| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

(?)
[<<Předchozích 1890] Názory 18911900 z 11626  [Dalších 9726 >>]
Sysyna 12260
17.12.2007 1:04:16
Třeba někoho oslovím a sada se mu zalíbí....jinak se omlouvám.

Holky normálně to nedělám, ale toto je na dobrou věc...skládalo se nás moc a moc na jednu moc nemocnou mladou maminku, vdovu se 2dětima....jeden z dárků měl být kočárek, panenka, postýlk atd.Objednávala jsem v Quelle před 4týdny a volala tam, co se děje.Prý do Vánoc to nedostanu.Zrušila jsem objednávku a v pátek přišel balík....vzala jsem ho, jelikož tam bylo i něco mého, některé hračky jsem nechala, ale toto, co vidíte na fotce už bohužel máme a 2x nemá cenu.Raději peníze zpět vložím na účet a až pojedu vše předávat, uložím je na knížku a předám, protože jsou opravdu potřebné.
A tak mě napadlo oslovit Brno a okolí a holky z našich diskuzí...třeba někdo přivítáte jako dárek,já mám bohužel 3kluky:-((
Brno dovezu, nebo někde na určeném místě předám!!!!Do 21.12.je ještě čas!Raději Brno, pošta už nemusí stihnout doručit:-((

Vše je nové, jen vybaleno na focení a moc miloučké:-))

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fakturu přiložím.Nechci na tom vydělat, jen dát dál někomu, kdo ví, komu darovat.Peníze jdou opět do sbírky.
1.Panenka 46cm, 2x1,5 V AA,dudlá, směje se,říka Tata,mama.Vše je v návodu.Ma v taštičcce příslušenství.Cena 699,-Kč.zn.Bayer

2.Postýlka KNORR d=50cm je z cestovní sady, tu nechám holčičce, ale postýlku už máme.Celá sada stála 699,-Kč,jsou v ní 3 kusy..cena 250,-.Postýlka je miniatura cestovní post. a celá se složí do toho válečku na fotce vedle post.cca50cm.Má peřinky.

3.Oblečky SADA stojí 299,-, já je mám jako zákaznice Quelle za 239,-Kč.Jsou přímo na tzuto panenku vel.42-46cm.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ráda bych celou sadu jako KOMPLET za celkovou cenu 1188,-Kč.
Z Quelle
VÝROBCE: KNORR, BAYER
CENA 1188,- Kč

Kdybyste někom věděly, budu ráda...můžu ton zas zabalit a poslat Quelle zpět, ale br, balení..a peníze chci odevzdat teď 20.12.až pojedu předat dárky a věci osobně.

Více fotek pošlu.E-mail davidshop@seznam.cz

Díky...
Sysyna 12260
17.12.2007 1:03:03
Třeba někoho oslovím a sada se mu zalíbí....jinak se omlouvám.

Holky normálně to nedělám, ale toto je na dobrou věc...skládalo se nás moc a moc na jednu moc nemocnou mladou maminku, vdovu se 2dětima....jeden z dárků měl být kočárek, panenka, postýlk atd.Objednávala jsem v Quelle před 4týdny a volala tam, co se děje.Prý do Vánoc to nedostanu.Zrušila jsem objednávku a v pátek přišel balík....vzala jsem ho, jelikož tam bylo i něco mého, některé hračky jsem nechala, ale toto, co vidíte na fotce už bohužel máme a 2x nemá cenu.Raději peníze zpět vložím na účet a až pojedu vše předávat, uložím je na knížku a předám, protože jsou opravdu potřebné.
A tak mě napadlo oslovit Brno a okolí a holky z našich diskuzí...třeba někdo přivítáte jako dárek,já mám bohužel 3kluky:-((
Brno dovezu, nebo někde na určeném místě předám!!!!Do 21.12.je ještě čas!Raději Brno, pošta už nemusí stihnout doručit:-((

Vše je nové, jen vybaleno na focení a moc miloučké:-))

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fakturu přiložím.Nechci na tom vydělat, jen dát dál někomu, kdo ví, komu darovat.Peníze jdou opět do sbírky.
1.Panenka 46cm, 2x1,5 V AA,dudlá, směje se,říka Tata,mama.Vše je v návodu.Ma v taštičcce příslušenství.Cena 699,-Kč.zn.Bayer

2.Postýlka KNORR d=50cm je z cestovní sady, tu nechám holčičce, ale postýlku už máme.Celá sada stála 699,-Kč,jsou v ní 3 kusy..cena 250,-.Postýlka je miniatura cestovní post. a celá se složí do toho válečku na fotce vedle post.cca50cm.Má peřinky.

3.Oblečky SADA stojí 299,-, já je mám jako zákaznice Quelle za 239,-Kč.Jsou přímo na tzuto panenku vel.42-46cm.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ráda bych celou sadu jako KOMPLET za celkovou cenu 1188,-Kč.
Z Quelle
VÝROBCE: KNORR, BAYER
CENA 1188,- Kč

Kdybyste někom věděly, budu ráda...můžu ton zas zabalit a poslat Quelle zpět, ale br, balení..a peníze chci odevzdat teď 20.12.až pojedu předat dárky a věci osobně.

Více fotek pošlu.E-mail davidshop@seznam.cz

Díky...
Andrea+Dan+Ondra 30172
16.12.2007 20:14:42
tak to nevyšlo,už musím přijel manža z práce
Andrea+Dan+Ondra 30172
16.12.2007 20:13:52
Ilčo,moc moc držím palečky a určitě napiš jak to dopadlo.

Evi,taky ponesu cukrový jak do školy tak i do školky.

Od čtvrtka mám Ondru doma,má trošku rýmu,ale asi v úterý už půjde.

Přeji Matýskovy font size=2 color=red>vše nejlepší k jeho prvním narozeninám

perdita 3248
15.12.2007 14:46:56
Evi, u nás je to zvykem:-) My poneseme bezlepkové a bezmléčné, protože máme ve školce hodně dětí s alergiema, na ty se většinou míň myslí, tak my se zaměříme:-)))
8.5Yettynkaa12 51440
14.12.2007 18:09:21
Pes má na břiše bulku, byla jsem na veterině, je to nádor, v úterý jde na operaci, neví se, jestli zhoubný nebo nezhoubný, ale snad nezhoubný, může to být jen tukové, ale děsně se o něho bojím! Mám ho ráda pomalu jako vlastní děti - kdo nemá psa, nepochopí, jak moc toho tvorečka miluju...Ach jo! Držte palce! V 18.30 jde na to a za hodinu si ho odvezeme.
Eva+Sali 3/2004 32707
14.12.2007 7:55:51
Ilčo,na hory pojedem až v lednu nebo únoru a jen na pár dní.Manžel je ted pracovně vytížen.
Holky nosíte na ty školkovský besídky cukroví?Včera mne holky v Yamaze říkaly,že se tam nosí cukroví.
Eva+Sali 3/2004 32707
14.12.2007 7:41:01
Jani,to je pech.Zrovna před vánocema.Tak at jste brzo všichni zdraví!!!
Sali už je zdravej.Včera jsme šli i do Yamahy.Doma už to bylo k nevydržení.Dnes jsem ho chtěla dát do školky,ale mám objednany(už měsíc)auto do servisu na výměnu oleje.Tak musíme trčet doma.Ale příští týden ho nechám ve školce spát a budu nakupovat dárky.
Ilčo,užij si oslavu!
Míšo ty taky!
Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 35268
13.12.2007 22:41:36
Tak jsem dodělala tři nepečený druhy toffifee, kávová zrna a pudinkové kuličky a chystám se na ten medovník.

Příští týden bude úroda narozenin. Mates 17, Ilča 18, Andrea 20, já 21. Snad jsem na nikoho nezapoměla.
Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 35268
13.12.2007 16:17:27
Ilčo, tak si v sobotu tu oslavu užijte. My budeme taky v sobotu slavit Matesovy a moje narozky, já je teda mám až příští pátek.

No a tchýně, nevím jestli jsem to už nepsala, ale v pátek si tam byli děcka s manželem pro mikuláše a oba (ani ne roční Mates a Klára alergická na čokoládu) dostali balíček plný čokolád:-(( Že jí není blbý to té malé dávat když ví, že si to nemůže sníst a pak jí to bude líto. To jde vidět jak moc ji má babička ráda, ona dává jen aby všichni viděli, že něco dala, ale je jí jedno co to je a pokud možno tam nechá cenovky.
Zítra tam jedou slavit Matesovy narozky, já ale bohužel musím nutně do práce:-)))
[<<Předchozích 1890] Názory 18911900 z 11626  [Dalších 9726 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.