| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1370] Názory 13711380 z 11626  [Dalších 10246 >>]
Petra & kluci 30303
22.4.2008 21:33:12
ahojky,

ještě jdu nakouknout večer

Peti, chřipky jsme zvládali tak nějak střídavě - od konce srpna do začátku ledna kluci marodili na střídačku skoro pořád - to bylo fakt max. 2 týdny, kdy byli zdraví oba - ale od novýho roku je to už lepší. ted teda malej rýmuje - ale to už neberu jako nemoc

dneska jsem byla s malým na stříhání - tak to byla sranda - on se celou dobu chechtal - ani mu nevadilo, když na něho padaly vlasy - fakt jsem čučela, jak byl v pohodě :-)
Mapik+Betka+Fili 30798
22.4.2008 21:04:13
to Lola: tak uz vim, na koho se obracet, az ja pojedu do Phy:-) Mimochodem, vis, ze ta kavarna byla puvodne verejny zachodky? je tam strasne sikovnej manager, kdyz mi to rikal, jen jsem si hvizdla obdivem:-)

to Bonie: ale jo, to ja malou presvedcuju, ze ma bejt rozumna a pockat si, az se dostatecne nacanca:-) a to teseni se na prochazky mi stejne nerozmluvis, chichichi

Mile damy, pekny vecer, dobrou noc a zitra pekne vyslapnuti do noveho dne
.Lola. 30726
22.4.2008 20:34:25
Mapiku, díky za prani :-).
Ja praveze z Prahy jsem, ale nejak mam pocit, jako by tu toho zdaleka tolik nebylo. Urcite ne vylozene detskych kavaren. Ale mozna,ze kdybych to vsechno sepsala, tak by to taky vypadalo impozantne :-D
Tu kavárnu na nabrezi znam. Moc rada tam chodim, je to vyborny napad mit na hristi dobrou kavarnu.
Bonie+2 28460
22.4.2008 20:26:19
Mapíku hlavu vzhůru já taky myslela, že malou nedonosím nakonec jí měli deset dní před termínem vyvolávat a v pondělí mě přijaly na zátěžovej test, že v úterý ji vyvolají a ona se tak lekla, že v noci vykoukla na svět. Tak si s mimčem hodně vykládej a domluv se s ním, že má zůstat vevnitř dokud nebude jeho čas neboj mimča sou rozumný a domluvíš se s nima na všem. A co se týče procházek s kočárkem jich bude tolik, že toho budeš mít plný zuby;)
Bonie+2 28460
22.4.2008 20:22:09
No já mám úplně stejnou náplň jedno dítko my usnulo a druhý tady leží v postýlce musím něco požehlit a na devátou mám ještě jednoho zákazníka na masáž, ale nejradši bych lehla do vany. :-D
Peťa, Monička04 a Radeček07 47449
22.4.2008 20:02:30
Ahojky holky dneska malý byl KO tak, že ani kašičku už nestačil sníst jen si cucl mlíčka a je tuhý....Mika je s tátou v koupelně..jdou ještě číst pohádku a tak počítám, že ve čtvrt na devět bude už snad spát. Bonie - maličkému Radečkovi bylo teď 18.4.půl roku...dneska už jsme tedy za půl ročním jubileem....ale snaží si sedat když se to povede tak sedí pěkně pevně...a už i ve sporťák vydrží docela dlouho. No jdu koukat na ordinaci a vyžehlit, neb skutečně taky nemám ráda když chodíme pomačkaní, ale když nestíhám tak u sebe to člověk snese, ale u dětí se stíhat snažím....A když jsem nemohla v tom těhotenství, tak žehlil Jirka...holky to byl fakt chlámec některé věci spíš po jeho zásahu vypadaly, že je přežvíkala kravka...ale snažil se a to se cení~s~
Tak brouk noc idu na ordinaci a k žehličce.....
Mapik+Betka+Fili 30798
22.4.2008 14:56:15
Ahoj Peto a Bonie, ja to nevzdavam a doufam, ze i mala bude bojovnice:-) Byt se radsi psychicky pripravuju na jakoukoliv moznost. Taky jsme tu bez rodin, takze si to dovedu zive predstavit - a taky nezehlime:-)
Jen nejsem moc zvykla se nepohybovat - chybi mi pravidelna prochazka s hafanem - notabene ted na jare, kdyz to vsude kolem kvete a je tady tak naaaaaadherne!! Tak si slibuju (a te nasi oblude chlupate taky), ze si to pak s kocarkem poradne vynahradime:-)
Ad Obilnak - jojo, znam duverne, chodim ke Gerychovy do poradny, tak me to aspon uklidnuje, ze jsem v tech nejlepsich rukach:-)
Prima den
Bonie+2 28460
22.4.2008 14:25:35
Peti kolik je malímu, té naší berušce se už podařilo dvakrát přetočit, když pásla koníky už ji nemůžu nechat nikde samotnou naštěstí, když je oblečená musí mít frejkovu peřinku a ta jí nepovolí volný pohyb, ale jak ju vysleču tak to dohání.:-D
Bonie+2 28460
22.4.2008 14:22:24
Záda sou hrozný mě pomáhal balon, ale jestli se otvíráš tak to moc dobrý není skus nějáký lehoučky protahovací cviky, já tak od šestýho měsíce cpávala v polosedě protože, když sem si lehla na záda tak my to těžký břicho tlačilo na páteř a bolelo to. Otvírat sem se začla v 31 týdnu a to my zakázali všechno i žehlit což bylo hrozný nemám ráda, když mě někdo chodá domů pomáhat tak sme to museli zvládnout z manželelem samy jen to prádlo nikdo nevyžehlil tak sme chodili pomačkaní ;)
Peťa, Monička04 a Radeček07 47449
22.4.2008 14:13:33
Ahojky holky .... pěkné odpoledne....Vylezlo sluníčko, tak čekám, kdy se probere šmoulík,abychom se jeli i s Mikou provětrat ven. Vytáhneme kámošku s dětma a povalíme .... ale dneska to bude asi až později před chvílí zatuhnul a tak jsem ráda, že mám klid. Malá sleduje vlka a zajíce a malý spí. Dneska poprvé ochutnal jablečnou přesnídávku s medem a zapadla do něj jako němci do krytu...Jo jo je to prostě chlap mlsá..co mu jede to je v něm hned. Včera ta mixovaná polévka byla více na něm než v něm
S tím přetáčením - Radeček začel až tuto neděli, že se sám překulí na bok ale jen na levou stranu na pravou ani prd to zůstane trčet na boku a škaredí se na mě, že to nejde...Je to příšerka obecná. Dneska ráno opět kakal sám, tedy ta minerálka s karnitinem a vlákninou ho asi prohnala až moc. Venku to vypadá náramně... maličký tam zase kecá tak jdu ho obléknout a půjdeme na prochajdu, když nemůže zabrat..Já bych raději šla spát až do dvou jsme konzulovali s taťkou(chachacha)....
mapik:ahojky já jsem Peťa ... no znám to a jak dobře, s maličkým jsem proležela celé těhotenství - otevírala jsem se krvácela..ležela na Obilňáku na udržení střídavě a doma jsem nesměla ani zapnout pračku..Bylo to náročné nemáme rodiny, tak jsem to musela zvládnout sama s Jirkou a byl to osmiměsíční maraton, ale malý se po komplikovaném porodu o měsíc dřív vyloupl a nevyměnila bych ho za nic na světě - vytrvej a uvidíš, že to stojí za to...Já jsem si myslela, že to ani nezvládnu mě bylo blbě - zvracela jsem stále, nemohla jsem nic jíst téměř, boleli mě klouby kosti a kvůli zádům jsem ani nespala v noci, a i druhé tříleté dítě jsem u toho musela zvládat...ale dá se to- Uvidíš.....bude líp
Peti:co kluci jak se vůbec pořád máte a co to chřipkové období jak jste zvládli???pusu oboum a páčko valím
Tak holky krásný den....ať ho zvládnete v klidu a bez stresů a já večer napíšu chojky
[<<Předchozích 1370] Názory 13711380 z 11626  [Dalších 10246 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.