| Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 | 35268 |
|
|
8.12.2007 8:48:08
Ahoj, co všichni děláte? Já jsem upekla předevčírem dvě chaloupky a dneska chci pokračovat.
Tohle je naše kuchyň spojená s obývákem, zatím tam ještě nemáme počítač, tak býváme v jiném pokoji. |
|
|
5.12.2007 20:07:39
Andri, stydlín Ondra řekl básničku? Šikulka.
U nás byla mikulášská taky v pohodě. Klárka prvně seděla paní učitelce na klíně, ale pak se zvedla a šla sama říct básničku a Mates hned lezl za ní a taky vyřvával svoje uauaua. Balíčky jsem nachystala doma a napsala na ně jména a anděl jim je předal. Mates není vůbec stydlivka, bylo tam asi 40 dospělých a 40 dětí a on furt lezl nebo běhal za ruku, na všechny se křenil a vyřvával. Je to malý čertisko. |
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
5.12.2007 18:51:17
Jani,no právě že jsme o tom mluvili tak já koukla na stránky školky a co nevidím,dvě volná místa,takže hned v pondělí jsem naběhla a máme ho.
Dneska jsme tam byli na mikulášské,Ondrovi se to strašně líbylo a dokonce dostak nadílku.Zítra jdeme na dvě hodky a v pátek taky,tak jsem zvědavá,joa dostala jsem seznam co chtějí za oblečení a tak. Když jsme byli venku se psem tak jsme potkali několik čertů a mikulášů a Ondra se jich nebál a dokonce řekl básničku,to mě teda dost překvapil. Jo a v pátek taky přijedeme,ale trošku později. |
|
|
5.12.2007 15:29:37
Chudák Sebastiánek. Přejeme rychlé zlepšení a tobě klidné noci ať to dospíš.
Dneska nám ve školce dali fotky (minulý týden tam byl fotograf) a Klárce to kupodivu moc sluší. Musím ještě nachystat tašky s mikulášem, malé jsem koupila čokol.kalendář, vysypala jsem tu čokoládu a nalila jsem jí tam bílou. |
| Jana+Laura6/04+Sebastian7/06 | 24209 |
|
|
5.12.2007 9:20:57
No pojízdná jsem leda tak s MHD - což teda není nic moc ... a navíc mně doma zůstane i pes - to mám jako bonus :-)), takže si ty čtyři dny(co bude manžel pryč) opravdu užiju! :-(
Dneska v noci se u nás opět nespalo, ale malej už je bez horečky, tak to bude snad už dobrý.. |
|
|
5.12.2007 8:08:20
Jani, ty asi nejsi pojízdná, co? Já bych klidně někam vyrazila, ale nevím kam.
|
| Jana+Laura6/04+Sebastian7/06 | 24209 |
|
|
4.12.2007 22:54:39
Čau holky, v pátek se taky hlásím na sraz - teda pokud bude malej bez horečky. Má chudák reakci na očkování a horečku už třetí den - já už dvě noci nespím a začínám vypadat jak zombie. Naštěstí Laura je zdravá a chodí do školky.
Míšo, lituju tě a soucítím :-) .. doufám, že už je to lepší. Přes víkend jsme taky sami doma - netuším co vymyslím.. Andri, to je super novinka se školkou - a že jsme se o tom v pátek ještě bavily :-)) Evi v neděli jsem byla s malou na Svoboďáku taky, byly jsme se podívat na poníky, hráli pohádku, taky jsme šly chvilku do kostela a podívat se na strom. Zvonek jsme vynechaly, protože tam byla šíléná fronta. Měla jsem sice v plánu, že vyrazíme celá rodina, ale malej už měl horečku, tak jsem šla jen s Laurou - ale i tak to bylo fajn! Do školky jsem nesla zubní kartáček, pastu, pyžamo, papučky, kartáč (protože Laura má dlouhý vlasy a po spaní ji češou)a oblečení na ven. Ze začátku taky náhradní kalhotky. |
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
4.12.2007 21:54:25
Jo a výzdobu mám od neděle.Ještě zítra musím koupit prodlužku a zapnout venkovní stromky.
V nedělu jsme zašli po divadle do města omrknout stromek.Sali si zazvonil na zvon,tatka mu koupil velkýho nafukovacího Santu a v cukrárně jsme se nacpali zákuskama a zmrzkou.Večer jsme zapálili první svíčku na adventním věnci.Dýchla na nás vánoční atmosféra...Jen ještě nemám žádný dárky,ale zítra a ve čtvrtek asi vyrazím nakupovat. V pátek taky přijdeme do BC. |
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
4.12.2007 21:36:18
Ahoj holky!
Andri,to je super že malej nastupuje do školky!Tak at se mu tam líbí! Když jsem to četla,taky mne nejdřív napadlo mimčo. Do školky jsem Salimu dávala kartáček na zuby,velkou slohu na výkresy a papuče.A náhradní oblečení. Sedačku ti teda rezervuju a přijdi se na ni podívat. Zítra ve školce taky mají děti Mikulášskou besídku.A na večer máme pozvanýho Mikuláše s čertama.V pátek odpoledne máme od Yamahy Mikulášský karneval.A 18.bude velká vánoční besídka zase od školky.Tak bude před vánocema veselo. |
| Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
|
|
4.12.2007 11:22:20
ne, u nas ve skolce ....... skoda mluvit
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.