| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
13.12.2007 14:54:22
My jsme byli včera v Klokánku - středy pro mimina - a dnes v Klokánku - byl tam jarmark, ale děsná spousta lidí, byla jsem tam s kamarádkou a její kamarádkou, tak jsme prchly do Baby Café, kde pro změnu skoro nikdo nebyl. Já nepeču, ale mám třikrát týdně rehabku s patou, po, st a pá. Takže zítra nikam nemůžu. Včera jsem si dala rehabku už na osmou, abych zvládla Klokana. V sobotu jde sam k tátovi a Ondru bude od dvou do šesti hlídat babička a my jdeme do hospody slavit narozeniny, moje a manželovy. Teda já je mám až v úterý, ale to neva. Bude nás tam asi jedenáct, jdeme do Valašky, tak kdybyste náááhodou šli někdo v sobotu po druhé odpo kolem, přijďte na panáka:)))
Hlídání máme do těch šesti, kámoši tam pak ještě zůstanou, jen my se odebereme krotit naši dravou zvěř. No, možná budu dobrák od kosti a manžela tam nechám pařit dál. Víc by se mi to teda líbilo naopak, ale to by tchyně nerozdejchala:((( TA bude hlídat. V pondělí máme ve školce besídku, ale budu muset s sebou táhnout Ondru, Martin bude na služebce - teda vánoční chlastací akci pro jejich firmu - oficiálně služebka:))) Jani, držím palce s angínou, ať Tě mrcha jedna netrápí!!! Andri, nějaké nové zážitky se školkou? Míšo, co tchyně, už dlouho jsi o ní nepsala, už se uklidnila? Evo - s tím těstem je to pech, ale aspoň ty perníky, ty já můžu! A neboj se Ztloustnutí- jsi akorát. Můžeš si pár kilo klidně dovolit - po Vánocích to zase vyskáčeš - nebo vylyžuješ? Kdy teda jedete? Tak se mějte holky, všechny zdravím, a ještě něco - Ondra je od Mikuláše hodný. Sám si hraje, neřve tolik...Už je to přes týden, tak to není momentální výkyv. Snad!!! |
| Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 | 35268 |
|
|
13.12.2007 10:57:43
Ahoj, já jen klasicky nestíhám. Peču, chystám těsta (dneska mě čeká medovník), připravuju se na sobotní oslavu narozenin a dneska a zítra jsem celý den v práci.
Včera jsem šla s děckama ke kadeřnici a nechala jsem je oba ostříhat. Hned jak nabiju baterky do foťáku, tak dodám fotky. Ještě vám pak ukážu jak si hraje náš Mates. Včera zhodil Klárčinu kuchyňku, otevřel troubu a sedl si do ní, pak odpojil část s vařičem, klekl si na ni a dělal hop hop. On je hotová demoliční četa. Jani, děkuji za pochvalu. Ty se koukej rychle vyléčit, jinak se doma s dvouma nemocnýma děckama zblázníš. A co teprve kdyby onemocněl manžel:-))) Budu na tebe myslet, občas napiš jak je. |
| Jana+Laura6/04+Sebastian7/06 | 24209 |
|
|
12.12.2007 23:00:54
... no tak já mám třeba angínu a beru antibiotika a předpokládám, že zítra je dostane i Laura, protože má šílenou rýmu a úplně bílo v krku :-(( ... no a myslím, že malýho to neobejde, tak si to užijem....
Míšo, tu výzdobu máš fakt krásnou - jseš moc šikovná!! |
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
12.12.2007 22:25:32
Tak jsem to těsto vyhodila do koše.Nešlo s tím nic dělat.No aspon nestloustnem.Ale perníčky se povedly,jsou výborné a hlavně měkké.
Kde všechny jste?Nakupujete a pečete? |
|
|
12.12.2007 17:42:58
Andri,dětem je ve školce líp než jen s mámou doma.Sali je od včera doma a dnes už žadonil že chce jít do školky.Doma se nudí.ASi jsem ho neměla nechávat doma.Dnes totiš skoro vůbec nekašlal.Včera ráno začal trochu kašlat,hned jsem mu dala stoptussin a dnes už nic.
Perníčky jsem včera taky upekla a dnes jsem pekla máslové koláčky. Taky jsem udělala těsto na linecké,ale když jsem ho ted odpoledne chtěla rozválet vůbec to nešlo.Úplně se mi to drobí,ach jo,co s tím?? A už nic jinýho nepeču! |
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
12.12.2007 15:06:20
Evi,Ondrovi se ve školce moc a moc líbí,včera zdobili stromeček a měli divadelní představení a dneska psali jéžiškovi.
My včera odpoledne upekli s Ondrou perníčky a línecký.Ještě budu dělat vanilkový rohlíčky a "žabí hubyů a jestli se mě bude chtít tak ještě něco nepečenýho. Dneska jsem byla v globusu a na sociálce nahlásit,že Ondra chodí do školky. Nebude v pátek nějaký srazík? Tatka nám včera přivezl borovici,je cca 150 cm vysoká a docela pěkná. Za chvíli odcházíme k babičce |
|
|
11.12.2007 13:26:19
Ahoj holky.
Andri,to je dobře že se Ondrovi ve školce líbí a ty máš aspon trochu klidu před vánocema. Saliho jsem dnes nechala doma,protože začal ráno pokašlávat.Teplotu nená a snad ji ani nedostane!Já totiš stále nemám nakoupené dárky.Včera dopoledne jsem lítala po městě a koupila jsem jen mamce klobouk a šálu.Víc jsem nestihla,mrkla jsem na hodinky a byla skoro 1hod. a já musela vyzvednout Saliho ze školky. Ted jestli bude Sali nemocný už se na nákupy nedostanu-ach jo...a to jsem si plánovala že tento týden vše nakoupím i zabalím. Aspon dnes upeču ty perníky a zítra asi další cukroví.Když musím trčet doma,tak aspon něco upeču. |
| Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 | 35268 |
|
|
10.12.2007 19:56:51
Ondra je šikula, to je najednou doma klid, co?
Já jsem dneska ještě dokoupila Matesovi k narozeninám popelářský auto na písek, manželovi a děckám mám objednaný, ale ještě nemám nic pro babičky - teda budeme vyrábět obrázky (koupila jsem v Kice malá malířká plátna a Klárka je pomaluje), ale asi bych měla koupit ještě něco a nějak mi chybí inspirace. Jdu péct, vůbec se mi nechce, ale co se dá dělat. |
|
|
10.12.2007 19:14:51
Zkus si zavolat do nemocnice na Žlutý kopec,jsou tam i ambulance,třeba ti poradí.
|
|
|
10.12.2007 19:13:09
Míšo,Ondra je ze školky strašně moc nadšený,dneska psali jéžiškovi a na zahradě strojili stromeček,zítra budou mít divadlo o Kometě.Celou cestu domů mě vykládal co dělali a že taky jedl a bylo to moc dobrý,tak doufám,že mu to vydrží.
Dan,dneska ve škole nacvičoval představení na vánoční besídku,no to bude šou už teď nabíjím baterky do kamery :-)).to si nemůžu nechat ujít. Ve středu jdu na úřad nahlásit,že Ondra nastoupil do školky a pak do města,dokoupit ještě nějaké dary,manžu už mám z krku,vybral si lyžařský set-kalhoty a bundu. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.