čučela, jak byl v pohodě ![]() |
| Mapik+Betka+Fili | 30798 |
|
|
22.4.2008 21:04:13
to Lola: tak uz vim, na koho se obracet, az ja pojedu do Phy
Mimochodem, vis, ze ta kavarna byla puvodne verejny zachodky? je tam strasne sikovnej manager, kdyz mi to rikal, jen jsem si hvizdla obdivem![]() to Bonie: ale jo, to ja malou presvedcuju, ze ma bejt rozumna a pockat si, az se dostatecne nacanca a to teseni se na prochazky mi stejne nerozmluvis, chichichiMile damy, pekny vecer, dobrou noc a zitra pekne vyslapnuti do noveho dne |
| .Lola. | 30726 |
|
|
22.4.2008 20:34:25
Mapiku, díky za prani
. Ja praveze z Prahy jsem, ale nejak mam pocit, jako by tu toho zdaleka tolik nebylo. Urcite ne vylozene detskych kavaren. Ale mozna,ze kdybych to vsechno sepsala, tak by to taky vypadalo impozantne ![]() Tu kavárnu na nabrezi znam. Moc rada tam chodim, je to vyborny napad mit na hristi dobrou kavarnu. |
| Bonie+2 | 28460 |
|
|
22.4.2008 20:26:19
Mapíku hlavu vzhůru já taky myslela, že malou nedonosím nakonec jí měli deset dní před termínem vyvolávat a v pondělí mě přijaly na zátěžovej test, že v úterý ji vyvolají a ona se tak lekla, že v noci vykoukla na svět. Tak si s mimčem hodně vykládej a domluv se s ním, že má zůstat vevnitř dokud nebude jeho čas neboj mimča sou rozumný a domluvíš se s nima na všem. A co se týče procházek s kočárkem jich bude tolik, že toho budeš mít plný zuby
![]() |
| Bonie+2 | 28460 |
|
|
22.4.2008 20:22:09
No já mám úplně stejnou náplň jedno dítko my usnulo a druhý tady leží v postýlce musím něco požehlit a na devátou mám ještě jednoho zákazníka na masáž, ale nejradši bych lehla do vany.
![]() |
| Peťa, Monička04 a Radeček07 | 47449 |
|
|
22.4.2008 20:02:30
Ahojky holky dneska malý byl KO tak, že ani kašičku už nestačil sníst jen si cucl mlíčka a je tuhý....Mika je s tátou v koupelně..jdou ještě číst pohádku a tak počítám, že ve čtvrt na devět bude už snad spát. Bonie - maličkému Radečkovi bylo teď 18.4.půl roku...dneska už jsme tedy za půl ročním jubileem....ale snaží si sedat když se to povede tak sedí pěkně pevně...a už i ve sporťák vydrží docela dlouho. No jdu koukat na ordinaci a vyžehlit, neb skutečně taky nemám ráda když chodíme pomačkaní, ale když nestíhám tak u sebe to člověk snese, ale u dětí se stíhat snažím....A když jsem nemohla v tom těhotenství, tak žehlil Jirka...holky to byl fakt chlámec některé věci spíš po jeho zásahu vypadaly, že je přežvíkala kravka...ale snažil se a to se cení
![]() Tak brouk noc idu na ordinaci a k žehličce..... |
| Mapik+Betka+Fili | 30798 |
|
|
22.4.2008 14:56:15
Ahoj Peto a Bonie, ja to nevzdavam a doufam, ze i mala bude bojovnice
Byt se radsi psychicky pripravuju na jakoukoliv moznost. Taky jsme tu bez rodin, takze si to dovedu zive predstavit - a taky nezehlime![]() Jen nejsem moc zvykla se nepohybovat - chybi mi pravidelna prochazka s hafanem - notabene ted na jare, kdyz to vsude kolem kvete a je tady tak naaaaaadherne!! Tak si slibuju (a te nasi oblude chlupate taky), ze si to pak s kocarkem poradne vynahradime ![]() Ad Obilnak - jojo, znam duverne, chodim ke Gerychovy do poradny, tak me to aspon uklidnuje, ze jsem v tech nejlepsich rukach ![]() Prima den |
| Bonie+2 | 28460 |
|
|
22.4.2008 14:25:35
Peti kolik je malímu, té naší berušce se už podařilo dvakrát přetočit, když pásla koníky už ji nemůžu nechat nikde samotnou naštěstí, když je oblečená musí mít frejkovu peřinku a ta jí nepovolí volný pohyb, ale jak ju vysleču tak to dohání.
![]() |
| Bonie+2 | 28460 |
|
|
22.4.2008 14:22:24
Záda sou hrozný mě pomáhal balon, ale jestli se otvíráš tak to moc dobrý není skus nějáký lehoučky protahovací cviky, já tak od šestýho měsíce cpávala v polosedě protože, když sem si lehla na záda tak my to těžký břicho tlačilo na páteř a bolelo to. Otvírat sem se začla v 31 týdnu a to my zakázali všechno i žehlit což bylo hrozný nemám ráda, když mě někdo chodá domů pomáhat tak sme to museli zvládnout z manželelem samy jen to prádlo nikdo nevyžehlil tak sme chodili pomačkaní
![]() |
| Peťa, Monička04 a Radeček07 | 47449 |
|
|
22.4.2008 14:13:33
Ahojky holky .... pěkné odpoledne....Vylezlo sluníčko, tak čekám, kdy se probere šmoulík,abychom se jeli i s Mikou provětrat ven. Vytáhneme kámošku s dětma a povalíme .... ale dneska to bude asi až později před chvílí zatuhnul a tak jsem ráda, že mám klid. Malá sleduje vlka a zajíce a malý spí. Dneska poprvé ochutnal jablečnou přesnídávku s medem a zapadla do něj jako němci do krytu...Jo jo je to prostě chlap mlsá..co mu jede to je v něm hned. Včera ta mixovaná polévka byla více na něm než v něm
S tím přetáčením - Radeček začel až tuto neděli, že se sám překulí na bok ale jen na levou stranu na pravou ani prd to zůstane trčet na boku a škaredí se na mě, že to nejde...Je to příšerka obecná. Dneska ráno opět kakal sám, tedy ta minerálka s karnitinem a vlákninou ho asi prohnala až moc. Venku to vypadá náramně... maličký tam zase kecá tak jdu ho obléknout a půjdeme na prochajdu, když nemůže zabrat..Já bych raději šla spát až do dvou jsme konzulovali s taťkou(chachacha).... mapik:ahojky já jsem Peťa ... no znám to a jak dobře, s maličkým jsem proležela celé těhotenství - otevírala jsem se krvácela..ležela na Obilňáku na udržení střídavě a doma jsem nesměla ani zapnout pračku..Bylo to náročné nemáme rodiny, tak jsem to musela zvládnout sama s Jirkou a byl to osmiměsíční maraton, ale malý se po komplikovaném porodu o měsíc dřív vyloupl a nevyměnila bych ho za nic na světě - vytrvej a uvidíš, že to stojí za to...Já jsem si myslela, že to ani nezvládnu mě bylo blbě - zvracela jsem stále, nemohla jsem nic jíst téměř, boleli mě klouby kosti a kvůli zádům jsem ani nespala v noci, a i druhé tříleté dítě jsem u toho musela zvládat...ale dá se to- Uvidíš.....bude líp Peti:co kluci jak se vůbec pořád máte a co to chřipkové období jak jste zvládli???pusu oboum a páčko valím Tak holky krásný den....ať ho zvládnete v klidu a bez stresů a já večer napíšu chojky |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.