| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

(?)
[<<Předchozích 1840] Názory 18411850 z 11626  [Dalších 9776 >>]
8.5Yettynkaa12 51440
2.1.2008 12:38:08
Cože, takhle brzo ráno vstávat? By mě majzlo! Ondra zase přes noc jí, a to několikrát. Nají se a zase spí.
Co srazík, nezajdeme zase někam? Co třeba pátek? Nebo až příští týden? Já jsem pro - cokoli:)))
Eva+Sali 3/2004 32707
1.1.2008 21:42:57
Andri,kluci jsou strašně moc šikovní že už umí bruslit!A na fotce jim to moc sluší.
A ty jsi dobrá že se ti i přez vánoce podařilo zhubnout!
My jsme si Silvestr v Intru taky užili.Skoro celej večer jsme protančili až do 3 rána.Určitě ještě během zimy vyrazíme na nějaký ples.Odpoledne jsme jeli na oběd a pro Saliho k našim.
Zítra vyrazíme do Olympie.Nechce se mi vařit,tak si tam dáme oběd.
Míšo,vstávat v 5.40 je docela slušný.Sali většinou vstává mezi 4-5hod.Přez jaro,léto pravidelně ve 4.hod. Tak když si někdy pospí až do skoro 6. tak je to super!
Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 35268
1.1.2008 12:03:34
Ahoj, my jsme včera byli doma a koukali jsme na dvd, spát jsme šli po půlnoci. Manžel jel po 4 do práce a Mates vstával v 5,40, chvíli jsem ho ještě udržela v posteli, ale žádná sláva to nebyla.

Andri, Ondra je celej tatínek.

Já jsem přes svátky ani nezhubla ani nepřibrala, zato jsem si nakoupila nějaký oblečení a kozačky.

Před chvilkou jsme dohráli Krtečku nezlob se, za chvíli se naobědváme a pak půjdeme chvilku ven.
Andrea+Dan+Ondra 30172
1.1.2008 11:05:21
Jo a já mám dole další dvě kila i přes Svátky:-)).
Andrea+Dan+Ondra 30172
1.1.2008 11:03:52
Všechny vás zdravím,svátky jsme prožili v pohodě,od štědrého dne jsme každý den chodili bruslit,Ondrovi to strašně šlo a dokonce bruslil i Dan.Včera jsme byli v Žebětíně na ohňostroji a už jsme tam zkysli až do půlnoci,manža jel pro občerstvení domů a hlavně pro psa,našeho poseroutku.Byli jsme u známích,kluci vydrželi až do půl noci ,domů jsme přijeli něco před jednou a oba kluci jak se dotkli postele tak usnuli.Stávali před chvílí.Poprvé co máme s manžou děti jsme vyrazili na Silvestra "ven" a bylo to úžasný.

Za chvíli jdeme k mamce na oběd a pak možná bruslit,podle toho jak bude vypadat led.

8.5Yettynkaa12 51440
31.12.2007 18:47:37
Užij si oslavu v Intru, my budeme doma, snad příští rok už budeme moct někam vyrazit, závisí to na ochotě babiček hlídat.

Všichni - krásný rok 2008, ať se máte krásně, máte se rádi, jste zdraví a spokojení!!!
A ať se zase scházíme jako dřív:)))
Eva+Sali 3/2004 32707
31.12.2007 13:49:16
Ahoj holky!

Máte krásný fotky!
Vánoce i u nás byly pohodový.Sali měl radost z dárků,nejvíce z auta na ovládání a vláčka Tomáška.

Ilčo,já asi taky něco přez vánoce nabrala.Na váhu raději ani nelezu,ale kalhoty naštěstí ještě dopnu.Taky jsem se nepřejídala,jen to cukroví jím celodenně!Ted jsem dala na stůl poslední cukroví a zůstalo jen pár perníčků.Ty zítra odvezu mamce a už sladké nechci vidět!!!!! A od zítřka začínám poctivě cvičit.
Dnes večer jdeme oslavovat Silvestra do Intru.Bude tam mimo jiné i travesti show,tak se těšim.
Salimek je od včerejška u našich a já dnes vstávala až v 10.hod.
Všem přeji krásného Silvestra a do nového roku 2008 hlavně hodně zdravíčka a lásky.
8.5Yettynkaa12 51440
31.12.2007 10:26:10
Přes Vánoce jsem přibrala 3kg. Nedopnu kalhoty, teda dopnu, ale škrtí jak čert. Přitom jsem se nějak bůhvíjak nepřežírala, že bych jako žrala od rána do noci. Jasně že jsem si dala trochu cukroví, normální porci jídla, (česká kuchyně), podle mne jsem až na to cukroví jedla jen lehce nadstandardně - no, ale moje váha si to očividně nemyslí:(((( .
Není to sice žádná katastrofa, moje váha, ale přece nebudu měnit šatník? Mám všechny kalhoty jedné velikosti. Které jsem oblékla, když bylo Ondrovi 3 měs. Od té doby jsem ještě trochu zhubla. Pak už mám leda těhu hadry, takže ještě kilo navrch, a nezbude mi než nosit těhu hadry, nebo jít nakupovat, což taky nehrozí, páč jsme po Vánocích totálka vycinkaní.
zatr sakr, proč si člověk párkrát trošinku dopřeje, a váha letí navrch jako splašená????
Alča + N*04, M*07, O*10 15579
30.12.2007 17:12:23
Peti, moc krásný PFko, klukům to moc sluší!!!
Míšo, Andri, Ilčo, hezký fotky z vánoc! Já je musím dát do kupy, hodím do našeho alba na internetu, a pak sem dám odkaz...
Alča + N*04, M*07, O*10 15579
30.12.2007 17:07:56
Ahoj holky,
moc se omlouvám, že jdu za vámi až teď, nějak jsem před vánocemi nestíhala...:-( K vánocům už přát nemá smysl, tak aspoň přeju všechno nejlepší v roce 2008, hodně štěstí, zdraví a splnění všech přání! Malý byl nemocný, dva dny před Štědrým dnem měl horečky, až na Štědrý den mu bylo líp, takže vánoce pak nakonec byly dobrý. Ale kašle ještě teď, i když vypadá, že už to snad odeznívá...
Tad jedno naše PFko...

Po Novém roce snad bude volněji, tak zas občas nakouknu... Ještě jednou se omlouvám...
[<<Předchozích 1840] Názory 18411850 z 11626  [Dalších 9776 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.