| Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 | 35268 |
|
|
5.1.2008 23:45:53
Ilčo, mohli by jsme tu středu přesunout do Babycafé? Jana by tam přišla s malým za náma. V pondělí se tam staví a zamluví stůl.
|
|
|
4.1.2008 20:09:11
Ahoj Evi, auto bych si vzít mohla, ale manžel bude jedním autem v práci a my se s ním chceme večer vracet domů, tak nemá cenu jezdit obouma.
|
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
4.1.2008 19:57:56
Ahoj holky!
My jsme ted byli skoro pořád mimo dům.Venku je hnusně,tak jsme jezdili do Olympie a po návštěvách. Až bude srazík zase někdy v BC.Lesné,tak se přidám. Míšo,to cestování s dětma vlakem musí bejt hrozný.Proč raději nejedeš autem?Psala jsi že máš auto nebo ne? |
|
|
4.1.2008 19:28:15
Ilčo, teda tak hluboko, abych šla navštívit dobrovolně tchýni, jsem ještě neklesla:-)))
Manžel je dneska zase na noční, tak jsme jeli s děckama spát k našim a zítra vyrazíme na velký nákup, protože doma už není co jíst. Už mě zase chytá mánie kupování nového kočárku. Chci lehké polohovací golfky, abych je unesla do vlaku (představa středečního cestování vlakem s obouma dětma a kočárkem mě silně děsí). Já teda golfky mám dvoje, ale ani jedny nevyhovují. Jedny jsou nepolohovací, bez stříšky, fusaku atd. a ty druhé jsou sice super na ježdění, ale váží přes 10kg a mají dost velká kolečka, takže je sotva unesu. Ještě mám doma sporťák Chicco ct 0,2, který chci prodat za 3 500. Kdyby jste o někom věděli, tak mi řekněte. Může být i s autosedačkou, která na něj jde nasadit a je používaný 4 měsíce. |
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
4.1.2008 15:03:46
Tak tohle dobře znám, jak dvě děti dokážou člověka vyflusnout! Zrovna dnes jsem musela vyrazit do toho mrazu na procházku, protože Ondra byl tak protivný, že už bych ho musela zabít. Vlastně ani není protivný, on si chce stále se mnou hrát, já po hodině ´miminčího hraní´ už jsem úplně psychicky vyfluslá, a jak se zvednu, že jdu něco dělat, tak valí za mnou a už je mi u nohy a jak se hnu, tak řve. To už pak raději volím variantu procházka, kde aspoň sedí v kočáru a nic nedělá! jenže v takové zimě, kde má člověk furt trajdat....Už si hledám záminky, kam jít, ideálka je k někomu na kafe, ale to zas často nemám kam...Mám teda pár kamarádek, ale nemůžu je otravovat denně, že...Dnes jsem třeba jela k tchýni do práce. Tak hluboko jsem klesla:))). Proto jakýkoli srazík vítám s povděkem, protože bychom tak či tak někam museli vyrazit - nemám - li to dítě zabít!. Samozřejmě to myslím ze srandy.
|
|
|
3.1.2008 19:19:59
Uf, konečně jsem děti zahnala do postele, snad brzo usnou.
Asi se zblázním ze svých andílků, Klára si celé odpoledne hrála na želvičku ze školky, říkala mi paní učitelko, musela jsem ji jako krmit želvím jídlem atd. Skládala jsem koš ponožek, ale s Matesem to byl adrenalinový sport, než jsem složila jeden pár, tak mi dalších 20 ponožek rozházel po celým obýváku. Jdu padnout na pohovku, ještě chci později vyžehlit prádlo. |
|
|
3.1.2008 19:02:54
Já jsem pro!
|
|
|
2.1.2008 19:43:12
Ilčo, můžeme jet klidně i do Klokánka, my jsme tam dřív taky chodili.
|
|
|
2.1.2008 17:40:32
Dobře, na středu jsem sice už měla naplánovaného Klokánka, ale Míša je Míša:))) jsem pro!
|
|
|
2.1.2008 14:36:15
Vstávat ve 4 by byla moje smrt. Dneska byl velký úspěch, spali jsme až do 7.
Klárka byla dneska poprvé v nové školce, moc se jí tam líbilo, pochovala si jejich želvičku a paní učitelka ji chválila, že krásně maluje. Tenhle týden chodí po obědě domů, ale od pondělka tam bude i spávat. Ilčo, v pátek se mi to nehodí, manžel bude spát po noční, tak musím před 12 vyzvednou malou ze školky. Mohla bych ale příští středu, nedala bych malou do školky a přijeli by jsme do Brna na celý den. Ještě se musím pochlubit vánočním dárkem od ségry - dostali jsme na konec února letenky k nim do Anglie. Už se moc těšíme, pojedeme na výlet do Londýna, podívat se do Stonehenge, do akvaparku a k moři. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.