| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1620] Názory 16211630 z 11626  [Dalších 9996 >>]
Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 35268
25.2.2008 23:37:06
Ahoj, konečně mám chilku čas. Ilčo, koukla jsem na fotky, moc hezký. Co noha?

Pokračování hlášení z Anglie. Ve středu jsme se jeli podívat na Stonehange, chodí se po cestičce okolo kamenů, je to moc hezký, ale docela mě šokovalo, že hned vedle vede dálnice. Ve čtvrtek jsme šli dopoledne po obchodech a pak do herny. Je to obrovská hala, kde je třípatrová prolízačka, taková jako v CaA, ale mnohem větší. Je tam i prolízačka pro mimča, ale Matesa moc dlouho nebavila a chtěl jít na velkou, tak jsem tam lezla s ním a dolů jsme se klouzali ze strašně prudké skluzavky. :-D V pátek jel Vašek s Klárkou a Jeremym do Londýna, já jsem s malým nejela, ty 2,5 hodiny v autobusu by nevydržel a já jsem tam už jednou byla. V sobotu jsme dopoledne ještě zajeli do obchodů a v poledne jsme vyrazili na letiště. Po cestě jsme zažili menší vzrůšo, jelikož ségra která řídila se na 6ti proudé dálnici pozvracela. Naštěstí stihla zajet ke krajnici, ale ohodila celé přední sklo i s navigací a svoje dveře. Všechno jsme utřeli Matesovýma ubrouskama na zadek a valili jsme dál :-D Na letišti nás čekalo několik kontrol, včetně rentgenu kočáru, ochutnávání Matesovýho pití a vyzutí bot. Let byl v pohodě, Klára zase celou dobu skákala po sedadle, Mates skákal po mně, ale jen hodinu, pak usnul.

Myšuta 77742
25.2.2008 20:09:16
Ahoj Evo, děkuju za odpověď, určitě mi pošli kontakt, za dobrou zubařku si ráda zaplatím. Můj e-mail je barush.ko@centrum.cz. Ještě jednou díky.
8.5Yettynkaa12 51440
25.2.2008 17:11:09
pár rodinných fotek: http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?id=59901

Evi, zatím dávám zimní, ale asi brzo jarní vytáhnu. Ale on má i tu zimní tenkou - teda má zimní tlustou a zimní tenkou, tak tu nosí:). Doufám to nepíšu moc zmateně!
Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 35268
24.2.2008 20:14:11
Ahoj holky, od včerejška jsme doma, dneska už nestíhám, ale zítra napíšu jak bylo a přihodím nějaké fotky.
Eva+Sali 3/2004 32707
24.2.2008 17:17:57
Báro,my máme v Řečkovicích perfektní zubařku.Je strašně šikovná.Je soukromá,tak si musíme vše platit(stojí to docela hodně),ale neměnila bych.Bere děti svých pacientů.Malýho tam před prohlídkou nechá pohrát,fakt super přístup.
Tak jestli ti nevadí že si musíš vše platit,dám ti kontakt.
Eva+Sali 3/2004 32707
24.2.2008 17:06:34
Tak Sali už je asi zdravej.Ani dnes mu už nic není,začal i po troškách jíst,tak půjde zítra do školky.
No,ale mne i manžela začalo bolet v krku,tak i dnes musíme trčet doma.A venku je tááák krásně.
Snad budu do středy zdravá.Ještě napíšu jestli půjdu.

Holky budete dávat dětem do školky už jarní bundičky?

8.5Yettynkaa12 51440
24.2.2008 15:23:44
uvidím, jak bude naladěný Ondra, ale případně bych došla. je ted zvyklý chodit mezi 10 a půl 11 spát, tak uvidím. Podle toho, kdy mi ráno vstane. Třeba by vydržel.
Myšuta 77742
24.2.2008 15:14:58
Ahojte holky, prosíím, nemáte typ na nějakou dobrou zubařku/zubaře, nejlíp v okolí Řečkovic. Ale pokud bude dobrá, tak zajedu i dál. Jo ještě jsem nenapsala, že ideální by bylo, kdyby to byla dětská i dospělá dohromady, ale budu ráda i za typy zvlášť - jak za dětskou, tak za dospělou.
Díky.
Eva+Sali 3/2004 32707
23.2.2008 18:08:30
Ilčo a co noha pořád to bolí?Zkoušela jsi tu studenou vodu jak tu někdo radil?
Eva+Sali 3/2004 32707
23.2.2008 18:05:53
Ahojky!

Andri,to je fajn že jste si to na horách užili!
Já ani nevým jestli my pojedem.Manžel má hodně práce,tak to pořád odkládá.
Ve čtvrtek jsem byla s kamoškou na kafču v Olympii a mají tam výstavu trpaslíků.Je to moc pěkný.V pátek jsme tam chtěly vzít i děti,ale Sali ráno zvracel,tak od včerejška trčíme doma.Včera měl i teplotu a celej den nic nejedl.Třikrát zvracel.Dnes je bez teploty a už nezvrací,jen nemá chut na jídlo.
Tak snad už to bude dobrý.
Za týden má narozky a chce hadí dort.V pondělí ho půjdu objednat a snad nám udělají dort ve tvaru hada.

Holky na středu je rezervačka v BC.Půjdete některá??
[<<Předchozích 1620] Názory 16211630 z 11626  [Dalších 9996 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.