| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
3.11.2007 23:34:08
Pran,soukromá školka kam chodí náš malej je www.dvojjazycnaskolicka.cz
|
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
3.11.2007 23:25:51
Ahojky!!
Andri,pěkná fotka!Argo je krasavec,ale doma bych ho nechtěla.My právě taky zvažujem letos hory a vyzkoušet tu lyžařskou školu.Jestli teda berou od 3.let. Ilčo užij si to!My jsme s manžem trochu popíjeli včera večer. Míšo,Salimu posledně zabral Stoptussin-kapky.Po týdnu už nekašlal vůbec.Sali někdy v noci taky jde čůrat,naštěstí sám.Na vypínač došáhne už dlouho,tak si sám rožne. Dnes jsme konečně koupili Salimu novou sedačku do auta Romer-kidfix za 5200kč.Má sistém Isofix,tak se do auta rychle nacvakne.Věčně totiš přehazujem sedačku z jednoho auta do druhýho,tak ted to půjde jednoduše.A hlavně je to prý bezpečnější něž klasická sedačka. |
| Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 | 35268 |
|
|
3.11.2007 18:39:20
Pran, vítám tě, jesle ani školku bohužel neporadím.
|
| Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 | 35268 |
|
|
3.11.2007 18:38:19
Andri, já ti to spaní závidím, my jsme dneska opět vstávali v 6 :-((
Ilčo, pořádně si to užij, ale bacha ať ti zítra není blbě:-)) Klárka by klidně mohla jít čůrat sama, ale ona chce abych s ní šla já, ani tatínek nesmí jít, to hned začne ječet a vzbudí Matesa. Ona chce prostě jen maminku. Ale od včerejška je u našich, vyzvedneme si ji až zítra a to jí nevadí. No alespoň jsem spala celou noc, jen jednou jsem hledala dudlík. Jo a co dáváte na kašel? Klárka po 2 dnech ve školce zase strašně heká, Mucosolvan nějak nazabírá, tak jsem koupila Jitrocelový sirup, ale nevím jestli zabere. |
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
3.11.2007 18:20:32
Ahoj,
jsem v naprosté euforii, protože jdu dnes po 10měs kojení večer ven do víru noci:))) - pařit!!! Máme sraz z gymplu, původně jsem tam jít nechtěla, protože jet tam a za dvě hodinky být zpět doma by bylo o ničem(jen bych zaplatila vlezný na pohoštění profesorů), nicméně jak se O. odstavil, tak můžu jít, pít a dlouho tam být:))) aspoň do půlnoci. Sraz začal v 17hod, já půjdu tak v 8 z domu, až uložím O. spinkat. A pak tralala!!! Rozhodla jsem se jít dnes ráno, na poslední chvíli, tak mi ještě dnes švagrová dobarvovala hlavu - šediny(od 17 let šedivím). Jinak O. je dnes extrémně protivný. Už jsem z něho grogy. Těším se na oraz! |
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
3.11.2007 9:17:51
|
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
3.11.2007 9:07:18
Ilčo,v podstatě to buldok je :-)),ale rasa je boxer.
Míšo,to ti taky nezávidím,Ondra taky někdy chce v noci čůrat,tak volá a já musím jít s ním. Dneska jsem spala až do osmy,Ondra byl už vzhůru a manžou se dívali na TV,to se divím,že mě nechali vyspat.Dan ještě spí,ten má ale život. |
|
|
3.11.2007 8:46:32
Buldok???
|
|
|
3.11.2007 8:46:09
Tak to asi bude tou psychikou, pokud nepije hodně na noc. Třeba to zabere, když ju dáte na čas k vám...To Ti nezávidím, že když je konečně klid od Matýska, začne Klárka...My klasika stáváme tak 3krát za noc - podat čaj nebo kaši(sunar ani mlíka nechce, tak mu to dávám potajmu do kaše a s tou to sní). To je furt něco, že, když už to vypadá, že se vyspíš...
Držím palečky, ať se to zlepší. A sama jít na záchod nemůže? Napadly mne takové ty bodovky - světýlka - aby nešla po tmě. Sam nedosáhne na vypínač, ale je naučený si rozsvěcovat vařečkou - buchne do vypínače. Takže když se vzbudí, jde na záchod sám. Jenže většinou se vzbudí a začne kňučet a já příjdu se zeptat co se děje a on že se mu chce čurat, a já zuřím, a to tě nenapadne se jít vyčurat? On řekne aha a jde se sám vyčurat!!! Andri, krásná fotka!!!Pes pózuje znamenitě!!!Co je to za rasu - jsem kynologický kopyto! |
| perdita | 3248 |
|
|
3.11.2007 7:58:14
Eva napíše tu, o které psala - je dobrý mít osobní reference a tady jsou:-)
Jinak znám: http://www.ponny-brno.cz/ (anglická) pak tuším toto: http://www.skolka.cz/anglicka/info.htm a ještě: http://www.anglickaskolicka.cz/ ale bude jich víc. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.