| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

(?)
[<<Předchozích 1910] Názory 19111920 z 11626  [Dalších 9706 >>]
Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 35268
10.12.2007 17:03:38
Ahoj,

dneska jsem byla v práci jen chvilku, Vašek s Matesem mě vyzvedli a jeli jsme do Hornbachu pro stromek, do Ikei a do Hypernovy. Nakupování s Matesem je poslední dobou opravdu zábava. Vyhazuje nám věci z vozíku, olizuje ho a vyřvává na mladý ženský (většinou blondýny).

Andri, tak co Ondra? A co pes? Přežil?
Zuzák+Nelinka 09/08/07 71966
10.12.2007 15:34:56
Ahoj, zrovna jsem došla z města a už chodím doma v nových plavkách, košíček H. Nakoupila jsem dle Tvé rady vedle kina Scala a jsem moc spokojená. Nikde velikost na mne neměli a tam jsem vybírala hned z několika modelů a nemohla se rozhodnout. Prodavačka jak jsi říkala.. hned věděla co potřebuji. Plavky tedy stály 2.300kč, ale co se dá dělat. Takže vážně díky moc!!!
8.5Yettynkaa12 51440
10.12.2007 13:08:40
Neboj, asymetrie je v kurzu:)))
ale hlavně to zas tak není moc vidět!
Bibi27
  • 
10.12.2007 13:02:51
Ahoj, nemáte náhodou některá zkušenosti s prohlídkou mateřských znamének na kožním někde v Brně? Nechci hned řežat,jen tak pro jistotu si je nechat zkontrolovat. Děkuji za informace.
Andrea+Dan+Ondra 30172
10.12.2007 9:46:16
Ahoj holky,Ondra ráno vůbec neplakal a dokonce mi zamával z okna a u toho se smál,tak jsem zvědavá jak to pokračovalo.Tady doma je takový klid,nejsem na to zvyklá.

Pes se z toho dostal,naštěstí.

Ilčo,jseš dobrá,já mám nějaký dárky nakoupený tak je budu muset taky zabalit,včera jsem konečně udělala těsto na perníčky,tak je zítra s Ondrou upečeme,ještě chci dělat línecký,rohlíčky a žabí huby a toť vše,stejně to teď nesmím,tak aspoň něco pro návštěvy.

No nic jdu uklízet.
Eva+Sali 3/2004 32707
8.12.2007 23:52:25
Ahoj holky!

Míšo,máte to moc pěkný! No a Matýskovi to brzo doroste.
Andri,chudák pes!Ani jsem nevěděla že jí čokoládu.NO,snad se z toho ..... a bude to dobrý.
Ilčo,ty jsi dobrá že už balíš dárky.Já mám jen dva dárky pro Saliho jinak nic.V pondělí ale razím na nákup do města.

Včera odpoledne jsme byli na čertovském karnevalu.Děti i rodiče jsme měli červené oblečení a rohy.Bylo to bezva.Salimek měl i čertovskou paruku a tak se mu to líbilo,že v tom vydržel celej karneval.
Dnes jsem udělala těsto na perníčky a po neděli je upeču.Mám recept na super měkké perníky,tak jsem zvědavá..
8.12.2007 20:28:20
Ilčo, ty obrázky jsem si stáhla z netu a vytiskla a vystříhla. Pomáhá ti ta rehabka nebo to furt tak bolí?

Andri, ty si zase užíváš. Snad to pes přežije.

Děkuji oboum za pochvalu.

Dneska jsem Matesovi zastříhla ofinku a okolo uší, lezlo mu to do nich a vadilo mu to. Ofina a pravá strana ujdou, ale levou jsem lehce zmršila.

Andrea+Dan+Ondra 30172
8.12.2007 20:09:54
Míšo,ta kuchyň i obyvák jsou úžasné,tiše jen závídím,hlavně ten výhled na zahradu.

Tak jsem dnes neměla co dělat,tak jsem opět zašívala sedačku,zezadu jsem jí kus vystříhla a udělala záplatu,doufám,že to vydrží alespoň do vánoc.

Jinak,dneska nám " umíral" pes,ten blbec totiž klukům v pátek,když jsme nebyli dopoledne doma,sežral skoro všechny vystavený vánoční figurky a samozřejmě,že i s alobalem,teď k večeru už se mu ulevilo,tak doufám,že vše vyjde druhým otvorem ven.

Ilčo,taky jsem se dnes chystala na přehradu ale lenost zvítězila a byli jsme jen kousek v lese.
8.5Yettynkaa12 51440
8.12.2007 19:38:46
Slintám nad Tvojí kuchyní i výzdobou jako doga!
Dnes jsme byli na přehradě na procházce, dali jsme pivo na zahrádce - takže když nad tím tak přemýšlím, seděli jsme v prosinci na zahrádce:))) No, zadek mě teda studil pěkně, tak jsem to vzápětí spíš prostála:)
Jakožto výzdobu máme jen pár baněk v okně, větve ve váze, ovoce kolem toho, svíčku píchlou v jabku, které je ozdobeno, a vůní medoviny provoněný byt. Manžel si ji právě dopřává u televize. Už máme rozdělené dny na Vánoce: letos 24 Sam u nás, tak to budeme slavit Štědrý den(loni jsme ho slavili 23, protože se s Vánoci střídáme s exmanželem), 25 u tchyně, 26 se Samem slaví exmanžel, 27 moji rodiče, a 28 opět zřejmě odchází k tátovi.
Ondra už je týden hodnější, víc se sám zabaví - nezakřiknout! Já lítám denně ve všední dny na rehabku s tou patou - ostruhou - mám to potvrzené na rentgenu, že to fakt mám. Jinak máme už nakoupené dárky, nakupuju je každý rok s předstihem. Už mám skoro všechny zabalené, balím je postupně, protože mě to děsně nebaví - balit dárky. Tak aby toho nebylo moc naráz.
8.12.2007 18:35:21
Dneska jsem konečně udělala zimní výzdobu

[<<Předchozích 1910] Názory 19111920 z 11626  [Dalších 9706 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.