Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mapik+Betka+Fili | 30798 |
|
|
22.4.2008 13:19:03
to Bonie: no blbe mi ted uz moc neni, spis mam narizeno lezet, abych se neotvirala, az ted me zacaly pekelne bolet zada, tak se souram po dome jak stoleta babka
![]() |
| Bonie+2 | 28460 |
|
|
22.4.2008 12:46:57
Mapíku já si to druhý těhotenství taky tak užívala celý sem prozvracela pořád my něco zakazovali a na obilňáku sem si taky poležela s dítětem na krku to bylo fakt super, ale stojí to za to vydržet princezna je úžasná.
No mě aerobik mocneba já hraju florbal, ale teď ještě nejsem v pohodě začnu hrát až od září a to cvíčo po porodu je super fakt sem s toho nadšená. |
| Patricie |
| • |
22.4.2008 12:40:22
OMLUVA! Email mám na seznamu, takže takto je to správně
J.Patricie@seznam.cz |
| Patricie |
| • |
22.4.2008 12:39:25
Ahoj, hledám maminku z Brna nebo okolí, co má děťátko s nějakou vývojovou vadou a to nejlépe funční i viditelnou.
Budu ráda, když se mi někdo ozve na mail. J.Patricie@email.cz |
|
|
22.4.2008 10:18:48
Tak at se Ti tu libi a pekne pocasi!
P.s. myslim, ze kdybys vyhodila dotaz na Praze, tak se Ti taky par peknych tipu sejde - mimochodem, znas Café Smíchov na Smichovskem nabrezi (hned vedle Prazske plaze, kousicek od Andela?) - to je malinka kavarnicka uprostred parku, kde je plno prolejzek pro deti, moc doporucuju!!! ![]() |
| .Lola. | 30726 |
|
|
22.4.2008 10:00:10
Tak to je bezva. Moc děkuju, asi to vyhraje Spirala a na odpoledni svacinku ten Kids bar na Husove.
Moc děkuju. Dam vedet, jak se nam libilo ![]() (podle těch tipů mám pocit, že je Brno daleko víc baby freindly než Praha ) |
|
|
22.4.2008 9:53:38
Bonie: bohuzel a bohudik hned od zacatku vetsinou musim lezet, chvili jsem si pobyla i na Obilnaku. Jo prenaseni - kez by. Kdybysme vydrzeli aspon do 36 tydne, tak jsem spokojena...
Prima den |
| Petra & kluci | 30303 |
|
|
21.4.2008 21:46:30
Bonie, chci chodit tady u nás na aerobic - prý je 2x týdně (pondělí a čtvrtek) - ale pokaždé to má prý jiná cvičitelka a s kým jsem mluvila, tak to pondělí jim nevyhovuje, že prý to není nic moc - tak asi zkusím ten čtvrtek (kam chodí dost známých) a pak uvidím - možná bych vyzkoušela i to pondělí (však ono každýmu vyhovuje něco jinýho, že?) - takže uvidím, jak to půjde
![]() |
| Samy***Vinco5/03***Grétka7/07 | 15964 |
|
|
21.4.2008 20:30:06
Po skvelých skúsenostiach a hodne vysoko nastavenej laťke doporučujem Dr. Slaninovú. Je to na Myslbekově 29. Nedaleko Starej osady. Vlastne akoby naproti novému Kauflandu.
|
| Bonie+2 | 28460 |
|
|
21.4.2008 19:45:10
Peti a kam se chystáš cvičit Já si to dneska strašně užila a Rézce se to taky líbilo no ještě aby ne, když tam mamka poskakovala jako švyhlá.
Mapíku copak máš ryzikový? Kdybys věděla jak tě chápu já první robátko čekala taky v červenci a ještě sem přenášelo to léto bylo strašně dlouhý. Ale neboj najednou to bude a pak to strašně rychle utíká. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.