| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1680] Názory 16811690 z 11626  [Dalších 9936 >>]
Andrea+Dan+Ondra 30172
11.2.2008 18:58:54
Holky,pomoc potřebuji " zaručený" lék proti suchému dráždivému kašli pro Dana-nepomáhá Tussin,Sinekod, Robitusin nesmí,na noc dáváme protazin bez účinku,na poslech je v pořádku.

Dnes jsem nějaká marodná i já,bolí mě v krku,obě uši a jsem trochu zahleněná a le rýmu nemám.

Před chvílí jsem se vrátila z venku,byla jsem se psem,na prochajdě jsem potkala našeho veterináře se psem,chvíli se honili a pak mi vet. říká,nechci vás strašit,ale Argo odlehčuje pravou zadní nohu,možná to bude dysplazie,máme mu koupit nějaký dobrý kloubní přípravek,že mladý a mohlo by to pomoct a jestli se to bude dál opakovat,tak bude muset na RTG diagnostiku.No nic jdu obstarávat dravou zvěř.
Bberi 40972
11.2.2008 10:18:29
Ahoj, prominte,že vám sem vpadám.Sháním kontakt na soukromé jesle či mateřskou školu v Brně.Kdysi jsem nějakou soukromou mš zahlídla někde na Dobrovského.Nevíte?
Děkuji moc
8.5Yettynkaa12 51440
11.2.2008 8:39:31
Kopíruju vám sem příspěvek, který jsem psala už na diskusi, kam chodíme dle narození, když už jsem se s tak dlouhým příspěvkem psala.
Ahoj, hlásím výbornou náladu na svém přijímači(leč malinko poznamenanou kocovinou - už nebudu pít, páč z toho tloustnu - předsevzetí, které by bylo záhodno zrealizovat, nicméně tomu moc nevěřím), včera odpo od oběda jsem měla Ondráška já, šla jsem na dlouhou prochajdu až k nej kámošce dom, tam jsme zkysly u vína taky celkem dlouho(Ondráška jsme tam chtěly udržet co nejdéle, tudíž jsme začaly u běžného kuchyňského náčiní coby hraček a pak jsme vylepšily level až na vykrámování spíže - kutálel si s cibulí po kuchyni, a jednu cibuli dokonce sežral pes - dodnes jsem netušila, že mu chutná). Poté jsme se pěšky vydaly zase na cestu zpět, předala jsem dítě Martinovi a hurá pokračovat v krasojízdě! Byly jsme tak nááádherně rozkecané, že jsme potřebovaly probrat ještě celou spoustu věcí. Ondra šel doma spát, jak mi poté řekl Martin, tak to hlídání měl docela usnadněno a my to táhly ještě asi 2hodinky v nejbližší restauračce, kde nás balili černoši - boxeři, kteří tu byli na dovolené. Jako zvednutí sebevědomí dobrý, samozřejmě že jsme se zballit nenechaly, ale dobrý, no. (Haha, seděli tam u vínečka, pivo je totiž moc kalorické pro jejich přísnou životosprávu! No, měla bych si z nich vzít příklad. Od Vánoc místo abych vánoční kila zhubla, tak mám dobré kilo navíc:((((
Dnes nejde Sam do školky, a já mám z toho fantastickou náladu, Sabrina se nám už nahrává na video, uděláme si pěkný den. (Zatímco ostatní matky jsou rády, že jejich dítě do školky jde, já jsem sobecky ráda, že tam nejde - bude nějaká zábava, nebudu se starat o Ondrášovo spaní jak ho skloubit se Samovým vyzvednutím ze školky, ...nebudeme se na školku vůbec vázat, a vyrazíme si do lesa!!!! )
Ten les mne táhne už dlouho, ale v kombinaci se školkou je to vidina značně nereálná.
Eva+Sali 3/2004 32707
10.2.2008 19:02:41
Jani,super že taky přijdeš!Tak to teda zarezervuj ty-dík!
MamaKatka
  • 
10.2.2008 18:04:29
Ahojte .
Ešte by ma zaujímalo,či niekto chodíte k zubárovi v K11 a či ste spokojí,resp.aký je cenník.
Momentálne hľadáme zubára a aja by som potrebovala aj dobrého ortodontistu.
Ďakujem
Jana+Laura6/04+Sebastian7/06 24209
9.2.2008 23:11:26
Ahoj holky,
Evi odjíždíme až o víkendu, takže tenhle týden tady ještě budeme. Ve středu bych mohla přijít - malej má sice ještě trochu rýmu, ale do středy už to bude dobrý. Já půjdu v pondělí do BC tak tam můžu dát rezervačku. Chodíme tam každé pondělí s Radkou na kafe když čekáme na holky až jim skončí balet.

Míšo a kdy odjížíte vy? Přeju šťastnou cestu!!!

Andri, myslím na vás, nebere to konce, že?! Nám na tu bolest ucha zabrala obyčejná Alpa - ale tak to bude asi stejný s tím alkoholem. A na ten kašel - já už nevěděla čím bych to už zastavila - nepomáhal Stoptusin ani Ditustat - nakonec zabral Fenistil kapky. Posledně mi to dr. napsala pro malýho na kašel, tak jsem to teď zkusila i s Laurou a zabralo to... tak držím palce!
Eva+Sali 3/2004 32707
9.2.2008 19:46:51
Andri,chudáci,přeju klukům brzké uzdravení!

Ilčo,v pondělí do BC. zavolám a dám rezervaci.Psala jsem i Radce,taky přijde.Do práce nastupuje až od března.
Jani a co ty přijdeš??Nebo už budete na Slovensku?

Andrea+Dan+Ondra 30172
9.2.2008 11:36:03
Tak Ondra měl trošku ouško prosáklý,máme mu dávat do ucha alkohol-alespoň se ta slivka spotřebuje a něco proti bolesti,dneska ráno se už ulevilo i Danovi,začal kašlat a rýma vytíkat z nosu,oči má ještě trochu zarudlí ale bez hnisu.

Doděláváme dortu,letos se nám vůbec nedaří.
8.5Yettynkaa12 51440
8.2.2008 22:54:50
Chudáci, to si to teda užíváte! Tak ať to brzo přestane bolet! Dobrou noc!
Andrea+Dan+Ondra 30172
8.2.2008 21:15:08
Ahoj holky,tak Dan se mi dneska probudil se zalepenýma zhnisanýma očima,takže jsme byli u Dr.,dostali framykoin a kapeme každé dvě hodiny,Ondra stále kašle a právě odjeli s tatkou na pohotovost,protože nám tady skoro dvě hodiny brečel,že ho strašně bolí ucho,tak jsem zvědavá s čím přijedou.

Restaurace s koutkem už vypsala Ilča.ale ještě má být nějaká Pizzerie v Bohunicích,ale nevím kde.

Jdu si lehnout za Danem,aby rychleji usnul.
[<<Předchozích 1680] Názory 16811690 z 11626  [Dalších 9936 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.