Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
8.2.2008 13:52:26
Na Dobráku Pohádková hospůdka, na Palackého třídě Aura, pak jsou nekuřácké ty tři dětské kavárny, ale tam se zase nenajíš, ...takže asi ta Pohádková hospůdka. V Bystrci je prý dětský koutek v K2, ale tam se zase asi kouří, ale ne nijak závratně, já chodívám s dětmi na přehradu do Přístavu u Emila, ale koutek tam není, dětská židlička ano, a vaří tam dobře...
|
| MamaKatka |
| • |
8.2.2008 13:47:40
Ahojte.
Viete mi poradiť,prosím nejakú reštauráciu kde dobre varia,nefajčí sa tam majú dětský koutek? Ďakujeme. |
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
7.2.2008 20:18:02
Míšo,ty máš právo být vyfluslá,vždyť stíháš domácnost i práci
![]() |
| Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 | 35268 |
|
|
7.2.2008 19:28:51
Ahoj, my jsme včera měli návštěvu a byl to děs a hrůza - Klára praštila jejich holčičku, Matesa a pak 2 hodiny ječela a hysterčila. Já se z ní zblázním......
Andri, tvůj zážitek byl ale horší. Štěstí, že jsi to hned uhasila. Já si furt stěžuju jak jsem vyfluslá, ale když čtu co zvládáš ty, tak se stydím. Jani, mějte se na Slovensku krásně. My už taky příští sobotu vyrážíme do té Anglie. Nic víc si nepamatuju, jdu naházet pár věcí na MMB a ještě bych měla vařit na zítřek ![]() |
|
|
7.2.2008 19:13:42
Dneska manžel vytáhl zápalky a Dan začal vřískat a utíkat pryč,tak doufám,že mu to vydrží.
Ilčo,Dan už na magnetické byl ve dvou letech a byl pod narközou,tak si myslím,že by ho opět uspali,protože by jim na nevydržel ležet.Na magnetickou by šel proto aby zjistili jestli tam má stejný nález a nebo nějaký jiný,v podstatě na kontrolu. Rč mi taky ještě nepřišel ,účet mám u ČS,ale přídavky přišly. Pokud by byli ve středu kluci OK,tak bych do BC taky přišla. |
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
7.2.2008 16:48:51
Andri, moc vám držím palečky, třeba to ta magnetická rezonance osvětlí víc, já na ní taky byla, není to žádná hrůza, pokud teda člověk není klaustrofobik.
Evi, jojo, souhlasím, kdyžtak dojedu jen na chvilku:))) |
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
7.2.2008 16:13:54
Lenko,já neporadím taky mi to chodí do ČS,ale poznám to až za měsíc ve výpisu.
|
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
7.2.2008 16:09:40
Andri,ta představa co se mohlo stát je hrůza!!!Ještě že se nic nestalo.Já už jsem všechny zápalky a zapalovače schovala.Chudák Dan,držím vám pěsti aby se jeho stav zlepšil a nemusel do nemocnice.
Radka mi psala že jde na pohovor,ale už nepsala jak dopadla.Ale měla od února nastoupit do práce do Zetoru. Ilčo,co třeba ve středu dopoledne?Ale v BC mají až od 10.hod. bude ti to vyhovovat? Jani,ty nemoci to je hrůza!Ale říká mi to plno kamošek,jak děti začnou chodit do školky tak první rok skoro promarodí. |
| Lenka |
| • |
7.2.2008 15:57:21
Ahoj holky Brňačky
![]() Moc se omlouvám, že vám sem lezu, jen jsem se chtěla zeptat, zda vám již došel RP. Vždy mi chodil 5.-6. a teď nic.. účet mám u ČS a jsem teď Brno - venkov. Moc děkuji. Lenka |
|
|
7.2.2008 14:06:21
tk jsem volala do Prahy,doktor Danovi zvedl léky na maximum,jestli to za dva měsíce nebude se záchvatama lepší tak pojedeme na hospitalizaci,budou mu dělat i magnetickou rezonanci.
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.