| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1700] Názory 17011710 z 11626  [Dalších 9916 >>]
8.5Yettynkaa12 51440
7.2.2008 12:08:17
Já jsem pro jakýkoli srazík, napiš kdy, a dojedu:)
Jani - já jsem sama rebel, ale už na to jaksi nemám věk, provokovat lehce okolí, tak to za mě dělá Sam, a dokud chodí do školky, tak si to může dovolit a příjde nám to i roztomilé. Až půjde do školy, tak bude muset splynout s davem, ať nemá zbytečně problémy. Jinak číro byl můj nápad:) s jeho svolením:)))
Andrea+Dan+Ondra 30172
7.2.2008 12:07:10
Evi,zapálil to sirkama,jenže Dan se strašně bojí ohně i když doma zapálím svíčku tak buď řve a nebo ji jde okamžitě sfouknout.Sirek se ještě nikdy nedotkl a že by škrkl,nikdy.No vše je jednou poprvé.Tak jsem večer v pokoji přemýtala,kdyby..-třeba nezačal řvát a já si v klidu dávala prádlo na sušák a zatím by nám hořelo v kuchyni,no to je děsná představa.

My máme taky byt vymalován na barevno-pastelově,ale ne na takovou sytou.

Moje dieta vzala za své,Dan má od začátku ledna stále záchvaty,hlavně v noci,takže jsem docela nevyspalá a protivná,třeba tři dny po sobě skoro nespím,pak je den dva klid a nanovo,dneska budu volat do Prahy,no vidím to hospitalizaci,určitě bude chtít natočit noční EEG a taky to vidím na změnu léků a z toho mám největší strach.Ty co bere se už nedají zvednout,taky je bere od dvou let,takže 6 let.

Radka mi psala,že se jí z té práce ozvali,já nic,nevíte někdo jak jí dopadl pohovor.

Jdu dělat dětem oběd,Ondra už taky vyřvává hlady~j~
Jana+Laura6/04+Sebastian7/06 24209
6.2.2008 23:50:45
Ahoj holky,tak jak jsem posledně psala, že Laura byla dva týdny doma, protože jsme si dali všichni kolečko chřipky - tak se uzdravila - žádnej kašel, ani rýma - úplně zdravá! - tak šla do školky. Byla tam tři dny, a třetí noc brečela že jí bolí ucho a v krku a k tomu dostala rýmu. Takže už je zase týden doma... jsem nepříčetná!! Ne proto, že je Laura doma a že to samozřejmě od ní zase chytl malej, ale z toho jinýho důvodu, o kterým už jsem tady psala...
Příští týden mají ve školce karneval, tak už se tam těší, tak snad už bude zdravá, dneska mně psala Radka že ve vedlejší tříde se objevily neštovice...

Ilčo, taky jsem ráda, že už je klukům líp, a že jste všichni doma. Já jsem normálně dost velká konzerva, ale ten Samův "chocholouš" se mně fakt líbí R^. Ovšem nevím, jestli bych k tomu svolila, kdyby za mnou synek přišel s tímto požadavkem v pěti letech ;)Ale pamatuju si, že jsme se o tom kdysi bavily - Sam tenkrát nastupoval do nové školky...

Andri, po přečtení tvého příspěvku jsem trochu vychladla a uvědomila si, že je to ještě furt dobrý!! :-)Sice asi rýmujeme stejně, ale pes je ještě živ a zdráv (takhle - ještě dýchá)a pelech mu ještě taky nikdo nezapálil :-)... no taky si to teda užíváš! Z té práce se ti neozvali?

Evi, já jsem taky zástance barev - kuchyň mám žlutou a obývák - je to taková hodně zvláštní barva - něco mezi červenou a cihlovou - je to hodně výrazný a hodně velkej úlet! :-D
Za týden jedu s děckama na Slovensko na dva týdny, takže u nás se bude taky malovat a musíme předělat pokoje. Děcka potřebují svůj pokoj a nám nezbyde nic jiného než koupit rozkládací sedačku a odstěhovat se do obýváku ;((
Eva+Sali 3/2004 32707
6.2.2008 19:42:57
Andri,my máme barevně vymalovaný celej barák.Nevím jestli sis všimla,obývák je oranžovej,chodba broskvová,dětskej pokoj má dvě stěny žlutý a dvě oranž,pracovna je modrá,ložnice jsou broskvové,koupelny modré.Venkovní fasáda je taky oranžová.Máme to už 4roky.Kdybych malovala znovu určitě bych zařadila i pastelově zelenou.
Eva+Sali 3/2004 32707
6.2.2008 19:34:25
Andri,to je děs!!!Ještě že se Danovi nic nestalo.A čím to zapálil?
No mne taky za měsíc končí mateřská,tak doufám že po dlouhém snažení už budu brzo těhotná.No a než mimčo přijde chci vypomáhat v nějakém mateřském centru nebo v dětském klubu.Kousek od nás jsou tu dvě nová centra.
Holky,neuděláme příští týden srazík zase na Lesné?
8.5Yettynkaa12 51440
6.2.2008 18:20:27
Týjo, tak to musel být šok, psí pelech v plamenech!
Oranžová stěna může být super nápad, není nad to, trochu se odvázat, aspoň to není nuda - i když já teda se přiznám, že moc vkusu a estetického talentu jsem nepobrala, tak se raději držím osvědčené klasiky, a třeba je to škoda, třeba by takovej odvaz nebyl k zahození...
Dnes jsme o Tobě mluvily s Míšou, ptala jsem se, co ta práce, o které se tu psalo. Tak Ti budu držet palečky, ať si najdeš nějakou práci, u které bys byla spokojená a dalo se to skloubit s dětma.
Ondra mi nakonec dnes vydržel až do půl 12, v trolejáku jsem ho pak už teda chovala, aby mi nevytuhl tam, ale až doma v postýlce. Stejně ale usnul, ale jen na pár minut, tak spal ještě doma. Takže dopoledne přece jenom aspoň na chvílku na nějaký ten srazík můžuR^
Tak ať se Ti brzo uzdraví, to je hrozný, ty nemoci, většina kámošek má taky nemocný děti, tak to asi hodně ted lítá.
Andrea+Dan+Ondra 30172
6.2.2008 16:15:36
Jo a jinak kluci mají opět rýmu a Ondra dokonce kašel.

Příští týden my končí mateřská a já nemám stále práci;((
Andrea+Dan+Ondra 30172
6.2.2008 16:13:35
Ahoj holky,
Ilčo jsem ráde,že už jsou kluci v pohodě a doma.My jsme od soboty v jednom kole,dělali jsme nové omítky v obyváku + malování,takže jsem měla vypnutý net.Včera večer jsme to konečně dodělali:-D

Už u nás byli dvě kamaradky na kolaudaci,jedna řekla tak to je hustý a druhá ty v..e.Ale moc se jim to líbylo,my jsme se totiž s manžou odvázali a jednu stěnu jsme vymalovali na oranžovo,taky my to ze začátku připadalo dost odvážný,ale te""d už jsem si zvykla.

Jo a abych asi nevyšla ze cviku tak nám dnes Dan "podpálil" kuchyň,to si tak v obyváku dávám vypraný prádlo na sušák a najednou strašně hysterický řev z kuchyně,tak tam valím a cestou si myslím,jestli se řízl a nebo je někde skřípnutý atd. já tam vběhnu a psí pelech v plamenech,chytla jsem konvici s čajem a požár uhasila,no toho smradu co z toho bylo,škoda mluvit.
Škody-psí pelech /1200Kč/, propalený koberec /1000Kč/,Danova újma na psychice- nevyčíslitelná,no aspoň vím na co mám šetřit;((
jsedlin 23842
5.2.2008 20:09:39
Ahojky holky,já jsem teď v 9t - TP 30.8.08. Sice jsme se před časem přestěhovali za Brno, ale v Brně zatím pracuji a nehodlám se od něj odvracet :-). Budu ráda když napíšete, ráda najdu spřízněnou duši "zasaženou" těhotenstvím.

Janča
e-mail:jsedlin@gmail.com
8.5Yettynkaa12 51440
5.2.2008 19:43:31
Ilona - 739433498 hodila jsem to i na mail
[<<Předchozích 1700] Názory 17011710 z 11626  [Dalších 9916 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.