Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
22.2.2008 19:26:38
Je tady nějaké mrtvo! Kde jste všichni? Míša už zítra přijede z Anglie, možná už má i cestovní horečku...Přeju příjemný let, už je venku zase hezky teploučko, zima je snad už fuč!
|
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
21.2.2008 8:09:37
Ahoj holky,tak vidím,že nejsem jediná kdo si užívá.
My jsme se včera večer vrátili z Orlických hor,to byla nádhera.Byli jsme tam od neděle,Ondra si konečně vyzkoušel lyžování,mírný kopec sjede,ale nejde mu zastavit,takže jsem ho vždy musela dole chytat.Načerpala jsem tam plno energie,dokonce i Dan se tam vyřádil,koulovali se s taťkou ,váleli se ve sněhu a taky je tatka vozil za vodítko po zadku po ledovce,pes byl úplně úžasnej,pořád se válel ve sněhu,no prostě parádá,já chci ještě... Míšo,to je dobře že si užíváš Ilčo,návrat do reality je krutý,já mám momentálně všechny věci co jsme měli sebou naházený v předsíni,takže je budu muset přebrat,ach jo. Jani,Bořků mám celkem 4 - 3 DVD a jedno od Míši nahrané z TV. |
| Kotrmelec | 64229 |
|
|
20.2.2008 15:24:51
POkud můžu něco poradit k té ostruze na patě.Moje maminka ji měla taky,takže vím jak asi teď trpíte.Nevím,co zabírá na vás,ale mojí mamince pomohla studená voda.Každý večer si nohu dala do studené,skoro ledové vody,atřeba večer u seriálku to zkusila aspoň půl hodinky vydržet.Takhle to dělala opravdu poctivě každý den.Nevím už jak dlouho,už je to delší doba,ale nyslím že měsíc byl maximum.No a od té doby má vážně klid.Tak jestli chcete,vyzkoušejte tuhle obyčejnou terapii.Nám to taky tenkrát poradila nějaká úplně obyčejná paní,ze své vlastní zkušenosti
|
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
20.2.2008 10:52:19
Ahoj Míšo, super, že se ozýváš! A že se máš fajn. Užijte si Stonehenge, a všechno!
...Já jsem na tom momentálně blbě, fyzicky i psychicky, zhoršila se mi ostruha na patě a noha bolí tak, že na patu nemůžu skoro ani došlápnout, žádná léčba nezabírá...trčím doma, Sam nechodí do školky, protože bych se tam dobelhala velmi ztuha, a taky proto, abych nebyla doma sama, mám totiž slušnou depku...V noci bolestí nemůžu spát, bolí to jak čert, chodím denně na injekce proti bolesti, jsem narvaná analgetiky a sjetá jak feťák. A od toho se odvíjí má mizerná nálada. Takže se na pár dní odmlčím, a jdu se někam zahrabat. |
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
19.2.2008 21:54:29
Ahoj holky!
Já ted nějak neměla čas jen jsem odpoledne nakoukla a asi se nikdo nechystáte zítra do BC že?,tak tu rezervačku ráno zruším. Míšo a Jani,užijte si to!!!! ![]() |
| Kotrmelec | 64229 |
|
|
19.2.2008 17:21:09
Halo,halo,chci se zeptat,jestli v Brně nemáte kontakt na nějakého dobrého klinického logopeda,a samozřejmě zkušenosti s ním.Moje tříletá dcerkas stále nic nemluví tak uvažuji o této návštěvě,Děkuji
|
| Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 | 35268 |
|
|
19.2.2008 17:15:02
Ahoj vsem, zase se hlasim. Tatinkove sli s detma na hriste, tak je tu chvilku klid.
Vcera jsme jeli do Newbury, kde segra bydleli do podzimu, krmili jsme labute, vylezli jsme na zriceninu a podivali jsme se po meste. Vecer az decka spali, jsme jeli se segrou po obchodech s hadrama. Nakoupila jsem deckam plno tricek na leto po 35.-kc, malymu plavky a slipy. Dneska dopoledne jsme jeli do bazenu, Mates s Klarou radili jak sileni, bylo tam plno skluzavek a toboganu. Zitra se chystame podivat do Stonehange. Jani, vracime se v sobotu vecer. Klarka se dneska ptala na Lauru, kdy ji pry zase uvidi. Mejte se vsichni krasne a ja jeste napisu. |
| Kotrmelec | 64229 |
|
|
19.2.2008 17:14:06
Ahojky,tak k té Dolinovské chodí moje kamarádka a je s ní spokojená
|
| mikina | 827 |
|
|
19.2.2008 8:47:09
Mockrát děkuji, zavolám tam.
|
| daniela |
| • |
18.2.2008 23:16:08
Můžu doporučit příjemnou a pečlivou lékařku Mudr.Čoupkovou v Žabovřeskách na ulici Horova. Nemám teď u sebe její telefon, ale určitě ji najdete na netu.
Přeju hodně štěstí s otěhotněním! |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.